Εγώ έχω core duo 2.33 καρτα γραφηκων 8400GS και στην αναπαραγωγή blue ray με powerdvd η cpu φτάνει 80% και σε κάποια σημεία η κίνηση είναι κάπως αργή
Ποιο δισκάκι σε ζορίζει τόσο; Μιλάς με HW acceleration ενεργοποιημένο ή όχι;
Εγώ έχω core duo 2.33 καρτα γραφηκων 8400GS και στην αναπαραγωγή blue ray με powerdvd η cpu φτάνει 80% και σε κάποια σημεία η κίνηση είναι κάπως αργή
Ποιο δισκάκι σε ζορίζει τόσο; Μιλάς με HW acceleration ενεργοποιημένο ή όχι;
Με το vertical limit,ghost rider και το hardware acceleration το εχω ενεργωπιηση αλλα κατά την διαρκεια της ανπαραφωγης όταν ανοιγω της ρυθμησεις φαινεται ότι δεν είναι ενεργοποιημενω με αρχεια mkv και με τον kmplayer δεν παει πανω από 20%
Έχεις την τελευταία έκδοση των drivers? Του PowerDVD (3319a)?
καμια συμβουλη στο παραπανω παιδια???
Γιατι εχω ξεμεινει με μια Nvidia 7100 GS και θελω να την αλλαξω για να μπορω να βγαλω 1080p απο το PC μολις ερθει ο προβολεας μου....:ernaehrung004:
εαν δεν υπαρχουν ιδιαιτερες απαιτησεις σε παιχνιδια,πας για 2600xt ή σε 8600gt.
H μηπως αυτή εδώ που εχει και DDR3 μνημη??
Αλλά ΔΕΝ φαινεται να εχει τον ανταπτορα HDMI στη συσκευασια.... :grandpa:
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.514240
ΔΕΝ εχω καθολου απαιτησεις για παιχνιδια.... Για HTPC προοριζεται η καρτα και θελω να ειναι ΟΣΟ γινεται πιο αθορυβη και πιο καλη στην επεξεργασια βιντεο/hardware acceleration και κυριως να βγαζει ανετα αναλυσεις 1080p στα 50,60 και 24 HZ για να κλειδωνει με τον προβολεα σε 1:1 pixel mapping, χωρις overscan....
Αποφευγω την παθητικη ψυξη γιατι εχω διαβασει οτι οι καρτες ζεσταινονται αρκετα περισσοτερο... ΘΑ προτιμουσα να εχει ΟΣΟ γινεται πιο αθορυβο ανεμιστηρακι....
Αν παρω μια 2600 pro που ειναι και ΠΙΟ φθηνη από την XT, θα ειμαι καλυμενος με τα παραπανω??? :grandpa:
Μια σαν κι αυτη για παραδειγμα, που απο οτι γραφει εχει και τον ανταπτορα για HDMI μεσα...
http://www.e-shop.gr/show_per.phtml?id=PER.513315
Ευχαριστώ!
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.