Teken 6

Ας συνεχισουμε την συζητηση για το "μουφα παιχνιδι" Τeken τωρα...-bye-

Τελευταια φορα παντως που μιλησες για αποτυχημενο παιχνιδι ηταν για το Call of Duty 5 , μαλιστα ελεγες οτι ο κοσμος εχει βαρεθει τα WWII shooters.

Kαι οπως παντα επεσες μεσα...

http://news.vgchartz.com/news.php?id=2856

...μονο 6.5 εκ. αντιτυπα εχει πουλησει...:flipout:

Οτι πουλάει ένα παιχνίδι πολλά κομμάτια δεν σημαίνει οτι είναι και καλό...

To GTA 4 πούλησε τρελά, και για μένα είναι το χειρότερο GTA...

Το LittleBigPlanet απο την άλλη δεν πούλησε πολύ αλλά είναι παιχνιδιάρα...

το MGS4 μια από τα ίδια, σε σχέση με το GTA πχ δεν πούλησε τπτ αλλά σαν παιχνίδι είναι 8.509.302 φορές καλύτερο...

στο κάθε ένα από εμάς αρέσει το συγκεκριμένο παιχνίδι (πχ εμενα μου αρέσει το τέκεν)και κανένας από εσάς δεν μπορεί να μου αλλάξει γνώμη,όσο αφορά τις πωλήσεις και το motorstorm πουλάει τρελα αλλα εμενα δεν μου κάνει καμια εντύπωση ,για αυτό να μην πάτε σε προσωπικά επίπεδα.....

στο κάθε ένα από εμάς αρέσει το συγκεκριμένο παιχνίδι (πχ εμενα μου αρέσει το τέκεν)και κανένας από εσάς δεν μπορεί να μου αλλάξει γνώμη,όσο αφορά τις πωλήσεις και το motorstorm πουλάει τρελα αλλα εμενα δεν μου κάνει καμια εντύπωση ,για αυτό να μην πάτε σε προσωπικά επίπεδα.....
+1
Η γνωστη τριαδα μια ζωη "μαλωνει' για ps3 vs xbox360 και για πιο παιχνιδι ειναι καλυτερο ,περι ορεξεως ...κολοκυθοπιτα ελεγαν οι παλιοτεροι.-bye-

+1
Η γνωστη τριαδα μια ζωη "μαλωνει' για ps3 vs xbox360 και για πιο παιχνιδι ειναι καλυτερο ,περι ορεξεως ...κολοκυθοπιτα ελεγαν οι παλιοτεροι.-bye-

τι σχεση εχει το flame wars σε αυτο το τοπικ οταν τα παιχνιδια που διαφωνουμε ειναι multiplatform?

Στα παιχνιδια οι γνωμες ειναι παντα υποκειμενικες. Εμενα πχ. το Battlefield: Bad company μου φανηκε απιστευτη πατατα ενω σε αλλους τους αρεσε...