technomate

Σημερα τον πηρα και γω!!!! (τον 6900 combo)
Μετα απο ενα μηνα και κατι αναμονη για τοv Clarcktec βαρεθηκα να τον περιμενω(πηγαιναμε για αλλο ενα μηνα και βλεπουμε!!!) και τον χτυπησα.
Απο Δευτερα θα σας πω και γω την ταπεινη μου γνωμη για την εικονα του.
Για τις αλλες λειτουργειες ...αστο καλυτερο ειμαι παντελως ασχετος!!!!
και εγω παντελως ασχετος ειμαι αλλα μετα απο 1 εβδομαδα ενασχολησης μαζι του (6800hd) εχω μαθει καποια βασικα πραγματα
ο δεκτης αυτος ειναι πολυ φιλικος με εμας τους παντελως ασχετους

Απάντηση: Re: technomate

Σημερα τον πηρα και γω!!!! (τον 6900 combo)
Μετα απο ενα μηνα και κατι αναμονη για τοv Clarcktec βαρεθηκα να τον περιμενω(πηγαιναμε για αλλο ενα μηνα και βλεπουμε!!!) και τον χτυπησα.
Απο Δευτερα θα σας πω και γω την ταπεινη μου γνωμη για την εικονα του.
Για τις αλλες λειτουργειες ...αστο καλυτερο ειμαι παντελως ασχετος!!!!
Καλορίζικος, φίλε, και καλές λήψεις!

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: technomate

το HD SUISSE δεν εκπεμπει κωδικοποιημενο το τμημα του προγραμματος του που δεν εχει πνευματικα δικαιωματα (π.χ. champions league, ταινιες κλπ.)
γιαυτο και το βλεπουμε free to air
δεν το κανει ο δεκτης αυτο

Σίγουρα; Μια φορά που δοκίμασα ο Humax 2000 δεν μου το άνοιγε... Θα το ξανακοιτάξω.

Ξεχασα οτι εχω Internet στο σπιτι!!!!!!!
Λοιπον ή εγω ειμαι γατα (που δεν ειμαι!!) ή ο δεκτης ειναι απολυτως φιλικος στον ασχετο!!!
δεν ανοιξα καν το μανιουαλ και μια χαρα τα πηγα.
Απο εικονα καλυτερη απο τον 5400 που εχω στα sd, στα hd δεν το συζηταμε φυσικα ....αλλου!!!
Το πιο καλο για το μελλον που θα μαθω (καλα θα βοηθησετε και σεις λιγο) ειναι οτι αναβαθμιζεται απο usb stick οποτε ειναι παρα πολυ ευκολο και χωρις μπελαλιδκες συνδεσεις κλπ.
Τωρα ετσι οπως τον σεταρανε πο αντιπροσωπεια παιζει Eurosport ,multi,premier,hd swiss και αλλα που δεν θυμαμαι.
Κατι ψιλοκοληματακια εκανε αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.
Και φυσικα ειναι εντελως διαφορετικη η φιλοσοφια στα καναλια απο τον Humax .
Προσπαθω να την κατανοησω και πιστευω οτι σε καμμια βδομαδα θα το καταφερω.

με βλεπω και μενα συντομα

ο Μπαμπης μου ειπε οτι βλεπει πολυ "κακα" πραγματα με τον δεκτη αυτον

Με την τελευταια αναβάθμιση firmware παρατηρω ότι εκτος του οτι ενημερωνεται για τα καναλια απο τον δορυφορο, τα ανοιγει και πολυ πιο γρηγορα. Ταχυτατος! Εγω παντως (τυχαινει να ανηκω και στην κατηγορία των ψιλοασχετων με τα δορυφορικα) μερα με την ημερα τον χαιρομαι ολοενα και περισσοτερο. Ευχομαι στο αμεσο μελλον να μπορεσει να ανοιγει περισσοτερα hd καναλια...

το μονο ανησυχητικο ειναι η πολυ μεγαλη υποστηριξη σε ανεπισημα που εχει ο δεκτης
αυτο ισως ξεφουσκωσει
δεν γινεται να εχει παλαβωσει ο κοσμος με αυτον το δεκτη και αυτο να κρατησει
ας ελπισουμε οτι δεν θα ξενερωσουμε
τουλαχιστον οχι συντομα

Τον ματιασα νομιζω!!!
Εurosport,multi και κατι διδακτικα μαυρη ειναι η νυχτα στα βουνα!!!
Πρεπει να τον ταϊζουμε καθημερινα δηλαδη?????
Ευτυχως που εχει την usb εισοδο και αυτο ειναι πανευκολο.
Βεβαια το ερωτημα ειναι που θα βρουμε φρεσκο φαϊ να τον ταϊσουμε γιατι αυτο που υπαρχει ειναι μπαγιατικο!!!!!!

Ευχαριστω τους φιλους για τα καλοριζικα!!!!

Last edited:
εχω κολλησει στην αναβαθμιση της ταρατσας
κινητο ή σταθερο πιάτο (astra-hotbird) ή μήπως τοροειδές
εκτος απο τους 2 (astra-hotbird) εκπεμπουν αλλου hd καναλια και αν ναι αξιζει να τα χωσω για κινητο
και αν αξιζει μπορω να το τοποθετησω χωρις να τρυπησω μονωση?
ζαλιστηκατε?
εγω να δειτε!!!!!!!!!

Ξεχασα οτι εχω Internet στο σπιτι!!!!!!!
Λοιπον ή εγω ειμαι γατα (που δεν ειμαι!!) ή ο δεκτης ειναι απολυτως φιλικος στον ασχετο!!!
δεν ανοιξα καν το μανιουαλ και μια χαρα τα πηγα.
Απο εικονα καλυτερη απο τον 5400 που εχω στα sd, στα hd δεν το συζηταμε φυσικα ....αλλου!!!
Το πιο καλο για το μελλον που θα μαθω (καλα θα βοηθησετε και σεις λιγο) ειναι οτι αναβαθμιζεται απο usb stick οποτε ειναι παρα πολυ ευκολο και χωρις μπελαλιδκες συνδεσεις κλπ.
Τωρα ετσι οπως τον σεταρανε πο αντιπροσωπεια παιζει Eurosport ,multi,premier,hd swiss και αλλα που δεν θυμαμαι.
Κατι ψιλοκοληματακια εκανε αλλα τιποτα το ιδιαιτερο.
Και φυσικα ειναι εντελως διαφορετικη η φιλοσοφια στα καναλια απο τον Humax .
Προσπαθω να την κατανοησω και πιστευω οτι σε καμμια βδομαδα θα το καταφερω.

Μιχάλη καλορίζικος!!!
Εμένα από χτες ανοίγουν τα multivision, Eurosport κτλ. με Matrix που έχει να αναβαθμιστεί τουλάχιστον 2,5 χρόνια!!! Τι κουφά γίνονται βρε παιδιά?

Κωστα ευχαριστω!!
Λοιπον το ιδιο συνεβει και σε μενα με τον 5400!!!
Εχω πανω μια zeta και μια αλλη που ουτε που θυμαμαι τι ειναι.
Ξαφνικα μου επαιζε και μενα multi και euro .
ή θα πρεπει να τα "ξεχνανε" ανοιχτα ή (κουφο βεβαια) να επαναλαμβανουν τα ιδια κλειδια σε ατακτες χρονικες περιοδους .

(καλα ενταξει...το πιο πιθανο ειναι να συμβαινει κατι αλλο που δεν ξερω βεβαια!!!:smash::smash:)

Ερωτηση προς τους εχοντας την γνωση!!!
Πως γινεται να μεταφερω δεδομενα απο τον δεκτη στο στικακι μεσω της usb????
To manual ειναι για κλωτσιες!!!

Ερωτηση προς τους εχοντας την γνωση!!!
Πως γινεται να μεταφερω δεδομενα απο τον δεκτη στο στικακι μεσω της usb????
To manual ειναι για κλωτσιες!!!
upload και κανεις οτι θες