Τελικα ποια ειναι η καλυτερη LED/LCD στις 32" σημερα???????

Ποιότητα εικόνας και μίνι μέγεθος δεν πάνε μαζί.

Αγόρασε καμιά πραγματική τηλεόραση και όχι δείγμα τηλεόρασης 32".

Μπορει ο ανθρωπος να την θελει για το 1 μετρο να την βαλει σε pc...Μην ειστε εριστικοι :P

Αν σε ρωτούσε κάποιος "παιδιά θέλω το καλύτερο κινητό , αλλά πρέπει να έχει οθόνη 1.8 ίντσες" τι θα του απαντούσες?

Δεν εξαρτάτε πάντα για ποιά χρήση την θέλουμε ? Δηλαδή αν κάποιος θέλει την καλύτερη 32 άρα για pc και κάποιος άλλος για κινηματογραφική χρήση τότε το αποτέλεσμα δεν θα είναι διαφορετικό ?

Ο φίλος διευκρινίζει με κριτήριο τη ποιότητα εικόνας, οπότε δε νομίζω να τον αφορά η χρήση PC.
Οπότε μιλάμε για πολλά Hz και αξιοπρεπή εικόνα σ'αυτή τη περίπτωση.
Συμφωνώ κι εγώ πως δεν υπάρχει η καλύτερη αλλά κατάλληλη TV, ειδικά από 42 ίντσες και πάνω που μπαίνουν και οι plasma στο παιχνίδι.

Αν κάποιος θέλει 32άρα για κινηματογραφική χρήση, πρώτος στόχος μας να τον πείσουμε για 42άρα που τη βρίσκει στην ίδια τιμή!

Απάντηση: Re: Τελικα ποια ειναι η καλυτερη LED/LCD στις 32" σημερα???????

Ποιότητα εικόνας και μίνι μέγεθος δεν πάνε μαζί. Αγόρασε καμιά πραγματική τηλεόραση και όχι δείγμα τηλεόρασης 32".

Η καλη υπαρχει στο σαλονι, οπως κι ο προβολεας... :aetsch:
Την 32αρα τη θελω για 2η, στο δωματιο μου... κυριως για pc monitor σε flight simulation...

Αν σε ρωτούσε κάποιος "παιδιά θέλω το καλύτερο κινητό , αλλά πρέπει να έχει οθόνη 1.8 ίντσες" τι θα του απαντούσες?

Δεν ζηταω την καλυτερη, αλλα σε 32 ιντσες...!!!!!!!!! Ζηταω την καλυτερη ΑΝΑΜΕΣΑ στις 32αρες...

Αν κάποιος θέλει 32άρα για κινηματογραφική χρήση, πρώτος στόχος μας να τον πείσουμε για 42άρα που τη βρίσκει στην ίδια τιμή!

Σωστος...:music-smiley-005:

Last edited:
Γιατί δεν γράφεις τα πιο πάνω από την αρχή φίλε ? Δε χωράει μεγαλύτερη ?

Για PC μόνιτορ τα 100-200 hz δεν χρησιμεύουν σε τίποτα. Ίσα ίσα προκαλούν και ζημιά (lag , artifacts).

Αγόρασε μια Samsung 32D550 η μια LG 32LK450 να κανείς την δουλειά σου.

Re: Απάντηση: Re: Τελικα ποια ειναι η καλυτερη LED/LCD στις 32" σημερα???????

Η καλη υπαρχει στο σαλονι, οπως κι ο προβολεας... :aetsch:
Την 32αρα τη θελω για 2η, στο δωματιο μου... κυριως για pc monitor σε flight simulation...

Δεν ζηταω την καλυτερη, αλλα σε 32 ιντσες...!!!!!!!!! Ζηταω την καλυτερη ΑΝΑΜΕΣΑ στις 32αρες...

Σωστος...:music-smiley-005:

Αν θέλεις να βοηθηθείς γίνε εξαρχής συγκεκριμένος.
Τί σχέση έχει η ποιότητα εικόνας με τον Flight simulator, εδώ μπαίνουν μέσα lag και ιστορίες.
Άλλο TV για γενική χρήση και άλλο για gaming.

Δε χωράει μεγαλύτερη ?

Οχι...

Δηλαδη, για να καταλαβω, αν υποθεσουμε οτι η Χ ειναι η κορυφαια (απο μετρησεις) tv για γενικη χρηση/ταινιες, υπαρχει περιπτωση μια αλλη "χειροτερη" ή πολυ φθηνοτερη, να δειχνει καλυτερα απο τη Χ την εικονα απο pc???

Last edited:
Re: Απάντηση: Τελικα ποια ειναι η καλυτερη LED/LCD στις 32" σημερα???????

Δηλαδη, για να καταλαβω, αν υποθεσουμε οτι η Χ ειναι η κορυφαια (απο μετρησεις) tv για γενικη χρηση/ταινιες, υπαρχει περιπτωση μια αλλη "χειροτερη" ή πολυ φθηνοτερη, να δειχνει καλυτερα απο τη Χ την εικονα απο pc???

Μπράβο το έπιασες.

Το ιδιο ισχυει και αν τη χρησιμοποιεις για ταινιες απο htpc??? θελω να πω, τελικα το κριτηριο ειναι το μεσο (pc) ή το υλικο (πχ ταινια) προβολης;;;;

Για κύρια τηλεόραση ποια έχεις?

Για το lag μπορείς να δεις εδώ...

To view this content we will need your consent to set third party cookies.
For more detailed information, see our cookies page.

Last edited:
Το ιδιο ισχυει και αν τη χρησιμοποιεις για ταινιες απο htpc??? θελω να πω, τελικα το κριτηριο ειναι το μεσο (pc) ή το υλικο (πχ ταινια) προβολης;;;;

Ε;;;;;;

Εξαρτάται από πολλά πράγματα. Όταν γίνεται σύνδεση με υπολογιστή πρέπει να προσεχθούν το lag αλλά και το 4:4:4 reproduction. Η καλύτερη τηλεόραση για εσένα εξαρτάται πάνω από όλα από τη χρήση της.