Τελικα κατεληξα ακουω γνωμες.

lingas69

New member
5 November 2006
23
Μετα απο ψαξιμο κ πολύ διαβασμα στο forum αυτο κατεληξα στα εξεις.
KOYTI.THERMALTAKE VF5001BNS LANBOX HT BLACK
ΤΡΟΦΟΔΟΤΙΚΟ.SEASONIC S12-550
EΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ. INTEL CORE 2 DUO E8200 2.66 GHZ
COOLER EΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗ.ZALMAN CNPS7500-ALCU LED
ΜΗΤΡΙΚΗ.ASUS P5K-VM
ΜΝΗΜΕΣ RAM. CORSAIR XMS2 DHX DDR2 2GB (2X1GB) PC2-6400 (800MHZ) CL5 DUAL CHANNEL KIT
KAΡΤΑ ΓΡΑΦΙΚΩΝ. SAPPHIRE RADEON HD3870 512MB GDDR4 PCI-E SINGLE SLOT RETAIL
ΣΚΛΗΡΟΣ ΔΙΣΚΟΣ.SAMSUNG HD501LJ 500GB SATA2
DVD-R.PIONEER DVR-215DBK BULK BLACK
Το για htpc κ για gammes ακουω γνωμες κ αντιπροτασεις.

Μια χαρά είναι, πες μας και που θα παίζεις τηλεόραση η προβολέα και με την ανάλυση, βέβαια η σύνθεση είναι μια χαρά και για full HD 1920x1080!

Aυτη την tv εχω σκοπο να παρω τωρα οχι οτι την εχω.Τωρα εχω μια lg 37 hd ready

άψογη σύνθεση, προσωπικά θα άλλαζα την ψύκτρα με μια skythe για λιγότερο θόρυβο, και θα έδινα άλλα 30 ευρώ για τον τρίλιτρο επεξεργαστή...
το κουτί σου έχει 23 πόντους ύψος, σε εμένα τα ράφια χωράνε μέχρι 17,5...που θα μπει;στο πάτωμα;

Aπλα οι ηλίθιοι που το εφτιαξαν(ετοιματζιδικο) εκαναν το πανω ραφι πολυ στενο κ το κατω χαωδες γιαυτό κ χωραει ανετα στο κατω ραφι.Ωσο για αυτα που μου προτείνεις καλα ειναι αλλα θα ανεβει πολυ το το κοστος κ δεν ειμαι για παραπανω αυτη την εποχη.Γιατι λες να εχω να εχω αυξημένο θορυβο με την ψυκτρα που επελεξα?Τι ενναλακτικες μου προτείνεις που να ειναι πανω κατω στα ιδια λευτα κ να ειναι απο eshop?

sorry δεν μπορώ να σε βοηθήσω περισσότερο καθώς δεν είμαι καλός γνώστης, για τις skythe διάβασα εδώ μέσα και το επιβεβαίωσα και από γνωστούς ´τι είναι πολύ καλύτερες από τις ζαλμαν...καμιά 10 ευρώ παραπάνω νομίζω ότι έχουν πάντως...δες στο πλαίσιο.gr

Εγώ πάλι θα έλεγα να μείνεις μακρυα από skythe και ο λόγος είναι το σύστημα στερέωσης στη μητρική. Η δικιά μου NInja Plus RevB έχει την τάση να ξεκολάει μερικώς από τη θέση της, δεν το βλέπεις οπτικά αλλα το καταλαβαίνεις από τη θερμοκρασία που ανεβαίνει 5-10C! Η Ζαλμαν είναι λίγο κατώτερες σε απόδοση αλλα τουλάχιστον στηρίζονται αποτελεσματικά.

Tελικα λεω να προχωρήσω στη zalman κ οτι γινει την επελεξα γιατι εχει χαμηλό προφιλ κ δε νομίζω να εχω προβλημα χωρου στο κουτι.Το μονο μειον που βρίσκω ειναι το βαρος της.

Εγώ πάλι θα έλεγα να μείνεις μακρυα από skythe και ο λόγος είναι το σύστημα στερέωσης στη μητρική. Η δικιά μου NInja Plus RevB έχει την τάση να ξεκολάει μερικώς από τη θέση της, δεν το βλέπεις οπτικά αλλα το καταλαβαίνεις από τη θερμοκρασία που ανεβαίνει 5-10C! Η Ζαλμαν είναι λίγο κατώτερες σε απόδοση αλλα τουλάχιστον στηρίζονται αποτελεσματικά.

Δεν την έχεις κουμπώσει καλά...

Δεν την έχεις κουμπώσει καλά...

Ισως αλλά με αυτά τα push-pins δεν μπορείς ποτέ να είσαι σίγουρος! Κατά την ταπεινή μου άποψη καλύτερα δεν γινόταν (έφαγα πολύ ώρα και πολλές προσπάθειες βγάλε-βάλε). Το μεγάλο βάρος της ψύκτρας σε συνδιασμό με τη κάθετη τοποθέτηση τη κάνουν πιστεύω τη δουλειά. Υπάρχουν και άλλες αναφορές σχετικά στο internet. Eπίσης η skythe στα τελευταία μεγάλα μοντέλα της το αλλαξε το σύστημα εντελώς, κάτι σημαίνει αυτό...