Τελικά είναι 100Hz πραγματικά οι σειρές LA660S και LA690S της LG

Γενικά με την LG πρέπει να είναι κάποιος μάγος ή βοηθός προφήτη για να μαντέψει τα πραγματικά χαρακτηριστικά.

Κρίμα γιατί το τσιπάκι H13 φαίνεται πολύ δυνατό , αντίθετα το M13 μου μυρίζει ότι είναι το περυσινό των LM6xx με άλλο όνομα.

Τελικά πόσο σημαντικά είναι τα χαρακτηριστικα? Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την διαφορά αλλά το συζητάμε.
Δηλαδή κάποιος θα δει αυτή την τηλεόραση, θα του αρέσει, θα τον καλύπτει αλλά θα κάτσει να ασχοληθεί πόσα πραγματικά χερτζ είναι?

Ποιος λέει ότι δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την διαφορά? Βάλε την Sony HX750 (200 Hz) δίπλα με την LG LM670 (50 Hz) και η διαφορά είναι εμφανής.

Τελικά πόσο σημαντικά είναι τα χαρακτηριστικα? Δεν μπορούμε να αντιληφθούμε την διαφορά αλλά το συζητάμε.
Δηλαδή κάποιος θα δει αυτή την τηλεόραση, θα του αρέσει, θα τον καλύπτει αλλά θα κάτσει να ασχοληθεί πόσα πραγματικά χερτζ είναι?
Προϊόν είναι δεν είναι άνθρωπος να σε κερδίσει με τον χαρακτήρα του και την καλή του ψυχή.
Το βάζεις δίπλα σε άλλο ανταγωνιστικό μοντέλο και αμέσως καταλαβαίνεις τι σου γράφουν εδώ μέσα. Επίσης άπαξ και μάθεις ή απλά ξεχωρίσεις τις διαφορές
τότε θα τις βλέπεις συνέχεια μπροστά σου ...

Ψαχνομαι να παρω LG 55 ιντσες ή 47 αναλογα την τιμή βεβαι γιατι δεν θελω να υπερβω πολυ το 1000αρικο αλλα μεαυτα που διαβαζω εχω μπερδευτεί. Κανένα μοντέλο φετινό/περσινο value for money που να εχει τα περισσοτερα καλά υπάρχει;

Και μπάσκετ και τένις και γενικά γρήγορες σκηνές ,,,, σωστά :captain:

Last edited:
Και μπάσκετ και τένις και γενικά γρήγορες σκηνές ,,,, σωστά :captain:

Ούτε καν. Την έχω, είδα μπάλα στον αντ1 φαντάσου και μπάσκετ ert hd και δεν μου βγήκε κανένα μάτι. Περάστε από κοντά να την δοκιμάσετε γιατί μόνο με την ανάγνωση δύσκολα θα βγάλετε άκρη να καταλήξετε σε κάποιο μοντέλο.

απο οτι ειδα στην καινουργια σειρα του 2013 εχουν αφαιρεσει το 24p True Cinema

2012
LM.png

2013
LA.png

Ισχύει ακόμη η εγγύηση "0 pixel"?

Αυτό το "24p True cinema" είναι μάλλον παραπλανητικό σαν όρος έτσι και αλλιώς. Όλες οι τηλεοράσεις της αγοράς αυτή τη στιγμή δέχονται σήμα 24p.

Tελικα τα Hz των φετινων LG, υπαρχει τροπος να τα μαθουμε ;
Θα με ενδιεφερε για αγορα μια απο 42-50''...