technomate

Οχι.
Μονο τα πρωτα 4.
Τα αλλα μαλλον ειναι σε διαφορετικη κωδικοποιηση γι αυτο και δεν 'ανοιγουν' .
Το θεμα ειναι μην κλεισουν και αυτα που βλεπουμε.

και στο Nano τα 4 λειτουργουν πολυ καλα καναλια και στο champions liege θα παιζει με 4η 2:operator: ζωντανα παιχνιδια

Μια ερωτηση να σας κανω:
Στις ρυθμισεις του δεκτη εχει ενα μενου που ρυθμιζεις γλωσσα-16:9-εξοδο video-εξοδο audio.

Στο video το εχω βαλει να εχει εξοδο 1080.
Αναρωτιεμαι αν εχω πραξει σωστα,γιατι η τηλεοραση μου ειναι ready και οχι full hd....αρα 720.
Επισης το zdf για παραδειγμα εκπεμπει σε 720.

Τι ειναι τελικα καλυτερα να κανω??????

Η πιο σωστή επιλογή στην περίπτωση σου είναι το 720p.
Γλυτώνεις μια μετατροπή σήματος, καθώς το 1080i η τηλεόραση σου θα το υποβαθμίσει στη φυσική ανάλυση του πάνελ της, δηλαδή σε 1280Χ720.

Καλησπερα σας
προσπαθω να περασω χειροκινητα μια καινουργια συχνοτητα για το Αnixe hd και συγκεκριμενα την 11303 H 22000 2/3 και ειναι αδυνατον να το πετυχω.
Παταω το μπλε κουμπι για την προσθηκη tp και ενω μου επιτρεπει να βαλω την συχνοτητα ,παιρνει μονο αυτη και τιποτα αλλο.
Μου την αριθμιζει κιολας στην λιστα αλλα με fc 0000 (και αυτο γιατι δεν δεχεται μετα την συχνοτητα καμμια αλλη προσθηκη).
Τον εκλεισα τον εβγαλα απο την πριζα μπας και κανει reset αλλα τιποτα.
Κανω κατι λαθος ή υπαρχει προβλημα???

πηγαινε στην εξειδικευμενη αναζητηση πανω στη συχνοτητα και βαλε αυτη που θες μολης σου βγαλει την εντολη edit

Καποιο προβλημα πρεπει να εχω,γιατι τωρα μολις διαπιστωσα οτι οταν θελω να κανω "μη επιλογη" δορυφορου πατωντας το μπλε κουμπι δεν δεχεται τιποτα.
Του περασα και ενα καινουργιο software το 688.
Μολις του το περασα μου εμφανισε μονο του την συχνοτητα που προσπαθουσα να βαλω χειροκινητα!!!!!
Το προβλημα λυθηκε προς το παρον αλλα μαλλον κατι τρεχει .

Δοκίμασε να σβήσεις ανενεργούς tp και πέρνα μια νέα συχνότητα μήπως ο δέκτης είναι full από tp.

Εχετε υπ οψιν σας θα βγει νεο μοντελο μετα τον 6900HD super?

Σε e-mail που τους έστειλα μου απάντησαν

"Hi

The TM6800HD Super+ has the Blind Search option, which has the option to use quick or detailed search methods. I am now aware of any upgraded models to be released.

If you have any problems please call us on 0044 020 8884 0701.

Regards"

-----------------------
Technomate Ltd.
Unit 11 Nobel Road,
Edmonton,
London,
N18 3BH.
Tel: 0044 020 8884 0701
Fax: 0044 020 8884 0275
[email protected]
www.technomate.com

Αν θέλεις στείλε τους και συ ένα e-mail.

Δηλαδη ο 6800 σουπερ εχει τυφλη που δεν εχει ο 6900 σουπερ?

Ενταξει, αφου τους εστειλες.. δεν εχουμε προβλημα,ειμαστε οκ-bye-
thnx!!!

Απάντηση: Re: technomate

οι έχοντες το 6900 hd είναι ικανοποιημένοι με τις δυνατότητες του μηχανήματος?

Καλησπέρα. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από τον 6900 HD COMBO, αν και δεν έχει σήμα RGB από το SCART. Στα συν του ότι μπορεί να αποκωδικωποιήσει ψηφιακό σήμα MPEG-4, όπως λένε οι κατασκευαστές του και αναφέρεται και στο εγχειρίδιο λειτουργίας του δέκτη και μένει να δούμε και στην πράξη, αν ισχύει αυτό με την έναρξη εκπομπής των ψηφιακών καναλιών στην Αττική.

Re: Απάντηση: Re: technomate

Καλησπέρα. Γενικά είμαι ικανοποιημένος από τον 6900 HD COMBO, αν και δεν έχει σήμα RGB από το SCART. Στα συν του ότι μπορεί να αποκωδικωποιήσει ψηφιακό σήμα MPEG-4, όπως λένε οι κατασκευαστές του και αναφέρεται και στο εγχειρίδιο λειτουργίας του δέκτη και μένει να δούμε και στην πράξη, αν ισχύει αυτό με την έναρξη εκπομπής των ψηφιακών καναλιών στην Αττική.
Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Περιμένω και κάποια μείωση της τιμής του, μια και είναι στοχος!
Το ξέρω ότι υπάρχουν αρκετοί αλλοι ethernet δέκτες (αλλά μόνο στο ethernet στηριζόμενοι-κάτι που πολεμείται από τους παρόχους αρκετά) , οι Technomate όμως φαίνεται πως έχουν καλύτερη ποιότητα....

Re: Απάντηση: Re: technomate

Σε ευχαριστώ για την απάντηση.
Περιμένω και κάποια μείωση της τιμής του, μια και είναι στοχος!

Κι εγώ μείωση τιμής περιμένω, για να πάρω τον 6900 super, όπως και να επιβεβαιώσω ότι υποστηρίζει τα νέα ψηφιακά κανάλια με το MPEG4 και δεν θα βρεθω προ εκπλήξεως... :rifle: