TECHNOMATE TM-6900HD Super Η VANTAGE 8000S....

kyrliot

Supreme Member
31 March 2008
3,912
Θεσσαλονίκη
Σκεφτομαι να παρω εναν απο τους δυο δεκτες,μηπως υπαρχει καποιος που να εχει αποψη για το ποιος εχει την καλυτερη εικονα (σε hd και sd) και υποστηριξη ;Kαθε αλλη προταση (hd δεκτης ,με 2 tuner,ethernet και ci) δεκτη.-bye-

o 8000 σε αυτα που ζητας ειναι αστερι
λοιπον 1)εικονα Hd ειναι η καλυτερη πιστεβω που μπορεις να βρεις σε δεκτη αν το αρριστα ηταν 10 βαζω 10,sd αν το αριστα ηταν 10 βαζω 8
2)εγγραφη σιγουρα πραματα
3)1,1 1,2 μοτερ ολα οκ
4) υποστιριξη καθε μηνα νεο firmware (η κατασταση κατι ψιλα biss του λειπουν και κατα τα αλλα ολα οκ)
5)ανβαθιζετε μεσο δυκτιου οκ,ανβαθμιση μεσο usb ok
6)diablo ok ,
αυτα γι αυτον τον εχει φιλος μου και τον εχω τεσταρει
τον αλλο δεν τον εχω δει αν και πιστεβω και εχει προκιτε για ενα καλο μιχανημα αλλα ποτε
μου δεν εγραψα για δεκtη που δεν επιασα στα χερια μου και ελπιζω να μας πει κανενας
ελπιζω να σε κατατοπισα περι vantage τουλαχιστον

O Λευτερης μαλλον εννοει τον dreambox 8000hd,αλλα δεν με ενδιαφερει γιατι εχω το 800αρακι.
Ο technomate εχει 350 ευρο απο αγγλια και ο vantage 450 απο ελλαδα.

Last edited:
O Λευτερης μαλλον εννοει τον dreambox 8000hd,αλλα δεν με ενδιαφερει γιατι εχω το 800αρακι.
Ο technomate εχει 350 ευρο απο αγγλια και ο vantage 450 απο ελλαδα.

τοτε πολυ καλη τιμη

Απάντηση: Re: TECHNOMATE TM-6900HD Super Η VANTAGE 8000S....

O Λευτερης μαλλον εννοει τον dreambox 8000hd,αλλα δεν με ενδιαφερει γιατι εχω το 800αρακι. Ο technomate εχει 350 ευρο απο αγγλια και ο vantage 450 απο ελλαδα
Ο 6900 super έχει 360 στη χώρα μας, οπότε αξίζει να αγοραστεί από εδώ.

πραγματι για 10 ε και για 20 ε ουτε για πλακα απο εξω το θεμα ομως ειναι
τι δυνατοτητες εχει και γιαυτο καποιος πρεπει να μας πει επισις για την εικονα του κτλπ για να ειμαστε και ποιο συγκεκριμενοι φυσικα αν θελει
εμενα οι τιμες δεν μου λενε τιποτα εκτος αν ξεφευγουν τα 500 ε σε αγορα δεκτη
τωρα εφοσον ο vantage εχει την καλυτερη εικονα της αγορας καποιος που διαθετει τον tecnomate ας μας πει

Δεν έχω τον Super 6900 και δεν ξερω τι διαφορές έχει από τον απλό 6800 που έχω εκτός από το DVB-T.

Καλησπερα σε ολους.Εχω τον 6900 super περιπου 2 μηνες.Μια χαρα τα παει.
Τωρα οσο αφορα την εικονα του δεν μπορω να κανω συγκριση με αλλον δεκτη
γιατι δεν εχω δει αλλον δεκτη.Μπορω ομως να κανω συγκριση με το pc που χρησιμοποιουσα.Με skystar2 και 3650ci dvbs2 της technotrend απο hardware και απο software dvbdream και dvbviewer με dscaler codec για τα sd και
coreavc για τα hd.Η εικονα απο το pc ηταν ελαφρως καλυτερη και στις 2 αναλυσεις.Στα hd ειχα πιο λαμπερα χρωματα και καλυτερο contrast να το πω,καλυτερο gamma να το πω,δεν ξερω.Παντως η εικονα μου αρεσε πιο πολυ.
Στα sd.ειχα πιο sharp εικονα οταν επαιζε το pc.Ολα αυτα σε 52αρα W4000 Sony
με hdmi συνδεση και στις 2 περιπτωσεις.Ομως η εικονα του technomate παραμενει πολυ καλη με το γνωστο "χαζεμα" σε hd ποδοσφαιρο.

Έχετε δοκιμάσει ή έχετε ακούσει για το blind scan του Technomate 6800 HD Super ή του 6900 Super; Είναι εφάμιλλο με το blind scan του Technomate 1500 CI+ και του Technomate 5200 USB;

ωραια ερωτηση αλλα καποιος πρεπει να κανει μια δοκιμη σε καποιο δορυφορο(με οποιοδηποτε δεκτη απο αυτους) να μας πει ποση ωρα κανει για να σκαναρει και αν κατεβαζει κατι
ειναι αδυνατον να εχει δοκιμασει καποιος ολους αυτους ετσι νομιζω:willy:

Η διαφορα των 2 δεκτων πρεπει να ειναι περιπου στα 100Ε πιο ακριβος ο vantage

O 6900 HD SUPER είναι καλύτερος για τι έχει τα παρακάτω και είναι τα πιο σημαντικά:
2 High Definition Tuners: DVB-S/DVB-S2 Satellite & DVB-T Terrestrial Compliant (MPEG-2 / MPEG-4 / H.264)
576i & 576p, 720p & 1080i supported
1 Smart Card Reader & 2 Common Interfaces (2CI)
HDMI & Component Output (YPbPr) with Hardware Upscaler to Improve Picture Quality
Very Fast & Detailed Hardware Blind Search (power scan)
Ethernet Communication Port
eSATA Port , 2x USB Ports (Front + Rear Ports)

Στο περιοδικό που το είδα το έχουν στο TOP DIGITAL NETWORK 350 ενώ στο ΚΑLEMI BROUS θα ερθει σε 10 μέρες

Last edited:
O 6900 HD SUPER είναι καλύτερος για τι έχει τα παρακάτω και είναι τα πιο σημαντικά:
2 High Definition Tuners: DVB-S/DVB-S2 Satellite & DVB-T Terrestrial Compliant (MPEG-2 / MPEG-4 / H.264)
576i & 576p, 720p & 1080i supported
1 Smart Card Reader & 2 Common Interfaces (2CI)
HDMI & Component Output (YPbPr) with Hardware Upscaler to Improve Picture Quality
Very Fast & Detailed Hardware Blind Search (power scan)
Ethernet Communication Port
eSATA Port , 2x USB Ports (Front + Rear Ports)

τα εχει και o Vantage ο 8000 αυτα που λες :operator:

πραγματικα αυτοι οι δεκτες θα ηθελα να δω ενα συγκριτικο τεστ οσο αναφορα την ποιοτητα εικονας
ειναι και οι δυο πολυ καλοι δεκτες:operator:

τα εχει και o Vantage ο 8000 αυτα που λες :operator:

Ναι όμως το ένα είναι Technomate και το άλλο Vantage και ι Technomate έχουν παραδώσει στους κάλους δέκτες είναι πολύ γρήγορη και έχουν τρομερό τροφοδοτικό που είναι το σημαντικότερο για δέκτες που δουλέψουν με module (παράδειγμα ο Tm- 1500 cl+ το καλύτερο ) και Όλη ι σειρά ι καινούριοι 3200,3300.3500,5300,5400,6800,6900 πολύ καλά όλη τους.

Ναι όμως το ένα είναι Technomate και το άλλο Vantage και ι Technomate έχουν παραδώσει στους κάλους δέκτες είναι πολύ γρήγορη και έχουν τρομερό τροφοδοτικό που είναι το σημαντικότερο για δέκτες που δουλέψουν με module (παράδειγμα ο Tm- 1500 cl+ το καλύτερο ) και Όλη ι σειρά ι καινούριοι 3200,3300.3500,5300,5400,6800,6900 πολύ καλά όλη τους.

φιλε καταρχην εχεις παρει φορα ποιος σου ειπε οτι δεν δουλευουν modules στον VANTAGE

και οι δυο δεκτες ειναι καλοι φιλε δεν ειναι αναγκη να λεμε οτι θελουμε

Δε λέει πουθενά ότι δε δουλεύουν μοντούλες στον Vantage. Απλώς ισχυρίζεται ότι οι Technomate έχουν καλά τροφοδοτικά και δε ζορίζονται πουθενά. Προσωπικά έχω δει δέκτες με αδύναμα τροφοδοτικά (βλέπε yumatu πρώτης γενιάς) και καταλαβαίνω τι σημαίνει καλό τροφοδοτικό.
Ενας τέτοιος ισχυρισμός όμως πρέπει να αποδεικνύεται με στοιχεία εργαστηριακά ή έστω κάποιας προσωπικής δοκιμής.