Καλησπέρα Κώστα και ευχαριστούμε για Καλά Νέα , εκεί που λες “ Ειναι αρκετά όμορφη “ εχεις δει και φωτογραφία της δλδ ;;Λοιπον αντε να βάλω φωτιες στους πρωην Ολυμπακηδες και νυν ΟΜ - ήρους της εταιρίας , υπεκλεψα τελεξ εξ ανατολών
EVF 5-6 Mpx (μια χαρά το βρίσκω αρκει να ειναι γρήγορο στις ριπές όχι σαν της G9)
Back illuminated stacked sensor με hires 80Mpx , λογικα λέω εγω θα ειναι ο 20αρης της Sony IMX472 με read out στα 120fps
Μεγεθος λιγο μικροτερη της ΕΜ1.3 με εξτρα γκριπ καινουργιο
Βιντεο 4Κ 60p 4:4:4 , θα εχει και αλλες βελτιωσεις εκει αλλά δεν εδωσα πολυ σημασία
Πολλά , πάρα πολλά σημεία εστίασης πολύ πάνω απο χιλια με 100% καλυψη του αισθητήρα
Ριπές κατα βούληση .... δεν γραφω να αφησω και κατι για τις επισημες ανακοινωσεις
Θα εστιάζει στα μάυρα σκοτάδια (λογικά με τους pro 1.2) , κάτι κοντά στα 8-9 EV ευαισθησία
Πολυ καλή αποδοση σε θόρυβο λόγω του νεου stacked αισθητήρα
Ειναι αρκετα ομορφη
τουμπανο κατακευη, φοβερο Ibis κλπ ειναι τα ευκολως εννοουμενα , ουτε καν τα εγραφε το τελεξ
Θα ανακοινωθει στα μισα του μήνα και θα σκασει μυτη απο Μάρτη στους reviewer και στα ραφια
Ισως και να μην ειναι η ναυαρχίδα (λέω εγώ) αλλά σιγουρα θα προκειται για hind end μοντελο
Τιμούλα γυρω στα 2500 ευρω με καποια bonus στις προπαραγγελίες
Πάω για υπνο τώρα να δώ στό ονειρό μου και τα υπόλοιπα
Δεν θα μου άρεσε να δω ρετρό σχήμα σαν της Fujifilm είχα την XT4 Και δεν μου άρεσε καθόλου στο πιάσιμο ανύπαρκτο γκριπ , ούτε θα περίμενα να είναι σαν PenF , σίγουρα θα είναι όμορφη , όπως η πρώτη Ε-1 που είχα πάρει τότε και είχα πάθει πλάκα θυμάμαι , άντε περιμένουμε πως Και πως.οχι ρε φιλε ότι εγραφε το τελεξ
μην περιμένεις να ειναι ρετρο στυλ οπως η PenF ή καποιες Fuji,
μια πιο καλοσχεδιασμένη ΕΜ1.3 , σιγουρα δεν θα δουμε τον ογκο της Χ που για εμενα απετρεψε πολλους απο την αγορά της παρότι ειχε μοναδικα χαρακτηριστικά για την εποχή της
Μαγκια τους παντως που δεν αρχισανε διαρροες specs κανει κιαυτο κανει και εκεινο κλπ. για μηνες
μπαμ και κατω θα μαθουμε φουλ specs και θα τη δουμε και σε review συντομα Φλεβαρη - Μαρτη
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.