F foritis New member 21 April 2009 10 2 December 2015 #1 καλησπερα σε ολους.. Εχω τον παραπανω δεκτη και ειχα κουμπωμενο ενα usb stick ......πατησα καταλαθος την αναβαθμιση και αυτο πηγε να κανει αναβαθμιση απο το στικακι με αποτελεσμα να μη λειτουργει. Μπορω να βρω το firmware του δεκτη αυτου απο καπου?
καλησπερα σε ολους.. Εχω τον παραπανω δεκτη και ειχα κουμπωμενο ενα usb stick ......πατησα καταλαθος την αναβαθμιση και αυτο πηγε να κανει αναβαθμιση απο το στικακι με αποτελεσμα να μη λειτουργει. Μπορω να βρω το firmware του δεκτη αυτου απο καπου?
talos_2002 Supreme Member 27 January 2010 5,394 Θεσσαλονίκη 2 December 2015 #2 Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Υπάρχει περίπτωση να είχες αρχείο αναβάθμισης από άλλο δέκτη στο στικάκι σου; Και να το βρεις, πώς θα μπεις στο μενού να το περάσεις; Ελπίζω να είσαι εντός εγγύησης, αλλιώς ελπίζεις στην βοήθεια του εισαγωγέα www.telemax.gr/index.php?page=shop....facturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=31
Αυτό δεν έπρεπε να συμβεί. Υπάρχει περίπτωση να είχες αρχείο αναβάθμισης από άλλο δέκτη στο στικάκι σου; Και να το βρεις, πώς θα μπεις στο μενού να το περάσεις; Ελπίζω να είσαι εντός εγγύησης, αλλιώς ελπίζεις στην βοήθεια του εισαγωγέα www.telemax.gr/index.php?page=shop....facturer_id=0&option=com_virtuemart&Itemid=31
F foritis New member 21 April 2009 10 2 December 2015 #3 οχι...αρχειο αναβαθμισης δεν εχω και ειναι εκτος εγγυησης..... Θα μιλησω με τον εισαγωγεα...... Σ ευχαριστω πολυ για το χρονο σου
οχι...αρχειο αναβαθμισης δεν εχω και ειναι εκτος εγγυησης..... Θα μιλησω με τον εισαγωγεα...... Σ ευχαριστω πολυ για το χρονο σου
talos_2002 Supreme Member 27 January 2010 5,394 Θεσσαλονίκη 2 December 2015 #4 Καλή τύχη σου εύχομαι! :smile: