Τελικά ακούγονται οι επαφές;;

DomieMic65

Supreme Member
10 July 2006
9,778
Αθήνα
...εγώ λέω ναι!!!!!

Μόλις τέλειωσα τον καθαρισμό όλων των επαφών του συστήματος με ενα φτηνο σχετικά καθαριστικό επαφών (20 ) πράγμα που δεν είχα κανει ποτέ!
Ταυτόχρονα άλλαξα και την ασφάλεια του προ με hifi tuning (μην βαρατε) ...
Φοβερή εντυπωση μου εκανε πόση μαυριλα βγηκε απο τις μπορνες των ηχειων... ουτε αυτές τις ειχα καθαρίσει ποτέ απο τις αρχες του 2005 που τα πήρα (ασχετο: ουτε που κατάλαβα πότε περασαν τόσο χρόνια!!)
Θεωρώ οτι ο ήχος έγινε πιο ζωντανός, "crisp" που λέμε και στο χωριό μου :) , με πιο ησυχο back-round, πιο καλή λεπτομέρεια και μικροδυναμικές αντιθέσεις... ή τουλάχιστον έτσι νομίζω!!!

Πού και να έβλεπες τι θα γινόταν αν έβαζες και πιό ακριβό καθαριστικό...:music-smiley-005:

Αφού είσαι ικανοποιημένος...-bye-

Πολύ σωστά συνονόματε!
Μόνο που δεν ακούγονται τόσο οι ίδιες οι επαφές όσο ακούγεται η βρώμα που πιάνουν, το κακό υλικό, η οξείδωση τους και η τυχόν μη καλή επαφή τους... :p

Δηλαδή ακούγονται όταν σταματάνε να κάνουν τη δουλειά τους. :bigcry:

Όποιος έχει 3-4 χρόνια να τις καθαρίσει απλά δεν ακούει το σύστημά του... :music-smiley-005:

Πολύ σωστά συνονόματε!
Μόνο που δεν ακούγονται τόσο οι ίδιες οι επαφές όσο ακούγεται η βρώμα που πιάνουν, το κακό υλικό, η οξείδωση τους και η τυχόν μη καλή επαφή τους... :p

Δηλαδή ακούγονται όταν σταματάνε να κάνουν τη δουλειά τους. :bigcry:

Όποιος έχει 3-4 χρόνια να τις καθαρίσει απλά δεν ακούει το σύστημά του... :music-smiley-005:

Το είπες πιο σωστά απο 'μένα...-bye-

λογικο δεν ειναι? αν εχει πιασει μαυριλα !

και γω τα ειχα καθαρισει με ενα πανακι εμποτισμενο που ειχε η κασετινα με τα XLO,
kai αν δεν ακουσα διαφορα,γιατι δεν ειχαν φτασει σε σημειο να πιασουν μαυριλα, τουλαχιστον ειμαι σιγουρος οτι οι επαφες ειναι οκ...

...εγώ λέω ναι!!!!!

Μόλις τέλειωσα τον καθαρισμό όλων των επαφών του συστήματος με ενα φτηνο σχετικά καθαριστικό επαφών (20 ) πράγμα που δεν είχα κανει ποτέ!
Ταυτόχρονα άλλαξα και την ασφάλεια του προ με hifi tuning (μην βαρατε) ...
Φοβερή εντυπωση μου εκανε πόση μαυριλα βγηκε απο τις μπορνες των ηχειων... ουτε αυτές τις ειχα καθαρίσει ποτέ απο τις αρχες του 2005 που τα πήρα (ασχετο: ουτε που κατάλαβα πότε περασαν τόσο χρόνια!!)
Θεωρώ οτι ο ήχος έγινε πιο ζωντανός, "crisp" που λέμε και στο χωριό μου :) , με πιο ησυχο back-round, πιο καλή λεπτομέρεια και μικροδυναμικές αντιθέσεις... ή τουλάχιστον έτσι νομίζω!!!

Για καθαρισμό των επαφών Μιχαλάκο, μπορούσες να χρησιμοποιήσεις
και ισοπροπυλική αλκοόλη.Κάνει πολύ καλή δουλειά!

Το πιό ήσυχο backround είναι το αποτέλεσμα της αλλαγής της ασφάλειας.
Το έχω ζήσει πολλαπλώς και το ξέρω..

Απάντηση: Re: Τελικά ακούγονται οι επαφές;;

Ειναι προφανες οτι οι επαφες καλο ειναι να ειναι "καθαρες". Βελτιωνει την αγωγιμοτητα. Τωρα οσον αφορα την ασφαλεια... ας μεινω σιωπηλος...
και κουφος??:grinning-smiley-043:ernaehrung004:

Ναι captain το ξέρω για την ισοπροπυλική αλκοόλη...
Τωρα για την ασφάλεια τι να πω... ίσως δοκιμάσω και στις άλλες συσκευες σιγά σιγά και δω τι θα ακουσω... αν ακουσω!!!

Και μετά το καθάρισμα,σφίξιμο των συνδέσεων όσο πάει...Καθαρή αλλά χαλαρή σύνδεση δεν...