Τεχνολογικά νέα, καινοτομίες .... από την Panasonic

Ας ελπίσουμε να υπάρχει συνέχεια, και αυτό αφορά όλους τους κατασκευαστές...
 





Πολυ ενδιαφερον οτι ΟΜ solutions και Panasonic Lumix εχουν την ιδια ημερα event ανακοινωσεων και γιορτης.

Θαχει γουστο να συζητουν καμια συγχωνευση.....
 
Aυτοι θα βάλουν 4κ/120 4:2:2 οταν ολοι οι υπόλοιποι θα δινουν 8Κ...


στα χναρια της Sigma με την Foveon.... τουλαχιστον οι αλλοι πανε να βαφτισουν το κρεας ψαρι και να βγαλουν λαγο απο το καπελο, αυτοι ειχαν πιο πεπατημενη να διαβουν...
 
Αλληλουια.

Μακαρι να κρατηθουν και σε λογικα επιπεδα τιμης δηλαδη κατω απο 2000€ τιμη λιανικης.

Αν βγαλουν παλι τιποτα τιμες και να σφυριζουν τα δυομισαρια χιλιαρικα θα παρουν μεν οι φανατικοι αλλα πιστευω οτι δεν θα προσελκυσουν νεους πελατες μιας και το FF mirrorless πλεον εχει ηδη σοβαροτατα σωματα σε τιμες αντιστοιχες.
 
Καλά, ήταν να κυκλοφορήσει άνοιξη, τώρα λένε θα ανακοινώσουν χαρακτηριστικά πριν την άνοιξη...
NAB θα πάει η Panasonic?
 
Σαν το γεφύρι της Αρτας ένα πράγμα αυτή

Καλά, ήταν να κυκλοφορήσει άνοιξη, τώρα λένε θα ανακοινώσουν χαρακτηριστικά πριν την άνοιξη...
NAB θα πάει η Panasonic?
Μήπως έχει καμια γυναίκα πρόχειρη για χτίσιμο ο CEO της εταιρείας?
 
Το μόνο ενθαρρυντικό ειναι οτι συνήθως μεσολαβεί πολύ λιγος χρόνος μεταξύ ανακοινώσεων τελικών specs της εταιρίας και κυκλοφορίας προϊόντος.

Προς Πασχα την κόβω πάντως να βγαίνει
 
Λογικό δεν είναι Δημήτρη?? Το m43 το έχει ουσιαστικά παρατήσει, τα σώματα της ή δεν τα έχει ανανεώσει ή αρκετά από αυτά είναι πίσω σε σχέση με τον ανταγωνισμό, οι περισσότεροι δε που θέλουν m43 πάνε μάλλον σε σώμα Olympus, το FF σύστημά της δε το είχα γράψει εδώ από την αρχή ότι θα πάει άκλαυτο με αυτά που πρόσφερε σε σχέση με τις τιμές που ζητούσε και πράγματι έγινε έτσι. Βάζουμε στην εξίσωση και την πτώση της αγοράς άλλα και το Covid οπότε έδεσε το γλυκό. Γνώμη μου είναι ότι αργά η γρήγορα θα παρατήσει τα φωτογραφικά η Panasonic ή θα δούμε μια λύση σαν της Olympus, είναι ο επόμενoς παίκτης που θα βαρέσει κανόνι και ακολουθεί ίσως η Nikon??
 
Προς το παρόν πάντως, έχουμε αναβάθμιση λογισμικού για τις G9 & GH5s, κατεβάζετε από εδώ

Με τις εξής διορθώσεις:

- When using LUMIX Tether on macOS, LUMIX Tether crashes. This bug has been fixed.
- When using LUMIX Tether on Windows OS, Rec Quality setting in Motion Picture cannot be changed. This bug has been fixed.
 
τωρα τα θελετε και τα γραφετε ρε σεις οτι θα βαρεσει κανονι η Panasonic ?

Kαταρχην ο ουσιαστικα κεντρικος τομεας της ειναι το ΑV με εμφαση στις καμερες αν μιλησουμε για επαγγελματιες .

Μιλαμε για εναν απο τους παλαιοτερους και ισχυροτερους παιχτες της αγορας μαζι με Sony, JVC.

O τομεας των φωτογραφικων της υπηρχε μονον ως "τσοντα" χρονια πριν και αλλαξε στατους οταν εβγαλε τις Μ43 που τις αγκαλιασε ο κοσμος.

Βλεποντας οτι το συστημα αυτο πεθαινει προφανως και ο κοσμος θα στραφει στις mirrorless χρησιμοποιησε την τεχνογνωσια της και το βαρυ της κεφαλαιο για να βγαλει και FF σωματα και φακους.

η στενομυαλια της θα ελεγα εγω (με το θεμα του AF ) την κρατησε χαμηλα στην πρωτη γενια σωματων αλλα πιστευω οτι στην δευτερη γενια θα ανακαμψουν.

Στην χειροτερη να περιορισουν λιγο την ερευνα και αναπτυξη για να μεινουν με 3 σωματα αντι να εχουν 5-6.

Εκαναν και κακη εκτιμηση της αγορας στο θεμα του κοστους των φακων τους (ωπα κι αραξτε δηλαδη που γιναμε ολοι high end) επεσε και η πανδημια και κυριως ανεκαμψε η Canon......ε δεν ηθελε πολυ

Εγω πιστευω οτι αν φερθουν εξυπνα θα πανε καλα.