Τελικά ήταν.

Απάντηση: Re: Τελικά ήταν.

Στην Καστοριά αποκαλύφθηκε τη Δευτέρα κύκλωμα στο Υπ. Συγκοινωνιών, που έκοβε συνεχώς τους μετανάστες, έτσι ώστε να αναγκαστούν να τους λαδώνουν και να βγάζουν πλαστά διπλώματα. Ήμουν σήμερα εκεί, πέρασα από 2-3 ραδιοφωνικούς σταθμούς και είδα πολλά (πραγματικά πολλά) φωτοτυπημένα διπλώματα οδήγησης, όλα Αλβανών μεταναστών. Είδα και 2 Ελλήνων, το ένα υπερήλικα.

Παραπέμπονται 8 υπάλληλοι. Το αστείο της υπόθεσης είναι ότι οι Καστοριανοί δεν θεωρούν ότι οι υπάλληλοι έκαναν κάτι κακό, διότι ήταν "ξένοι". Δείτε και σχετικά (αλλά πολύ λίγα) στο
http://www.diktyo1.gr/modules.php?name=News&file=article&sid=2612

Εδώ τί να πώ; Να τους διώξουμε τους μετανάστες; Να αφήσουμε τα "λουλούδια" να συνεχίζουν το έργο τους; Και γιατί επικεντρώθηκαν στους μετανάστες; Μήπως επειδή έχουν μικρότερη δύναμη παρέμβασης;

Και έρχομαι τώρα και ρωτώ... έστω ότι ένας από αυτούς με τα πλαστά διπλώματα (τα οποία εκδόθηκαν επειδή δεν τους αφήνουν να βγάλουν κανονικά, μην το ξεχνούμε...) προξενεί ατύχημα, ή μετέχει σε ατύχημα; Τί γίνεται; Τον τσεκάρουμε και τον στέλνουμε στην Αλβανία;

Και τα λουλούδια;

Στα "λουλούδια" γραμμοξόλ Βλάση μου.
Η Ελλάδα είναι απ' τις λίγες χώρες όπου η υπογραφή και η βούλα δημοσίων λειτουργών δεν επισύρει σχεδόν καμία ευθύνη...
Γιατί μετά την παράπεμπψη συνηθέστερα όλα μέλι - γάλα.
Μια παλιο ΕΔΕ και όλα κλινέξ με το μισθό να τρέχει...
Από κει και πέρα όποιος αλλοδαπός κάνει χοντρή πατάτα, σούμπιτος πίσω ή φυλακή.
Και επειδή αι φυλακέ είναι για τους λεβέντες τους δερβίσιδες και είναι τίγκα, (γιατί έχουμε πολλούς τέτοιους ντόπιας εσοδίας) πίσω και με έκδοση.
Μην τους ταίζουμε κιόλας με την φορολογία μας...
Για όλα υπάρχουν λύσεις.
Αν τα δικά μας ζώα δεν γίνουν εντάξει περιμένουμε από τους ξένους νά γίνουν?
Κοντά στον νου και η γνώση.

Οι περισσότερες ατασθαλίες των αλλοδαπών γίνονται γιατί "βρίσκουν" και τις κάνουν σε μία χώρα με πληρότητα διαφθοράς.
Θυμάμαι πριν 15 χρόνια οι Ιταλοί τους πέταγαν από τα βαπόρια στη θάλασσα.
Ας κουνηθεί κανένας εκεί...

...Δεν ξέρω ρε παιδιά, αλλά εγώ δεν τα λέω τα παραπάνω την ώρα που οδηγώ. Αντίθετα έχω το νου μου πάντα για την στραβή, και το πόδι έτοιμο για φρένο. Και αρκετές φορές έχω κάνει εγώ το λάθος, και όταν ζήτησα συγγνώμη, ο άλλος αμέσως κάλμαρε. Ούτε φωνές ούτε κακό. Ηρεμία παιδιά. Η ηρεμία είναι τεράστιο όπλο.

Ειδικά στο αυτοκίνητο υπάρχει νόμος... "Δεν βγαίνουμε έξω όσο κι αν προκληθούμε. Αν βγούνε δύο, ο ένας θα πέσει..." Τώρα με γροθιά θα είναι, με κατσαβίδι ή με γρύλλο θα είναι... στην περίπτωση πιό πάνω ήταν με πιστόλι...

Μία φορά στη ζωή μου μέχρι τώρα βγήκα από το αυτοκίνητο και το μετάνιωσα(Παραλίγο να φάω χοντρό ξύλο) αλλά όπως και να´ναι πάλι χαμένος θα είσαι είτε έτσι είτε αλλιώς...:slapface: απλώς επειδή ο ανταγωνισμός μετξύ ανδρών είναι μεγάλος και πάντα σε πιάνει το σύνδρομο ´θα σου ρίξω ξύλο ρε´ή θες να δοκιμάσεις τι έμαθες στο καράτε ή ό,τι άλλο,βγαίνεις από το αυτοκίνητο...Το θέμα είναι ότι η ζωή συνεχίζεται μετά από αυτό το γεγονός.Πως θα το θυμάσαι;Όποιο και να είναι το αποτέλεσμα, αποκλείετεαι να υπερηφανεύεσαι για τα σπασμένα δόντια,χέρια , πλευρά, ή ό,τι άλλο τέλως πάντων ήταν το τρόπαιο της νίκης σου.Χαμένος χρόνος.Άσε που δεν υπάρχει τίποτε πιο ηλίθιο από έναν ηλίθιο καυγά...Πάντως έχω παρατηρήσει ότι κανένας, όσο κι αν έχει προσβληθεί,δεν φτάνει σε τέτοια σημεία να σκοτώνει τον άλλο επειδή δεν του´δωσε προτεραιότητα ή κάτι τέτοιο...