Τελικά Aragon stage one.

ΚΩΣΤΑΣ ΝΑΚΟΣ

Supreme Member
29 June 2006
4,393
Πριν 2 μέρες παρέλαβα τον stage one του Χρήστου.

Δεν περίμενα και πολλά αλλά προς μεγάλη μου έκπληξη η ψηφιακή του είσοδος έπαιξε το ίδιο καλά με το dac magic!!!!!

Βέβαια η διαφορά στον ήχο είναι μεγάλη όταν βγαίνει απο την αλυσίδα το linque conditioner της theta και έτσι υπάρχει ενα θέμα με το beat-stream.

Χωρίς το theta ο ήχος στεγνώνει λίγο και χάνει λίγο σε περιγραφή το χαμηλό.

Βέβαια τον άκουσα λίγο και κουρασμένος.

Προς το παρών λοιπών χρησιμοποιώ την αναλογική 5.1 είσοδο απλά αντικαθιστώντας τον παθητικό 5.1 με το alps και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό.

Είναι το ίδιο ουδέτερος σαν τον παθητικό μου και επιπλέον εχω ρύθμιση στάθμης για κάθε κανάλι ξεχωριστά και τα επιπλέον 12db προενίσχυσης.

Χωρίς το theta ο ήχος στεγνώνει λίγο και χάνει λίγο σε περιγραφή το χαμηλό.

Βέβαια τον άκουσα λίγο και κουρασμένος.

Προς το παρών λοιπών χρησιμοποιώ την αναλογική 5.1 είσοδο απλά αντικαθιστώντας τον παθητικό 5.1 με το alps και το αποτέλεσμα είναι καταπληκτικό.

Είναι το ίδιο ουδέτερος σαν τον παθητικό μου και επιπλέον εχω ρύθμιση στάθμης για κάθε κανάλι ξεχωριστά και τα επιπλέον 12db προενίσχυσης.

Μικρό πρόβλημα οτι είμαι λίγο στραβός και δεν βλέπω τα db της έντασης στην οθόνη.

Και το imon όταν χρησιμοποιώ το κοντρόλ του ενισχυτή τρελαίνεται και αποσυνδέεται!!!!!

Επίσης ανακάλυψα πως όταν κάνω beatstream το dts/ac3 και δεν χρησιμοποιώ το ac3 filter έχω στα media center seek & slow motion σε ΟΛΑ τα αρχεία.

Ακόμα και στα MKV!!!!!

Θα κάνω καλλίτερη σύγκριση του dac του με το magic όταν βρω ελεύθερο χρόνο και θα επανέλθω.

Πάντως η οθόνη του μου φαίνεται σκοτεινή.

Ποιος είναι ο αντιπρόσωπος?