Τελικά είναι πολύ δύσκολο να αγοράσεις TV στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ !!!!

Το οτι καποιοι κακοι επαγγελματιες βρηκαν το skroutz και μας <δουλευουν> δεν σημαινει οτι ολοι ειναι ιδιοι.Καλλιτερα να πληρωσεις 10 ευρω επιπλεον και να εχεις σωστη εξυπηρετηση,παρα αυτα τα απαραδεκτα.Βεβαια σε λιγο καιρο η θα διορθωθουν η θα φυγουν απο την αγορα

ίσως λόγω εκνευρισμού να ήμου λίγο άδικος σε κάποιους...συμφωνώ με τους προηγούμενους ότι όλα τα δάχτυλα δεν είναι ίδια ΑΛΛΑ η κατάσταση με το skroytz και τα e-shop είναι πραγματική. ή την έχεις και την παραδίδεις στην τιμή που την διαφημίζεις ή τον πούλο. να μου πεις ποιος θα το ελέγξει αυτό ??? κανείς...γι'αυτό και αυτό το μπάχαλο...

Re: Απάντηση: Τελικά είναι πολύ δύσκολο να αγοράσεις TV στο ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ !!!!

ί... να μου πεις ποιος θα το ελέγξει αυτό ??? κανείς...γι'αυτό και αυτό το μπάχαλο...

Μα φίλε μου, εμείς και μόνο ΕΜΕΙΣ!!! Αν κάνεις το κόπο να δεις το eshop που ανέφερα στο προηγούμενο πόστ μου (σήμερα είναι στο #7 στη λίστα του skroutz για την LG 47SL9000), θα δείς ότι κάτω από το όνομα-λογότυπο του κάθε eshop υπάρχουν κάποια αστεράκια που δείχνουν τη συνολική αξιολόγηση του καταστήματος από τους πελάτες του, δηλαδή από ΕΜΑΣ!

Αν δεν είσαι ευχαριστημένος με κάποιο κατάστημα, μπορείς να δημοσιεύσεις εκεί τα παράπονά σου και να δώσεις αρνητική αξιολόγηση, η οποία να είσαι σίγουρος ότι λαμβάνεται υπόψη από, σχεδόν όλους, τους χρήστες-καταναλωτές.

This is the name of game...-bye-

Για την αξιολόγηση των καταστημάτων υπάρχει στο www.skroutz.gr κάτω από κάθε κατάστημα link με τις αξιολογήσεις που έχουν δώσει πελάτες στο κάθε κατάστημα.

Για την αξιολόγηση των καταστημάτων υπάρχει στο www.skroutz.gr κάτω από κάθε κατάστημα link με τις αξιολογήσεις που έχουν δώσει πελάτες στο κάθε κατάστημα.

απολύτως σωστό...παιδιά είναι μια μεγάλη αγορά....αλλά τα κακά νέα μαθαίνονται γρήγορα...εγώ τουλάχιστον δεν έχω αντιμετωπίσει παράλογες συμπεριφορές..τώρα μερικες φορές που τυχαίνει να μην ύπάρχει καποιο προιόν ....εεε δεν μπορούν να είναι κάθε λεπτό σε ανοικτή Online επικοινωνία με την εταιρεία...παιρνουν και αυτοί τηλέφωνο για να μάθουν τα αποθέματα...λέω εγώ τώρα....

και στο κάτω κά´τω της γραφής να πουλήσουν θέλουν ....ή κάνω λαθος???