technomate

Απάντηση: Re: technomate

Μπαμπινο thanks, αυτο ειναι το επομενο βημα μου...

Ok... Βρές όμως και κανένα προγραμματάκι να κόβουμε τα .ts αρχεία γιατί πολλές φορές ξεχνιέμαι και το αφήνω και γράφει παραπάνω..
icon12.gif

Απάντηση: Re: technomate

Ok... Βρές όμως και κανένα προγραμματάκι να κόβουμε τα .ts αρχεία γιατί πολλές φορές ξεχνιέμαι και το αφήνω και γράφει παραπάνω..
icon12.gif

Καταλαβα...παλι εγω θα βγαλω το φιδι απο την τρύπα... :D

Re: Απάντηση: Re: technomate

icon12.gif

Δοκίμασε το project X.

Βλέπω έχετε πέσει όλοι στο μοναδικό Hd κανάλι που παίζει ταινίες και δεν διαβάζω τίποτα για σοβαρά πακέτα όπως multivision, taquiles , skyitalia κλπ;
Μαυρίλα;

Βλέπω έχετε πέσει όλοι στο μοναδικό Hd κανάλι που παίζει ταινίες και δεν διαβάζω τίποτα για σοβαρά πακέτα όπως multivision, taquiles , skyitalia κλπ;
Μαυρίλα;

To Premiere HD παντως "σκοτωνει"... Φοβερη εικονα και ωραιες ταινιες συνέχεια..

Δεν εχω ιδεα...Καπου διαβασα παντως απο ξερολες των Sat οτι ειναι πολυ ευαισθητος..Στην πραξη εχει κατεβασει καποια χιλιαδες καναλια..

Η μετατροπή σε ts έγινε όμως το vlc αρνείται πεισματικά να το αναπαράγει αφού κολλάει και τελικά κρασάρει στην αρχή της εγγραφης. Κάποια ιδέα για το τι φταίει ή εναλλακτικά τρόπος για να βλέπουμε υπότιτλους με το mplayer classic που τα αναπαράγει κανονικά ή το ultra power dvd;

Παιδιά το ενσωματωμένο card reader του δέκτη είναι για συγκεκριμένο σύστημα κωδικοποίησης (πχ. ideto, viacess ή conax) ή είναι "all-cam" ?

Παίζει την κάρτα της νόβα?

O technomate μου μετά από 18 ημέρες συμβίωσης παρέδωσε πνεύμα. Μετά από προσπάθεια για αναβάθμιση με το λογισμικό από το Ελληνικό σαϊτ δεν επανήλθε ποτέ αδυνατεί να μπουτάρει και σε προσπαθεια για ζωντανεμα με loader από pc δεν κατάφερε καν να συνδεθεί. Καμμία ιδέα.

Και μένα είχε κολλήσει πρόσφατα!(του είχα περάσει μέσω USB το patch με ημερομηνία 06/06 και μετά πως μου ήρθε και του πέρασα το patch με ημερομηνία 13/05 - το αποτέλεσμα ήταν ότι κόλλησε ο δέκτης και το μόνο που έκανε ήταν να αναγράφει στην οθόνη την λέξη Technomate). Να μην τα πολυλογώ, ο δέκτης πήγε πίσω στο μαγαζί απ' όπου τον είχα αγοράσει και αφού τον συνέδεσαν με σειριακή θύρα, ξαναφόρτωσαν απο την αρχή τα προγράμματά του(?) και έτσι επανήλθε αμέσως - ευτυχώς !!! :bigcry:
Πάντως τέτοιου είδους 'κολλήματα' τα έχουν αντιμετωπίσει και πολλοί άλλοι απ' ότι διαβάζω σε ξένα forums.

Λιγες πληροφοριες για το δεκτη Tm-6800 & 6900
δεν εχει ucas εχει multicrypt. Σημαινει οτι μπορει να διαβασει ολες τι καρτες και να τις ενεργοποιησει στο reader. Ειναι απαραιτητο μετα απο καθε αναβαθμιση να κανουμε factory reset. Για αυτο το λογο καλο θα ηταν να κανουμε upload τα καναλια που εχουμε και γενικα ολα τα settings σε ενα usb stick ή στο σκληρο μας δισκο. Οσον αφορα το ''κολλημα'' του δεκτη ,ερχεται παλι απλα βαζοντας μεσα με rs232 το bootloader. Ολα αυτα και αναβαθμισεις θα τα βρειτε στην σελιδα υποστηριξης www.technomate.gr και στο forum . Ελπιζω να βοηθησα λιγο.

Καλημερα κι απο μενα, σχετικα με τα HD καναλια, ενω εχουν κατεβει natgeo, M6 HD, TF1 HD μου βγαζει no audio video. Mονο το ORF HD ανοιγει...το premier καθολου....διαβασα τις προηγουμενες αναφορες σας αλλα δεν μπορω να λυσω το προβλημα με τον 6800...Ευχαριστω εκ των προτερων

να συμπλρώσω οτι οταν βαζω pids για το πρεμιερ το κατεβαζει αλλα μετα οταν δοκιμαζω το νασιοναλ ζεο χανει το πρεμ δε σωζει και τα 2!....