τελικα panasonic 46vt20 ή samsung 46c8000???

georod7

New member
4 December 2007
15
ειμαι ενα κλικ ρε παιδια πριν παραγγειλω και τεινω προς την samsung.τι λετε??

Καμια απο τις δυο να μην παρεις. Ειναι πολυ μικρες για την αποσταση αυτη. Aλλαζει ο τιτλος σε 50VT20 vs 55C8000.:p

Οταν λες "απ'ολα" τι ποσοστα κατα προσεγγιση?

digea,nova(σημερα την εβαλα :-) ),sd-hd,bd,dvd,κανα 3d.αυτα κυριως.καλα για 55c8000 δεν το συζηταμε,πολλα τα .αλλα υπαρχει και ο παραγοντας συζηγος που εχει θεσει το οριο των 46".$&%#&^*!!!

Re: Απάντηση: τελικα panasonic 46vt20 ή samsung 46c8000???

digea,nova(σημερα την εβαλα :-) ),sd-hd,bd,dvd,κανα 3d.αυτα κυριως.καλα για 55c8000 δεν το συζηταμε,πολλα τα .αλλα υπαρχει και ο παραγοντας συζηγος που εχει θεσει το οριο των 46".$&%#&^*!!!

Την 50VT20 να παρεις εχει πεσει κατω απο 2000.
Για ποιο φθηνα 50V20 χωρις 3D, αχρηστο κατα εμενα στα 1600.

καλα στο μελλον θα χρησιμοποιειθει και για gaming καθοτι εχουμε και ΥΙΟ αν και αν εφταναν τα λεφτα θα επερνα απο τωρα κανα PS.για 50" ομως ειπαμε το ξεχναμε , πεφτει παντοφλα.μεχρι 46".και γιατι οχι 3D?τελος παντων το ζητημα ειναι στην ουσια LED ή PLASMA?46vt20 ή 46c8000?και για περισσοτερες λεπτομεριες να σας πω οτι προοριζεται για καθιστικο και απεναντι εχει μπαλκονοπορτα.επισης στα χαρακτηριστικα ειναι πανομοιοτυπες το μονο που με ενδιαφερει και γιαυτο ρωταω, ειναι το οτι επειδη ειμαι επαρχια αυτη τη στιγμη και δεν εχω προσβαση σε μαγαζι(που να τις εχει) ωστε να τις δω απο κοντα, η εικονα ας πουμε σε ενα αγωνα ποδοσφαιρου η σε μια ταινια στο digea που ειναι καλητερη?που εχει καλητερα χρωματα?τετοια πραγματα με ενδιαφερουν

Εφόσον έχεις φως από μπροστά της θα πάρεις LED λογικά...
Οπότε θα πας σίγουρα για 46'' μιας και μετά πηγαίνουν οι ίντσες στις 55 και ξεφεύγει και η τιμή...ενώ σε Plasma μπορούσες να πάρεις και σε 50'' που είναι μόνο 4'' διαφορά από την 46'' και ίσως να μην το καταλάβει η κυρά σου...χαχαχα...

Υπάρχει και η φθηνότερη 46C7000 με παρόμοια χαρακτηριστικά...

Last edited:
ναι αλλα μιλαμε συγκεκριμενα για την c8000!!!την εχει καποιος απο κοντα?

Mην το λες αυτο.

Υπαρχουν LED LCD με περισσοτερες ανακλασεις και απο φθηνη πλασμα.

Πχ. LG LX , Sharp 821 , Sony HX και αλλες.

Αυτό δεν αναιρεί την πρότασή μου...:smile:...εκτός και αν υπάρχουν Plasma χωρίς ανακλάσεις...
Λογικά πάλι σε LED θα πάει και συγκεκριμένα μία που έχει χαμηλή ανάκλαση...αν κι έχω κολλήσει με τις Plasma...:smile:

Last edited:
Πλασμα με χαμηλες ανακλασεις ειναι η Panasonic G20 ενω ακομη καλυτερες ειναι οι V20 και VT20.

H C8000 ειναι στο επιπεδο της G20 περιπου.

πιστευω πως οι led της samsung ειναι υπερτιμημενες σε σχεση με την αποσοση τους...σε lcd κοιτα 46hx800 αλλιως...μονοδρομος η 46vt20

Έχεις δει από κοντά, ρυθμίσει, παίξει και συγκρίνει την συγκεκριμένη Sony με οπιαδήποτε από τις νέες LED Samsung? Δες και μετα θα αλλάξεις άποψη εντελώς...

Αν μου μπορώ να ρωτήσω ....

Γιατί 46VT20 και ότι 50V20 ? Έχει δίκιο ο " Καπετανάκης Στάθης "
μέχρι να μεγαλώσει ο Υιός ( να τον χαίρεσαι ) η πλάσμα θα έχει στρώσει .
Ανακλάσεις δεν έχει η V20 . Σίγουρα δε σε σχέση με την C8000 έχει λιγότερες.
Την έχω και δεξιά της στα 2 μέτρα έχει μπαλκονόπορτα.

Θα θυσιάσεις το 80-90% της εικόνας για το 10-15% του gaming .
Άριστη η VT αλλά για την απόσταση σου , θέλεις οπωσδήποτε 50'' .
Σχετικά με την παντόφλα , τα ίδια μου έλεγε και εμένα ... πήρα 47'' πέρασαν 2 χρόνια .... λέω να κάνω μία αλλαγή και από μόνη της μου είπε ΟΚ για 50'' .
Ειδικά στο χρωματισμό που είναι η V20 ούτε που θα φαίνεται η διαφορά μεγέθους.
Εξάλλου μπορείς πάντα να πεις ότι είναι 46'' :flipout: