Τελικά είναι πολύ δύσκολο να αγοράσεις TV στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ !!!!

orinoco

New member
27 March 2009
61
Προσπαθώ εδώ και ένα μήνα να αγοράσω δύο συγκεκριμένες τηλεοράσεις (Lg PK550 ή PK760 κ Samsung 50ps6500). Σε όποιο μαγαζί του skroutz και αν έχω πάρει (εννοείται στα πρώτα 5 ώστε να είναι λογική η τιμή) δεν υπάρχει τίποτα. Για την LG δεν το συζητάμε - δεν ξέρουν τι τους γίνεται και γενικά δεν ξέρουν καν αν θα φέρουν την συγκεκριμένη tv - σαν να σου λέει πάρε αμάξι αλλά μπορεί να το παραλάβεις του χρόνου, μπορεί και ποτέ. Για την samsung μία απο τα ίδια. Ακούστε απαντήσεις απο μαγαζιά:
1) H samsung προμηθεύει απ'αυθείας μεγάλα μαγαζιά και σε εμας όχι (δηλαδή ως συνήθως στο Ελλαδιστάν προμηθεύουν τους νταυατζήδες-καρτέλ ώστε οι τιμές να είναι στα ύψη)
2)δεν υπάρχει αλλά κάντε την παραγγελία και βλέπουμε (τι βλέπουμε ρε μεγάλε...το μέλλον ??? )
3)δεν υπάρχει και δεν μπορεί να γίνει παραγγελία (ρε μεγάλε τότε γιατί την έχεις στο site σου???)

Υ.Γ. δεν είναι τραγικό να θες να αγοράσεις tv...επαναλαμβάνω tv όχι ελικόπτερο...και να σου λένε δεν γίνεται ώστε να πασάρουν αυτοί συγκεκριμένες μπούρδες ???
Υ.Γ. Πρώτη φορά βλέπω ότι δεν μπορείς να παραγγείλεις συγκεκριμένο προιόν - τι πάει να πει δεν είναι ετοιμοπαράδοτο - συμφωνώ το παραγγέλνεις,περιμένεις και έρχεται. Να μου πεις έτσι γίνεται σε άλλες χώρες όχι στην χώρα της μπανάνας !!!!

Τωρα με το συμπαθειο, δε χρειαζεσαι τηλεοραση... αλλα ψυχαναλυτη

Γιατί χρειάζεται ψυχαναλυτή; Δεν βλέπω να περιγράφει μια 'ουτοπία' αλλά μια υπαρκτή, όσο τίποτα άλλο, κατάσταση στον χώρο της αγοράς...

Ε, ας ψωνίσει από το διαδίκτυο (από το εξωτερικό) αν δε του αρέσει η Ελλαδίτσα μας (με τα στραβά της και τα καλά της)! :Banane0:

Πάντως, δεν είδα κανένα άλλο να διαμαρτύρεται με τέτοιο τρόπο επειδή δε βρίσκει το μοντέλο TV που ψάχνει... Δε νομίζω να του κάνουν, όλοι αυτοί οι έμποροι, πόλεμο νεύρων επειδή δε τους αρέσει η φάτσα του ή δε θέλουν τα ευρώ του!!! Προφανώς δεν έχουν ενημέρωση για τα μοντέλα που ψάχνει και γιαυτό υπάρχει αυτή η αντιμετώπιση. Συνιστώ ψυχραιμία και υπομονή...-bye-

Last edited:
Αυτό που αναφέρει γίνεται αρκετά συχνά. Μπορεί κατά περιόδους και όχι συνέχεια.

Μέχρι να φτάσουμε όμως στη ψυχανάλυση, απέχει πολύ................

Λοιπόν παιδιά προτείνω κι εγώ με την σειρά μου να μην το κάνουμε flame.
Το θέμα νομίζω δεν είναι τόσο γενικό, ποιος αγαπάει την Ελλάδα και ποιος όχι, αλλά περιγράφει μια κατάσταση στον χώρο της αγοράς τηλεόρασης, εξού κι έχει γραφτεί στο συγκεκριμένο υπο-φόρουμ του avclub, και όχι σε κάποιο άλλο γενικότερης θεματολογίας.
Προτείνω φιλικά πάντα όποιος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικό με την θεματολογία του thread να την κάνει, διαφορετικά είμαστε εκτός θέματος...

H Ελλαδίτσα μας μπορεί να γίνει Ελλάδα αν περιορίσουμε τα στραβά της και προωθήσουμε τα καλά της αγαπητε ο-Zone.

Αν δεν έχεις ενα προιον στην αποθήκη σου, πρέπει να το αναφέρεις στο site σου
Αν καποιος σου κάνει μια παραγγελία, δεν απαντας "κανε και βλέπουμε", αλλά "σας ενημερώνω σε λίγο, αν και πότε θα είναι διαθεσιμη στο μαγαζί μου"
Αν εκ παραδρομής ένα μοντέλο παραμένει στο site αλλά δεν θα γίνει ξανα η εισαγωγή του, πρέπει να αφαιρείται.

Απλά πράγματα δηλαδή.

Last edited:
Το θέμα e-shop (γενικότερα τα ηλεκτρονικά καταστήματα) έχει δρόμο και πολλά προβλήματα.

Όταν γυρίσω από τις 6 μέρες που θα πάω διακοπές θα σας κάνω μια ανάλυση γιατί κάποια πράγματα πρέπει να τα γράψουμε για να ενημερωθείτε σωστά. Και ας μην με συμφέρει.....

Είναι μεγάλη η ανηφόρα....-bye-

Λοιπόν παιδιά προτείνω κι εγώ με την σειρά μου να μην το κάνουμε flame.
Το θέμα νομίζω δεν είναι τόσο γενικό, ποιος αγαπάει την Ελλάδα και ποιος όχι, αλλά περιγράφει μια κατάσταση στον χώρο της αγοράς τηλεόρασης, εξού κι έχει γραφτεί στο συγκεκριμένο υπο-φόρουμ του avclub, και όχι σε κάποιο άλλο γενικότερης θεματολογίας.
Προτείνω φιλικά πάντα όποιος έχει να κάνει κάποιο σχόλιο σχετικό με την θεματολογία του thread να την κάνει, διαφορετικά είμαστε εκτός θέματος...

OK, αλλά το θέμα του νήματος καθαυτό, δεν είναι ολίγον flame?!?:argue:

Re: Απάντηση: Τελικά είναι πολύ δύσκολο να αγοράσεις TV στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ !!!!

H Ελλαδίτσα μας μπορεί να γίνει Ελλάδα αν περιορίσουμε τα στραβά της και προωθήσουμε τα καλά της αγαπητε ο-Zone.

Αν δεν έχεις ενα προιον στην αποθήκη σου, πρέπει να το αναφέρεις στο site σου
Αν καποιος σου κάνει μια παραγγελία, δεν απαντας "κανε και βλέπουμε", αλλά "σας ενημερώνω σε λίγο, αν και πότε θα είναι διαθεσιμη στο μαγαζί μου"
Αν εκ παραδρομής ένα μοντέλο παραμένει στο site αλλά δεν θα γίνει ξανα η εισαγωγή του, πρέπει να αφαιρείται.

Απλά πράγματα δηλαδή.

Αγαπητέ akillas, συμφωνώ μαζί σου ότι έτσι πρέπει να είναι και ο μόνος τρόπος για να γίνει η Ελλαδίτσα μας Ελλάδα, είναι να απομονώσουμε τους εν λόγω εμπόρους (αερητζίδες) και να τους καταγγέλλουμε-ξεμπροστιάζουμε επώνυμα, όχι όμως και να γενικεύουμε και να λοιδορούμε όλοκληρο το κλάδο...-bye-

δεν καταλαβαίνω γιατί θίγονται μερικοί εδω μέσα...λες και η κατάσταση είναι διαφορετική. Η μήπως σε αυτή την χώρα που όλα είναι καρτελ και ελέγχονται απο 1 ή 2 είναι διαφορετικά ??? μήπως ζείτε σε άλλη χώρα ?? ας μην το προχωρήσω όμως αφού το θέμα μας είναι η αγορά τηλεόρασης. Σκοπός είναι να ενημερωθούν κάποιοι για να ξέρουν τι θα αντιμετωπίσουν...
Και για τους 'κινέζους´ ας διαβάσουν το post του παιδιού παραπάνω που δουλεύει και σε e-shop μπας και καταλάβουν...

Υ.Γ. Ακόμα δεν είδα απο τους παπαγάλους που υπάρχουν αυτές οι τηλεοράσεις...έτσι ρε παιδί μου μπας και αλλάξω γνώμη...

Προσπαθώ εδώ και ένα μήνα να αγοράσω δύο συγκεκριμένες τηλεοράσεις (Lg PK550 ή PK760 κ Samsung 50ps6500). Σε όποιο μαγαζί του skroutz και αν έχω πάρει (εννοείται στα πρώτα 5 ώστε να είναι λογική η τιμή) δεν υπάρχει τίποτα. Για την LG δεν το συζητάμε - δεν ξέρουν τι τους γίνεται και γενικά δεν ξέρουν καν αν θα φέρουν την συγκεκριμένη tv - σαν να σου λέει πάρε αμάξι αλλά μπορεί να το παραλάβεις του χρόνου, μπορεί και ποτέ. Για την samsung μία απο τα ίδια. Ακούστε απαντήσεις απο μαγαζιά:
1) H samsung προμηθεύει απ'αυθείας μεγάλα μαγαζιά και σε εμας όχι (δηλαδή ως συνήθως στο Ελλαδιστάν προμηθεύουν τους νταυατζήδες-καρτέλ ώστε οι τιμές να είναι στα ύψη)
2)δεν υπάρχει αλλά κάντε την παραγγελία και βλέπουμε (τι βλέπουμε ρε μεγάλε...το μέλλον ??? )
3)δεν υπάρχει και δεν μπορεί να γίνει παραγγελία (ρε μεγάλε τότε γιατί την έχεις στο site σου???)

Υ.Γ. δεν είναι τραγικό να θες να αγοράσεις tv...επαναλαμβάνω tv όχι ελικόπτερο...και να σου λένε δεν γίνεται ώστε να πασάρουν αυτοί συγκεκριμένες μπούρδες ???
Υ.Γ. Πρώτη φορά βλέπω ότι δεν μπορείς να παραγγείλεις συγκεκριμένο προιόν - τι πάει να πει δεν είναι ετοιμοπαράδοτο - συμφωνώ το παραγγέλνεις,περιμένεις και έρχεται. Να μου πεις έτσι γίνεται σε άλλες χώρες όχι στην χώρα της μπανάνας !!!!

εχεις σκεφτει και το ενδεχομενο ολοι αυτοι οι εμποροι-εισαγωγεις που εμπιπτουν στην κατηγορια "εννοείται στα πρώτα 5 ώστε να είναι λογική η τιμή" να ειναι σκιτζηδες που ειτε προσπαθουν να μαζεψουν ρευστο απο παραγγελειες και να την κανουν, ειτε απλα βαζουν χαμηλες τιμες στο σιτε τους ωστε να χτυπαει πρωτο στο σκρουτζ, και φυσικα να μην δινουν ποτε το προιον στην τιμη αυτη, προφασιζομενοι διαφορες δικαιολογιες που ηδη ανεφερες; θελω να πω δηλαδη, μην χτυπας το ελληνικο εμποριο, επειδη προσπαθεις να πετυχεις την χαμηλοτερη τιμη που ειδες/ακουσες, η οποια μαλλον δεν ειναι πραγματικη/αληθινη.. και δεν μπορω να σε καταλαβω γιατι θες να δωσεις ενα σεβαστο ποσο για τηλεορασεις, και να διακινδυνευεις την ασφαλεια των χρηματων σου αν χρησιμοποιησεις καρτα, η να παραλαβεις εκθεσιακο η παραεισαγωγης προιον χωρις εγγυηση της εδω αντιπροσωπειας, χωρια το ολο παιδεμα που και ο ιδιος ανεφερες το κυνηγι της "χαμηλοτερης τιμης";

Συμφωνώ και εγώ με τα προβλήματα των καταστημάτων του skroutz, που αναφέρεις φίλε orinoco.
Επειδή και εγώ έψαξα στα e-καταστήματα και πήρα τηλεόραση αυτόν τον καιρό, επαληθεύω αυτά που λες.
Εγώ δεν βλέπω κάτι μεμπτό στο κείμενό σου, είναι αυτό που βλέπουμε και γίνεται στην αγορά.

Φυσικά και δεν είναι σε όλα τα καταστήματα, αλλά όμως υπάρχει έντονα αυτό το φαινόμενο.

Δε θυμάστε τη περίπτωση της 47' LG LH9000 που πολλοί την είχαν παραγγείλει δίνοντας και προκαταβολές και μετά από 4 μήνες τους ειδοποίησαν ότι η LG έχει σταματήσει την παραγωγή της τηλεόρασης ενώ στις ιστοσελίδες τους εξακολουθούσαν να δέχονται κανονικά παραγγελίες;

Γενικά τα μαγαζιά στο skroutz με τις χαμηλές τιμές απάτη είναι...

Κανένας δεν έχει στοκ και όλοι απλά επιδίδονται στο κυνήγι της χαμηλότερης τιμής.

Την έχω πατήσει κι εγώ που εδώ και 3 βδομάδες έχω παραγγείλει μια 46 c650 και ακόμα μου λένε τη περιμένουν απ' τη Samsung..

Απ' την ανατολή με αμάξι να τη φέρνανε θα είχε φτάσει...

Ε, λοιπόν, για να μιλάμε με ονόματα και αποδείξεις (χωρίς να κάνουμε διαφήμιση αλλά ούτε και δυσφήμιση). Εγώ αγόρασα την LG 47SL9000 πριν από έξι μήνες από το 8ο e-shop στην λίστα του skroutz και δεν αντιμετώπισα κανένα μα κανένα πρόβλημα (τότε ήταν το e-shop με τη καλύτερη τιμή).

Πριν δυό μήνες, αγοράσα και ένα κλιματιστικό σε καταπληκτική τιμή πάλι από εκεί! :proud:

Δεν είναι λοιπόν, όλα τα δάχτυλα του χεριού ίσα και όμοια!!! :nounder:

Έχεις δίκιο παραφέρθηκα απ' τον εκνευρισμό μου...

Τελικά την ακύρωσα και την πήρα από αλλού που την έχουν διαθέσιμη σε εξίσου χαμηλή τιμή.. :)

Κρίμα ο χρόνος που πέριμενα.