Προσωπικά δεν θεωρώ τους πολυκάναλους yamaha καθόλου μουσικούς ενισχυτές. Το κατά πόσον ταιριάζουν με τα ηχεία σου δεν το ξέρω. Αλλά αν δίνεις βάση στη μουσική εγώ θα πήγαινα σε Denon ή Marantz. Είχα Yamaha πολυκάναλο με klipsch ηχεία και δεν μπορούσα καν να ακούσω μουσική σε αυτόν. Τώρα είμαι με denon και μουσικά είναι ικανοποιητατος. Όπως μου άρεσαν και οι Marantz όσον αφορά τη μουσική.
Συμφωνώ, αλλά καλό θα ήταν αν μπορεις να τους ακούσεις.. Αυτό που ειναι "μουσικό" για μένα δεν ειναι για σένα και τούμπαλιν
Είμαι πάρα πολύ μπερδεμένη κλείνω προς τα teufel αλλά δεν είμαι σίγουρη αν στη σαλοκουζίνα-τραπεζαρία που είναι 60τμ θα καλύπτουν τα ηχεία το χώρο η θα είναι πολυ μικρά.
Προσωπικά δεν θεωρώ τους πολυκάναλους yamaha καθόλου μουσικούς ενισχυτές. Το κατά πόσον ταιριάζουν με τα ηχεία σου δεν το ξέρω. Αλλά αν δίνεις βάση στη μουσική εγώ θα πήγαινα σε Denon ή Marantz. Είχα Yamaha πολυκάναλο με klipsch ηχεία και δεν μπορούσα καν να ακούσω μουσική σε αυτόν. Τώρα είμαι με denon και μουσικά είναι ικανοποιητατος. Όπως μου άρεσαν και οι Marantz όσον αφορά τη μουσική.
Μήπως παίζαν και τον ρόλο τους τα Klipsch; Δεν φημίζονται για μουσικά ηχεία.
ο χρόνος παράδοσης είναι 2-5 ήμερες
Να ρωτήσω επειδή ενδιαφέρομαι με ποιά μεταφορική παραδίδουν και εαν δινουν tracking number για παρακολούθηση της αποστολής ; Στο site τους δεν εχει πολλές λεπτομέρειες...
Δεν ήρθαν ακόμη μάλλον τα έχει κανένας αγρότης και τα δοκιμάζει :BXVZCBXZ6:.Σήμερα θα έχω τον ενισχυτή και ελπίζω μέχρι αύριο να έχουν έρθει τα ηχεία.
Τυχερέ θα γλυτώσεις και το στρώσιμο !!!
Τελικά τα ηχεία δεν έχουν έρθει ακόμη η teufel μου έχει δώσει 4 διαφορετικά shipment number και το καθένα έχει διαφορετικό status στο online της dhl το πρώτο μου βγάζει το εξής :20.01.09 08:51 Arrival at inward Office of Exchange in the Country of Destination.Σε όλα τα status δείχνει ότι η παραγγελία ξεκίνησε στις 15/1.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.