Τελικα με τι παιζετε DVD?

Tελικά λοιπόν σε ποιό player έχετε καταλήξει. Μιλάω κυρίως για DVD playback.

Δοκίμασα το zoom με τις ρυθμισεις που εχετε στο guide, και η εικονα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, το Pioneer 696 τρωει χωμα σε ολους τους τομεις.
Μονο που....

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ BUGGY ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν εχω καταφερει να δω ουτε μια ταινια χωρις να κολλήσει, χωρίς να αρχίσει να πηδάει κεφάλαια, χωρίς να μην μπορω να χρησιμοποιήσω το δεξι κλικ ωστε να εχω τις διαφορες επιλογες..

Μονο εγω εχω τετοια προβληματα??
Παιζω σε ενα MacBook Core2Duo 2ghz, 1GB RAM.

Καταρχήν δεν βλέπουμε πια dvd.... να ´ναι καλά το hdbits.....
Όσο για το zoom ισχύει αυτο που αναφέρεις για το δεξι κλικ αλλα κατα τα άλλα δεν έχω προβλήματα....
Εγώ για τα χαρτιά είμαι πιστός οπαδός του TheaterTek

δοκιμασε και media player clasic εγω αυτο χρησιμοποιω
χωρις προβληματα

Last edited:
Media player classic αν οι υπότιτλοι ειναι τζετ, διαφορετικά Kmplayer για να τους κάνω resynch την ώρα που βλέπω την ταινία.

Με τα απαραίτητα φίλτρα βέβαια.

Για Dvd δισκάκι το Theatertek μου αρέσει πιο πολύ αλλά για αρχεία στον σκληρό δεν το χρησιμοποιώ γιατί δεν έχει καλή υποστήριξη για υπότιτλους (με το ffdshow δεν είδα προκοπή)

Αυτά... -bye-

Tελικά λοιπόν σε ποιό player έχετε καταλήξει. Μιλάω κυρίως για DVD playback.

Δοκίμασα το zoom με τις ρυθμισεις που εχετε στο guide, και η εικονα ειναι ΑΠΙΣΤΕΥΤΗ, το Pioneer 696 τρωει χωμα σε ολους τους τομεις.
Μονο που....

ΕΙΝΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ BUGGY ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ!!! Δεν εχω καταφερει να δω ουτε μια ταινια χωρις να κολλήσει, χωρίς να αρχίσει να πηδάει κεφάλαια, χωρίς να μην μπορω να χρησιμοποιήσω το δεξι κλικ ωστε να εχω τις διαφορες επιλογες..

Μονο εγω εχω τετοια προβληματα??
Παιζω σε ενα MacBook Core2Duo 2ghz, 1GB RAM.

ΚΜPlayer μονο..

με τον zoom δεν ειχα κανενα προβλημα σαν και αυτα που αναφερεις, ισως φταιει καποια ρυθμιση..

Εγω παιζω με το zoom και με το theatertec.

Ουσιαστικα, εχουν το ιδιο αποτελεσμα εφοσον χρησιμοποιησεις graph για να βαλεις το dscaler αντι τον nvidia στο theatertek.

Κολληματα δεν ειχα ποτε. Ουτε προβλημα με τα δεξι κλικ και τετοια γιατι παιζω με το κοντρολακι.

Οι του Theatertek..... Είσαστε εντάξει με υπότιτλους εξωτερικούς μέσω ffdshow ή έχετε βρει άλλη πατέντα?

Για να παιζουν οι απεξω υποτιτλοι, τουλαχιστον δεν πρεπει να εισαι σε renderless. Οποτε.....?

Να μην σου πω οτι δεν πρεπει να γινεται με το ffdshow στο theatertek αλλα δεν ειμαι και σιγουρος....

Windows xp mce2005 και nvidia pure video decoder με 0% χρήση cpu.
Εικόνα εξοπραγματικά καλή και όλη η δουλειά πέφτει στην gpu.
Με έναν απλο Ρ4 μπορείς να δείς fullHD για πλάκα.