ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΟΡΑ BENQ W 1000+ !!!

VERIKIOS2009

New member
26 April 2011
20
PATRA -GREECE
ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΥ ΨΑΞΙΜΟ, ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΣΕ FORUM , ΚΡΙΤΙΚΕΣ, ΓΝΩΜΕΣ , ΑΠΟΨΕΙΣ ΓΙΑ ΑΓΟΡΑ 1080P ΠΡΟΤΖΕΚΤΟΡΑ ΚΑΙ ΕΦΟΣΟΝ ΕΙΜΟΥΝ ΜΕΤΑΞΥ ΕPSON 3200 & ACER 7135D ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΟ OTI ΒEST VALUE FOR MONEY EINAI O
BENQ W1000+ ,

ΟΠΟΥ ΤΟΝ ΑΓΟΡΑΣΑ !!!

ΑΠΟ ΤΟ ΣΑΒΒΑΤΟ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΧΩ, ΑΝ ΘΕΛΕΤΕ ΠΙΣΤΕΨΤΕ ΤΟ, Η PHILIPS 50 ιντζων ΠΟΥ ΕΧΩ ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΑΝΟΙΞΕΙ ΚΑΘΟΛΟΥ & ΔΕΝ ΞΕΡΩ ΑΚΟΜΑ ΠΟΤΕ!

ΛΟΓΩ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΗΣ ΜΟΥ ΣΕ ΚΑΝΑ 6ΜΗΝΟ ΣΕ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ, Ο ΠΡΟΒΟΛΕΑΣ ΣΤΗΘΗΚΕ ΠΡΟΣΩΡΙΝΑ ΣΤΟ ΔΩΜΑΤΙΟ ΜΟΥ,ΕΝΩ ΓΙΑ ΟΘΟΝΗ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕ ΠΡΟΒΟΛΗ ΣΤΟ ΤΟΙΧΟ, ΜΕΤΑ ΑΠΟ 3 ΜΕΡΕΣ ΠΕΙΡΑΜΑΤΩΝ ΜΕ ΤΟ ΤΟΙΧΟ ΤΟΥ ΔΩΜΑΤΙΟΥ ΜΟΥ, ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΕ ΕΝΑ ΤΕΛΕΙΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ , ΠΟΥ ΑΚΟΜΑ ΔΕ ΤΟ ΠΙΣΤΕΥΩ!!!
ΛΕΥΚΟ ΜΑΤ ΧΡΩΜΑ ΣΕ ΛΕΙΟ ΤΕΙΧΟ, ΜΕ ΜΑΥΡΟ ΠΕΡΙΓΡΑΜΜΑ ΑΠΟ ΥΦΑΣΜΑΤΙΝΗ ΤΑΙΝΙΑ, ΤΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΑΠΛΑ ΘΕΙΚΟ!!!
ΔΕΝ ΕΧΕΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΣΕ ΤΙΠΟΤΑ ΑΠΟ ΜΙΑ ΟΘΟΝΗ 500+ ΕΥΡΟ.
ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΩΝ Η ΟΘΟΝΗ ΕΙΝΑΙ 2 ΜΕΤΡΑ & ΟΤΑΝ ΜΕΤΑΚΟΜΙΣΩ ΣΤΟ ΝΕΟ ΣΠΙΤΙ ΘΑ ΦΤΙAΩ ΜΙΑ ΣΤΑ 3 ΜΕΤΡΑ 16/9 ΕΝΝΟΕΙΤΑΙ, ΕΝΩ Ο ΒΕΝQ ΘΑ ΜΠΕΙ ΣΤΟ ΤΑΒΑΝΙ ΜΕ ΒΑΣΗ!!! ΚΑΙ ΟΠΩΣ ΕΙΠΕ ΚΑΠΟΙΟ ΠΑΙΔΙ ΣΤΟ ΑV , OTΑΝ ΠΑΣ ΣΤΟ ΠΑΝΙ, ΔΕΝ ΓΥΡΝΑΣ ΞΑΝΑ ΣΕ TV, ΦΙΛΙΑ ΚΑΛΟ ΒΡΑΔΥ!!!

ΔΕΙΤΕ ΤΙΣ PHOTO , NA MOY ΠΕΙΤΑ ΓΝΩΜΕΣ, ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!! :a0210:

p1010393y.th.jpg
[/URL][/IMG]

Last edited:
ΛΟΙΠΟΝ ????

KAI OTAN ΛΕΩ BEST VALUE FOR MONEY, ΤΟΝ AΓΟΡΑΣΑ ΣΤΑ 888 ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ , ΕΝΩ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ 1150 ΕΥΡΟ !!!

Last edited:
Μπράβο!! Καλοθέατος.....
Πολύ καλή δουλειά με την μπορντούρα.Χαρά στο κουράγιο σου!
Πιστεύω όμως ότι η εικόνα θα σε αποζημιώσει.

Απάντηση: Re: ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΟΡΑ BENQ W 1000+ !!!

ΛΟΙΠΟΝ ????

KAI OTAN ΛΕΩ BEST VALUE FOR MONEY, ΤΟΝ AΓΟΡΑΣΑ ΣΤΑ 888 ΕΥΡΟ ΑΠΟ ΚΡΗΤΗ , ΕΝΩ ΤΟ ΠΛΑΙΣΙΟ ΤΟΝ ΕΧΕΙ ΣΤΑ 1150 ΕΥΡΟ !!!

Καλορίζικος και καλοθέατος!!

Αν θέλεις, μην γράφεις με κεφαλαία...-bye-

Ωραίο θέαμα!:2thumb22sup: Στο τέλος όλοι στον τοίχο θα καταλήξουμε με τα ασύμφορα & ειδικών συνθικών πανιά που έχουμε μπλέξει:twoguns:

Καλορίζικος και καλές σινε-θεάσεις. Εξαιρετική η επιλογή σου. Επίσης πολύ καλή δουλειά έκανες με την οθόνη, εχμ, με τον τοίχο.. Μπερδευτηκα κι αν δεν το είχες αναφέρει για πανί θα το περνούσα,,

Μπράβο σου.

Ωραιος φιλε μου!Κι εγω για αυτον ψηνομαι σαν πρωτο προβολεα.Αντε να ερθει κι η ωρα μας!!

αχ και εγω γι αυτον παω. Απο Γερμανια ερχεται με 820 ολα πληρωμενα!

KAI ΦΥΣΙΚΑ RAINBOW KAI TΕΤΟΙΑ ΔΕΝ ΥΠΑΡΧΕΙ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΔΕΙΓΜΑ !!!

ΤΟΝ ΕΧΩ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΙΑ ΕΒΔΟΜΑΔΑ, ΤΟΝ ΕΧΩ ΛΙΩΣΕΙ & ΤΙΠΟΤΑ, ΠΡΟΣΠΑΘΩ ΝΑ ΔΩ ΕΤΣΙ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΤΙ ΕΙΝΑΙ & ΤΙΠΟΤΑ...

ΕΥΤΥΧΩΣ !!!

Απάντηση: Re: ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΟΡΑ BENQ W 1000+ !!!

ΛΟΙΠΟΝ ????

Κρήτη από που..???

Re: Απάντηση: Re: ΤΕΛΙΚΑ ΑΓΟΡΑ BENQ W 1000+ !!!

Μονο και μονο που πουλαει προβολεις sanyo/mitsubishi , καταλαβαινεις οτι ειναι παραεισαγωγες.
Ο προβολεας σου εγραφε στο κουτι οτι ειναι ελληνικης αντιπροσωπειας? (CPI για benq)

Λοιπόν παιδιά τον αγόρασα κι εγώ τελικά, είναι ο πρώτος μου και πρέπει να ομολογήσω πως παρακολουθώ κάποια χρονάκια την αγορά του.

Τιμή 729 ευρώ!!! συν 16 τα μεταφορικά από Γερμανία μέσω του αγγλικού ebay από εδώ και αύριο μεθαύριο τον περιμένω!

http://cgi.ebay.de/Benq-W1000-DLP-P...ektronik_Videoprojektoren&hash=item1e63ef01cf

Περιμένω με αγωνία να επιβεβαιώσω τα λεγόμενά σας!!