technomate

Καλημερα κι απο μενα, σχετικα με τα HD καναλια, ενω εχουν κατεβει natgeo, M6 HD, TF1 HD μου βγαζει no audio video. Mονο το ORF HD ανοιγει...το premier καθολου....διαβασα τις προηγουμενες αναφορες σας αλλα δεν μπορω να λυσω το προβλημα με τον 6800...Ευχαριστω εκ των προτερων

Καλο θα ηταν να κανεις εργοστασιακες ρυθμισεις ,να ξαναπερασεις το σημερινο απο το downloads του Ελληνικου website(φορουμ) και να περασεις χειροκινητα τις συχνοτητες του Γερμανου. Το no audio/video σημαινει οτι το καναλι δεν λειτουργει κατι που μαλλον ειναι λαθος . Πιθανον να εχεις κανει κατι λαθος στις συχνοτητες του Δεκτη. Δοκιμασε και θα δουλεψει. :operator:

s'eyxaristw gia ti voi8eia to provlima li8ike (sorry gia ta greeklish ekana format kai ta s-vista ginane madara)

Χθες τοποθετηθηκε το πιατο στο νεο σπιτι μου
Ειναι ενα TRIAX 110-115 με μοτερ MOTECK 2100 και LNB MTI λευκο
Σε συνδοιασμο με τον TM 6800 HD ελπιζω να δω το Πεκινο σε HD
Μεθαυριο ειναι η μετακομιση και δεν βλεπω την ωρα...
Μακαρι να μην κατσει καμμια στραβη γιατι αυτη τη στιγμη την περιμενω εδω και 6 μηνες

μηπως ξερει καποιος αν υπαρχει καποια σελιδα που να εξηγει αναλυτικα τη χρηση usals με τον ΤΜ 6800 HD?

πολύ σταθερό το τελευταίο firmware για τον δέκτη
αντέχει εδώ και 2 μήνες
με συνεχή ανανέωση των softcam keys δουλεύει ρολόι

Last edited:
Eπειδη εχουμε τον ιδιο δεκτη προχτες στο PREMIERE που ειχε CL και 10-12 υποκαναλια δεν τα ανοιγε με το κοκκινο κουμπι ενω την επομενη που ειχε 4 υποκαναλια τα ανοιγε κανονικα .Αν ειχε και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα και το εχει ξεπερασει να μας πει την λυση.Ευχαριστω.

Απάντηση: Re: technomate

Eπειδη εχουμε τον ιδιο δεκτη προχτες στο PREMIERE που ειχε CL και 10-12 υποκαναλια δεν τα ανοιγε με το κοκκινο κουμπι ενω την επομενη που ειχε 4 υποκαναλια τα ανοιγε κανονικα .Αν ειχε και καποιος αλλος το ιδιο προβλημα και το εχει ξεπερασει να μας πει την λυση.Ευχαριστω.

Το ίδιο πρόβλημα κι εγώ. Αναγκάστηκα να τα ψάξω στον δορυφόρο χύμα (γιατί όλα τα υποκανάλια έχουν συχνότητα δικιά τους...)

Μπορείτε να παραθέσετε τα sites από τα οποία κατεβάζετε τα firmware updates και softcam keys για τον 6800 hd?
Έχει πέσει πολύ δούλεμα
Άλλα υπόσχονται πριν τα κατεβάσεις και όταν τα φορτώνεις οι διαφορές έιναι ελάχιστες.
Ειδικά τον τελευταίο καιρό έχει παραγίνει η κατάσταση. Εγώ κατεβάζω από www.alsat.co.uk και αισθάνομαι ότι με δουλεύουν ψιλό γαζί. Άλλα λένε στα posts και ο δέκτης δεν κάνει ούτε το 1/5 των γραφόμενων τους. Ίσως να έχει πάψει να είναι το εν λόγω site όσο αξιόπιστο ήταν παλιότερα ίσως και να φταίει η κρίση που διέρχονται τα πάσης φύσεως "πουλάκια". Γιαυτό θα ήθελα να ψαχτώ και από αλλού.
Thanks in advance

Πόσο καιρό έχετε να δείτε κάποια "αλλαγή" προς το καλύτερο από τα downloads αυτού του site?
Mήπως τελικά πουλαει το όνομά του πλέον?
Ή μήπως ο δέκτης μας ετοιμάζεται να πάρει θέση στο σαλόνι σαν τασάκι πολυτελείας?
Ένα από τα δύο σίγουρα συμβαίνει πάντως...

Τι ακριβώς θέλεις να δεις παραπάνω δηλαδή; Αν το πρόβλημα είναι τα κανάλια που έκλεισαν, αυτό είναι γενικό και δεν έχει να κάνει με τους δέκτες της Technomate μόνο...

Παρατήρησε μόνο τον ρυθμό ανανέωσης των patches και keys για τον δέκτη και θα διαπιστώσεις οτι η υποστήριξή του όσο πάει και φθήνει

Κι αυτό που λέω είναι ότι αν δεν υπάρχει κάτι που να χρειάζεται patch ή key (εφόσον δεν έχει "σπάσει" κάποιο σύστημα, το ανάποδο έχει γίνει τους τελευταίους δύο μήνες) τι ακριβώς θα βάλουν σε ένα νέο patch; Η μόνη χρησιμότητα που θα έβλεπα θα ήταν κάποια διόρθωση σε τίποτα μικροπροβλήματα του δέκτη, αν υπάρχουν (δεν έχω τον 6800 και δεν ξέρω τι μπορεί να παρουσιάζει, έχω έναν απλό TM 5300 usb από τον οποίο δεν έχω ιδιαίτερα παράπονα πάντως). Για τις διορθώσεις όμως αυτές (μικροπροβλήματα, bugs) ευθύνεται κατά κύριο λόγο η εταιρεία, αυτή θα τα δώσει, όχι το alsat.co.uk...

Μακάρι να είναι το πρόβλημα λόγω της γενικότερης ύφεσης στα "κόλπα" και όχι λόγω αδιαφορίας για τον δέκτη. Αν δεν το θέλω αυτό εγώ είναι σαν να λέω οτι δεν θέλω να πιάσουν τόπο τα 440 ευρώ που είχα δώσει να τον πάρω. Είμαι πάντως απογοητευμένος από τα τελευταία δεδομένα.

Απλό είναι, πήγαινε και σε άλλα υποφόρουμ και δες τι υπάρχει για άλλους δέκτες, κι αν αυτοί ανοίγουν κάτι παραπάνω που θα μπορούσε να ανοίγει κι ο Technomate. Αμφιβάλλω αν βρεις πάντως...

Σε βλέπω αισιόδοξο. Μακάρι να είναι έτσι. Φαίνεται η κρίση χτύπησε ακόμη και εδώ