technomate

Ε δεν είναι η πρώτη φορά που βλέπω παρόμοια "ξεραΐλα"! Αν το έχεις δει κι άλλες φορές καταλαβαίνεις τι γίνεται. Τώρα το πότε θα υπάρξει (κι αν υπάρξει) "άνοιξη" ξανά είναι άγνωστο...

Φίλε Σταύρο, εγώ πάντα είμαι της γνώμης να μην παίρνουμε έναν δορυφορικό δέκτη βάσει "αυτών που ανοίγει" αλλά βάσει δυνατοτήτων, ταχύτητας, αξιοπιστίας. Κάποια στιγμή όλα αυτά μπορεί να σταματήσουν σε όλους τους δέκτες, θα είσαι ευχαριστημένος από τον δέκτη? Πάντως οι Technomate είναι από τις πιο γνωστές και αξιόπιστες μάρκες, μαζί με μερικές ακόμη.

Κάποιες ερωτήσεις για τον Technomate 6900:
1) H διαδικασία της εγγραφής στον εξωτερικό δίσκο είναι εύκολη; Γίνεται δηλαδή από το μενού του δέκτη κανονικά;
2) Έχει ελληνικό μενού ο δέκτης;
3) Οι ταινίες και οι πληροφορίες τους στη Nova παίζουν κανονικά;
4) Είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με άλλους δέκτες;
5) Αξίζει η αγορά του ακόμα και τώρα ή έχει "παλιώσει";

Κάποιες ερωτήσεις για τον Technomate 6900:
1) H διαδικασία της εγγραφής στον εξωτερικό δίσκο είναι εύκολη; Γίνεται δηλαδή από το μενού του δέκτη κανονικά;
2) Έχει ελληνικό μενού ο δέκτης;
3) Οι ταινίες και οι πληροφορίες τους στη Nova παίζουν κανονικά;
4) Είστε ικανοποιημένοι με την ποιότητα εικόνας σε σύγκριση με άλλους δέκτες;
5) Αξίζει η αγορά του ακόμα και τώρα ή έχει "παλιώσει";

1)Ναι.
2)Ναι.
3)Ναι.
4)Ναι.Δεν τον εχω αλλα τον εχω δει σε φιλο και γενικως ξερω πολλα για τους Τechnomate.
5)Μολις εχει βγει ο Super.

Ευχαριστώ για τις γρήγορες και σαφείς απαντήσεις.
:a0210:
Προφανώς δεν αξίζει να πάρω τον απλό αλλά τον super. Η τιμή που βλέπω είναι ικανοποιητική.
Αυτό για τη Nova δεν ξέρω αν έγινα σαφής, κάπου διάβαζα ότι έβγαζε τον τίτλο στα ελληνικά κανονικά, αλλά την υπόθεση από κάτω στα αγγλικά. Υπάρχει κάποιος περιορισμός στους εξωτερικούς σκληρούς;
Ευχαριστώ και πάλι

Δεν εχει ακουστει κατι για περιορισμους απλως συμβατοτητα του σκληρου δισκου με τον δεκτη (esata).

Last edited:
Ως νέος κάτοχος κι εγώ, εχω φυσικά κάποιες ερωτήσεις...
Υπάρχει τρόπος να βλέπω τα κανάλια δύο δορυφόρων (Hotbird- Astra) στο ίδιο μενού, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να πατάω το κουμπάκι SAT στο τηλεκοντρόλ και να αλλάζω δορυφόρο;

Απάντηση: Re: technomate

Υπάρχει τρόπος να βλέπω τα κανάλια δύο δορυφόρων (Hotbird- Astra) στο ίδιο μενού, χωρίς να χρειάζεται κάθε φορά να πατάω το κουμπάκι SAT στο τηλεκοντρόλ και να αλλάζω δορυφόρο;
Αν θυμάμαι καλά, υπάρχει η επιλογή "όλοι οι δορυφόροι" στην οποία είναι συγκεντρωμένα όλα τα κανάλια.

Re: Απάντηση: Re: technomate

Δατς ράιτ !!!

Αυτα ειναι απ τα ευκολος εννοουμενα οτι τα εχει ο δεκτης.Εχει και πολλα αλλα καλα που θα ανακαλυψεις.Ποιον εχεις τον 6800 η τον 6900,τον super?Δωσε μας πρωτες εντυπωσεις για ποιοτητα εικονας σε sd-HD καναλια,μενου κτλ.

Πήρα τον 6800 και προσπαθώ ακόμα να τον μάθω....
Από HD το μόνο που κατάφερα να δω είναι ένα Μ2 HD που έδειχνε καλλιτεχνικό πατινάζ. Η εικόνα σε HD είναι όντως κάτι που αξίζει....

Στον Astra 19E υπαρχουν καποια HD ακομα να δεις.Για τα απλα καναλια μια αποψη περι εικονας?Αναφερε και το μοντελο-ιντσες της τηλεορασης σου.

Ειχα έναν παλιό αλλά άψογο Humax 5400, νομίζω όμως πως η εικόνα με τον Technomate είναι ελαφρώς καλύτερη στα απλά κανάλια, αν και η NOVA είναι απαράδεκτη γενικότερα. Τηλεόραση έχω μια Panasonic HD Ready στις 42 ιντσες....