τελικά, είμαι πολύ τυχερός ...

VAG.NIK

Supreme Member
18 August 2006
3,073
Αθήνα
THE TOYOTA CAMRY AUTOMOBILE COMPANY.
Seneca House,
Buntsford Park Road,
Bromsgrove,Worcs,
B60 3DX, UK
United Kingdom.

The Board of Directors,Members of staff and the International Awareness Promotion Department of the TOYOTA CAMRY Automobile Company,wishes to congratulate you on your success as one of our SIX(6) STAR PRIZE WINNER in
our first year Promotion (IAP) held Monday 17Th Of Nov,2008 in London.

I must say that you should count yourself extremely lucky to have emerged as one of the winners in our first TOYOTA CAMRY Automobile INTERNATIONAL AWARENESS PROMOTION 2008.Your email address was randomly selected along with nine others from a database of over 13,000,000 email
addresses drawn from the WORLD-WIDE-WEB.

A ticket number: ********, serial number:CAMRY ticket number was attached to each email address and your email address emerged and Reference Number:CAMRY:***********/08 emerged as the star ticket email.Your winning prize has
been verified and approved for payment by this Department.

This makes you the proud owner of a brand new V6 6-Spd Toyota Camry LE car and a cash prize of £1,000,000.00 GBPs (One Million Great Britishpounds).In order to redeem your prizes contact Mr Ali Bulgasem,Toyota Camry LE claims
Manager of the Claims Department with the verification form below duely Filled and sent through email to:

REPLY TO:Mr Ali Bulgasem
EMAIL: [email protected]

VERIFICATION FORM:

1.)Full Name: 2.)Current Address: 3.)Country: 4.)Age: 5.)Sex:
6.)Occupation: 7.)Mobile phone Number: 8.)REFERENCE
NUMBER:CAMRY:************/08
Best Regards,
Mr Ali Bulgasem,
Toyota Camry LE Claims Manager.

όλο τούτο μου'σκασε με e-mail πριν από λίγη ώρα.

αμάξι πήρα πρόσφατα, οπότε το camry θα το κληρώσω στα μέλη του avclub.
το μιλλιόνι λίρες θα γίνει δωρεά στο σωματείο, μια κι ο μισθός μου - μηνιαίως - είναι υπερπολλαπλάσιος ...-bye-

σε παρακαλώ....
πρέπει πρώτα να ρωτήσεις τον κύριο Αλή Μπουλγκασέμ....

Ε δεν πιστεύω τώρα να πιστεύεις τις συκοφαντίες περί απάτης και να μην το πάρεις το δώρο που σου έτυχε.
Θα έλεγα μάλιστα να βιαστείς ο χρόνος τρέχει.
Μην το χάσεις στα ξαφνικά.
Άντε.

Πάντως παιδιά εγώ το 2006 έτυχα ένα μικρής αξίας τηλεφωνικό δωράκι. Μια μέρα τον Απρίλιο χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν από ένα ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας (aphrodite travel ύποπτη επωνυμία). Μπλά, μπλά, κερδίσατε.... είπα να το διασκεδάσω. Άρχισα να δείχνω ότι τσιμπώ και η κυρία μου έκανε ενημέρωση κανονικά για τους προορισμούς που μπορούσα να πάω στο εξωτερικό (αεροπορικά και 3 διανυκτερεύσεις με τη σύζυγό μου). Λέω, ας πω έναν κουφό προορισμό. Λισσαβώνα, γίνεται;;; Δεν ξέρω, θα ρωτήσω τον διευθυντή και θα σας ξαναπάρω εγώ. Μου φάνηκε διαφορετικό από το συνηθισμένο τρόπο πλησιάσματος ... εγώ περίμενα να ακούσω "περάστε για μια ενημέρωση". Όταν με ξαναπήραν, μου είπαν ότι ναι, ισχύει και για Λισσαβώνα και ότι θα πληρώσω μόνο τα τέλη αεροδρομίου (από Αθήνα) και φυσικά τη μετακίνηση προς Αθήνα. Και πότε θα έλθω για ενημέρωση;;; "Δεν είναι απαραίτητο" μου απάντησαν. Θα σας στείλουμε ταχυδρομικώς τα εισιτήρια, αφού πληρώσετε το φόρο αεροδρομίου (ο οποίος ήταν ακριβώς αυτός που χρεώνει το Ελ. βενιζέλος). Είπα μέσα μου... βρες μπας;;;; Πλήρωσα σε τράπεζα, ήλθαν τα εισιτήρια, πήγαμε κανονικά την εκδρομή με 119 ευρώ σύνολο, πήγαινε έλα Αθήνα-Λισσαβώνα, και 3 διανυκτερεύσεις. Αν το είχα κλείσει το τηλέφωνο, Λισσαβώνα γιοκ.

Απάντηση: Re: τελικά, είμαι πολύ τυχερός ...

Πάντως παιδιά εγώ το 2006 έτυχα ένα μικρής αξίας τηλεφωνικό δωράκι. Μια μέρα τον Απρίλιο χτύπησε το τηλέφωνο και ήταν από ένα ταξιδιωτικό γραφείο της Αθήνας (aphrodite travel ύποπτη επωνυμία). Μπλά, μπλά, κερδίσατε.... είπα να το διασκεδάσω. Άρχισα να δείχνω ότι τσιμπώ και η κυρία μου έκανε ενημέρωση κανονικά για τους προορισμούς που μπορούσα να πάω στο εξωτερικό (αεροπορικά και 3 διανυκτερεύσεις με τη σύζυγό μου). Λέω, ας πω έναν κουφό προορισμό. Λισσαβώνα, γίνεται;;; Δεν ξέρω, θα ρωτήσω τον διευθυντή και θα σας ξαναπάρω εγώ. Μου φάνηκε διαφορετικό από το συνηθισμένο τρόπο πλησιάσματος ... εγώ περίμενα να ακούσω "περάστε για μια ενημέρωση". Όταν με ξαναπήραν, μου είπαν ότι ναι, ισχύει και για Λισσαβώνα και ότι θα πληρώσω μόνο τα τέλη αεροδρομίου (από Αθήνα) και φυσικά τη μετακίνηση προς Αθήνα. Και πότε θα έλθω για ενημέρωση;;; "Δεν είναι απαραίτητο" μου απάντησαν. Θα σας στείλουμε ταχυδρομικώς τα εισιτήρια, αφού πληρώσετε το φόρο αεροδρομίου (ο οποίος ήταν ακριβώς αυτός που χρεώνει το Ελ. βενιζέλος). Είπα μέσα μου... βρες μπας;;;; Πλήρωσα σε τράπεζα, ήλθαν τα εισιτήρια, πήγαμε κανονικά την εκδρομή με 119 ευρώ σύνολο, πήγαινε έλα Αθήνα-Λισσαβώνα, και 3 διανυκτερεύσεις. Αν το είχα κλείσει το τηλέφωνο, Λισσαβώνα γιοκ.

Εεεε!!!..Αυτό είναι ο "ορισμός" της τύχης..

Εγώ μιά μέρα πέρυσι πήγα να πιω μιά μπύρα στον Ζύθο και λέω να πιώ μιά Ιρλανδέζικη. Παρέα μου φέρνουν και ένα ξυστό γιατί ο εισαγωγέας της έκανε διαγωνισμό. Ξύνω εν μέσω ενδοιασμών για το αληθές του κατά πόσο υπάρχουν πράγματι τα μεγάλα δώρα τέτοιων διαγωνισμών και το πετάω στο τραπέζι, νομίζοντας ότι έγραφε το κλασικό "δυστυχώς δεν κερδίσατε τίποτα, δοκιμάστε ξανά". Τελικά τσίμπησα το μεγάλο δώρο, 5 μέρες ταξίδι στο Δουβλίνο...

Εγω ειμαι τόσο τυχερός...που καθημερινά σχεδόν παίρνω εμαιηλ απο κάποιον ότι κέρδισα! Σας παραθέτω το πιο φρεσκο σημερινό, το οποίο εμφανίζεται οτι προέρχεται απο την Microsoft για να μην πω και απο τον ίδιο τον Bill Gates!
Αυτη την φορα κέρδισα στο σουιπστεηκ αλλά βαριέμαι να εισπράξω τα κέρδη γιατι δεν αξίζει τον κόπο για μόλις 250 χιλιάδες ευρώ και ενα λαπτοπ Dell!

Microsoft Corporations:
Customer Service
Your Reference No: QYD-L/L-2810
Your Batch No: 2008/804/MIC.

OFFICIAL WINNING NOTIFICATION.

We are pleased to inform you of the release of the long awaited results of Sweepstakes promotion organized by Microsoft, in conjunction with the foundation for the promotion of software products, (F.P.S.) held this October 2008, in The Netherlands where your email address emerged as one of the online Winning emails in the 2nd category and therefore attracted a cash award of 250,000.00 (Two Hundred and Fifty Thousand Euros) and a Dell laptop.

To begin your claim, do file for the release of your winning by contacting our Foreign Transfer Manager:

Mr. Kasper Norman,
Tel: +31-619-323-044
Fax: +31-847-506-318.
Email:[email protected]

The Microsoft Internet E-mail lottery Awards is sponsored by former CEO/Chairman, Bill Gates and a consortium of software promotion companies. The Intel Group, Toshiba, Dell Computers and other International Companies. The Microsoft internet E-mail draw is held periodically and is organized to encourage the use of the Internet and promote computer literacy worldwide.

Congratulations!!

Sincerely,

Mrs.Yvette Darlington

Promotions Manager.