Telesystem TS6520 HD (Twin Tuner)

Ναι, ο δέκτης σπάει την εγγραφή σε πολλά αρχεία αλλά η μετάβαση από το το ένα αρχείο σε άλλο δεν γίνεται αντιληπτή κατά την αναπαραγωγή.
 
Αν κατάλαβα καλά μιλάς για την αναπαραγωγή μέσω του δέκτη.

Εγώ [και μάλλον και ο φίλος ο flaski ] αναφερόμασταν στην αναπαραγωγή ή επεξεργασία μέσω υπολογιστή.

Ίσως να μην το διευκρίνιζα καλά στην ερώτησή μου.

Πάντως θα ήταν τουλάχιστον παράξενο ο δέκτης να μην αναπαράγει σωστά τα αρχεία που ο ίδιος έφτιαξε.

Από την άλλη πλευρά αν υπάρχει κάποιος Player [software] υπολογιστή που να βλέπει και να αναπαράγει σωστά στην συνέχεια τέτοια αρχεία , θα ήταν πολυ χρήσιμο να το γνωρίζουμε.

Φιλικά Θεόδωρος
 
Δοκιμάστε να ενώσετε τα αρχεία με το DVR-studio. Το χρησιμοποιώ εδώ και 5 χρονια για να ενώνω τα ts αρχεία του dreambox, χωρίς πρόβλημα.
 
Δοκιμάστε να ενώσετε τα αρχεία με το DVR-studio. Το χρησιμοποιώ εδώ και 5 χρονια για να ενώνω τα ts αρχεία του dreambox, χωρίς πρόβλημα.
Ευχαριστώ και εγώ για την υπόδειξη. Δεν το ήξερα το πρόγραμμα.
Μια ερώτηση. Έχεις προσέξει στο σημείο που γίνεται η ένωση αν υπάρχει κάποιος ασυγχρονισμός ήχου ή το πέρασμα από το ένα κομμάτι στο άλλο είναι απροβλημάτιστο?
 
να σου πω την αλήθεια, ποτέ δεν έψαξα αν έχει πρόβλημα η ένωση των αρχείων. Ούτε κατάλαβα να υπάρχει πρόβλημα. Όλο το υπόλοιπο αρχείο είναι τέλειο.
 
Έστειλα mail στην Telesystem (Ιταλία), οι οποίοι έκαναν forward το mail μου στην εδώ αντιπροσωπεία που μου απάντησε οτι στις 17 Σεπτεμβρίου θα το φέρουν Ελλάδα. Αν μάθω κάτι παραπάνω θα σας πω.
 
θα τρελλαθούμε; Τοσες φορες το χω κοιταξει και η τιμη ηταν παντα γυρω στα 60 κ μονο απο μεταπωλητες (ουχί απο το ιδιο το Amazon...). Και τωρα που ξανακοιταω πουθενα Amazon.eu, it, μονο μεταπωλητες.
 
Έτσι είναι τα Amazon, η διαθεσιμότητα παίζει. Όπως έγραψα πιο πάνω και όπως φαίνεται και στο screenshot, ένα τελευταίο κομμάτι είχε μείνει. Κάποιος το άρπαξε.
 
μα το ειχα κοιταξει πολλες φορες την προηγουμενη εβδομαδα και ειχε μονο μεταπωλητες, καθολου Amazon (και κανείς πουθενα σε τετοια τιμη). Ενα κομμάτι γύρισε με επιστροφή μαλλον και το εβγαλαν κι οποιος προλαβε τον κυριο ειδε...
 
Καλημέρα,
σύμφωνα με την αντιπροσωπεία σήμερα έρχεται το μοντέλο αυτό Ελλάδα. Κοίταξα μία σε Skroutz αλλά δεν φανηκε ακόμα τίποτα, θα στειλω μια ερωτηση στην αντιπροσωπεια αποψε οταν γυρισω.
 
Μια ερώτιση στο γνωστό κατάστημα που το πλασάρει σαν γνήσιους Ιταλικούς απαντήθηκε ότι αν δεν πουλήσει ότι στοκ έχει από εμπόρευμα γενικά ο εισαγωγέας δεν φέρνει άλλα.