TEΛEIO TPEΛAΘEITE OΛOI!

Re: TEΛEIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TPEΛAΘEITE OΛOI!

Εκανα μια 200αρα ετσι για χαβαλε με την 2η αλλα μετα κατανταει λιγακι βαρετο. Καλη φαση ομως.

Εγώ πάτωσα!!

__Χεχε... όσο καλό mouse και να έχετε, όσο δεξιοτέχνες κι αν είστε, ΔΕ ΠΙΣΤΕΥΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΑ! χαχα, αποδείξεις! "Φωτογραφίστε" με το "Print Scrn" (το πρώτο απ' τα τρία μόνα τους κουμπάκια στο πληκτρολόγιό σας, δίπλα απο το "F12") και ανεβάστε το!! :grinning-smiley-043

__Οσο για μένα… αν και στο παρελθόν έχω αποδείξει ότι είμαι πολύ δυνατός παίκτης (τότε που είχαμε και classic games στο forum), εδώ έπαιξα μόνο δύο φορές και μετά απογοητεύτηκα! Εχω και mouse της κακιάς ώρας, το ίδιο και το pad του... Χάλια, hi-score 12 -η ντροπή του forum!! :twoguns: :firstprize:

__Το παιχνιδάκι όντως καλή φάση! Καλή φυσική και πολύ όμορφα γραφικά!

Last edited:
Απάντηση: Re: TEΛEIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TPEΛAΘEITE OΛOI!

ΚΥΡΙΑΚΟΣ ΠΑΝΑΓΙΩΤΑΚΟΣ said:
Στην 20η προσπάθεια, κόλλησε! :music-smiley-005: :firstprize: :award: :grinning-smiley-043
Εγώ τώρα εσένα γιατί δεν σε πιστεύω....;
εγώ μόλις 24... με κανονική ρακέτα και μπαλάκι όμως μπορώ να το κάνω επι ώρες :music-smiley-005:

Re: Απάντηση: TEΛEIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TPEΛAΘEITE OΛOI!

Γιώργος Κυριακαράκος said:
To 22 θεωρείται high score???
Mάλλον φίλε είσαι ο πιό ρεαλιστής οπότε και φυσικά μετράει!

Re: TEΛEIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TPEΛAΘEITE OΛOI!

Περιμένετε να έρθει ο Aύγουστος να χαλαρώσω λίγο από δουλειά και θα σας πώ εγώ τί εστί high score... XAXA!

Απάντηση: Re: TEΛEIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TPEΛAΘEITE OΛOI!

Δημήτρης Ιωάννου said:
Α ναί. Γιατί τώρα πήζεις..Αφού ούτε στο Ιντερνετ δεν προλαβαίνεις να μπείς..!-bye- :slapface: :flipout:
:flipout: :flipout: :flipout: :flipout: γιατί καλέ του την λες έτσι;
ας τον τρελό στην τρέλα του που λένε.....

Re: Απάντηση: Re: TEΛEIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TPEΛAΘEITE OΛOI!

Νικόλ said:
ας τον τρελό στην τρέλα του που λένε.....
YEAH! YEAH! YEAH! YEAH! YEAH! YEAH! YEAH! YEAH!:Banane0: :Banane0:

Re: Απάντηση: Re: TEΛEIOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOO TPEΛAΘEITE OΛOI!

Νικόλ said:
Εγώ τώρα εσένα γιατί δεν σε πιστεύω....;
εγώ μόλις 24... με κανονική ρακέτα και μπαλάκι όμως μπορώ να το κάνω επι ώρες :music-smiley-005:

Και πολύ καλά κάνεις και δεν με πιστεύεις! (φωτοσοπάκι)

ΥΓ: Σόρυ που άργησα να αποκαλύψω την απάτη αλλα το είχα ξεχάσει ! (μεγάλος άνθρωπος ντέ! ):grandpa: