Τελικα ποια καρτα γραφικων για hd?

πρέπει να έχει κυκλοφορήσει η Sapphire 3850 Ultimate (512MB). Είναι sillent με παθητική ψύξη. Ότι πρέπει!!!!!!!!!!!!!!!!

Ωραία καρτούλα. Τη βρήκε κανείς σε ελληνικό κατάστημα?

Δυστυχώς την 3850 δεν την χωρούσε το κουτί μου και πήρα μια ταπεινή 2600 pro με την οποία πιστεύω δεν θα έχω πρόβλημα στις ταινίες, απ' ότι λένε και τα παιδιά εδώ. Αύριο παραλαμβάνω και αν δω πως είναι αθόρυβη πάω για μια ακόμα σε crossfire με συνολικό κόστος 150€. Μάλλον ταχύτερα και από μια 3850 σύμφωνα με τσι ειδικούς.

Να ρωτήσω και εγώ γιατί με όλα τα παραπάνω που διάβασα μπερδεύτηκα λίγο. Σήμερα πέρασα από το πλαίσιο να ρωτήσω για htpc και μου πρότειναν την
asus 8500GT με hdmi αυτήν εδώ http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1014005 η οποία θα συνδυαστεί με intel core duo 8400 & m/b asus p5kc αυτήν http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977721&product=1051857
δεν με ενδιαφέρουν τα παιχνίδια θέλω καθαρά το μηχάνημα για προβολή ταινιών HD θα με καλύψει? RAM 2X1Gb

Ευχαριστώ

αν πας για hd πήγαινε σε ATI και ασε την Nvidia γιατι ειδικά στο Overlay (DVD - HD) εχει να βγάλει σοΪκους driver απο την εποχή του Detonator....:p:p

και στο λέει ενας Nvidi-akias.

Ωραία πάω σε ATI αντι Nvidia (σε ίδια κατηγορία επιδόσεων) θα με καλύψει δηλαδή. Το λέω ξανά με ενδιαφέρει να βλέπω ταινίες HD και να ακόυω μουσική μόνο.

ΕΓΩ ΕΧΩ ΑΓΟΡΑΣΕΙ ΤΗΝ ASUS 8500 GT SILENT MAGIC ΚΑΙ EIMAI MIA XARA ΜΕ ΕΝΑ ΤΑΠΕΙΝΟΤΑΤΟ ΜΗΧΑΝΗΜΑ ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΜΕ 1080p ΤΑΙΝΙΕΣ..

αν πας για hd πήγαινε σε ATI και ασε την Nvidia γιατι ειδικά στο Overlay (DVD - HD) εχει να βγάλει σοΪκους driver απο την εποχή του Detonator....:p:p

και στο λέει ενας Nvidi-akias.

Επειδή εγώ ήμουν ATI-άκιας και έγινα τον τελευταίο χρόνο Nvidi-άκιας :rolleyes: να αναφέρω ότι στα Vista 32bit Premium είδα για πρώτη φορά στα 4,1/2 χρόνια (όλως περιέργως) αυτομάτως να φαίνεται όλο το Desktop στον προβολέα μου μέχρι και το τελευταίο πίξελ -με μηδενικό overscan! Κατόπιν σετάρισα τα Vista για λειτουργικό HTPC που τα παίζει όλα μέσω του VMC (είδα κι έπαθα) και πλέον μηδέν πρόβλημα (κάρτα ASUS EN8800 GTX) ! :smile:

Επίσης, στα HD συνήθως δεν ζορίζονται τέτοιες κάρτες (υπολειτουργούν) οπότε ο ανεμιστήρας δεν ανεβάζει συνήθως στροφές.

Last edited:
KANENA ΠΡΟΒΛΗΜΑ...ΕΙΜΑΙ ΚΑΤΕΥΧΑΡΙΣΤΗΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΩΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΑΓΟΡΑΣΩ P.C ΠΑΛΙ ΝVIDIA ΚΑΡτΑ Θα παρα ΤΟ ΑΣΦΥΚΤΙΚΟ ΜΑΡΚΑΡΙΣΜΑ ΑΠΟ ΚΟΛΛΗΤΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΛΕΕΙ ΝΑ ΠΑΡΩ ΤΗΝ ΑΤΙ ΜΕ ΤΟΝ ΗΧΟ ΚΑΤΕΥΘΕΙΑΝ ΑΠΟ ΤΟ HDMI..NVIDIA KAI PALI NVIDIA:music-smiley-005::twoguns::2thumb22sup:DEN SYGKRINV TIMH ΑΛΛΑ ΤΗΝ ΕΜΠΕΙΡΕΙΑ ΜΟΥ ΑΝΑΦΕΡΩ..ΟΣΟΙ ΠΙΣΤΟΙ ΠΡΟΣΕΛΘΕΤΕ, Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΟΤΙ ΠΙΣΤΕΥΕΙ

Last edited:
Ωραία πάω σε ATI αντι Nvidia (σε ίδια κατηγορία επιδόσεων) θα με καλύψει δηλαδή. Το λέω ξανά με ενδιαφέρει να βλέπω ταινίες HD και να ακόυω μουσική μόνο.

Φίλε ethnica αυτό που μπορώ να σου πω με σιγουριά είναι ότι γενικά οι ATI HD2600 Pci express αναπαράγουν απροβλημάτιστα υλικό HD.

Αν θέλεις να αποφύγεις και το οποιονδήποτε θόρυβο του ανεμιστήρα μπορείς να καταφύγεις σε MSI HD2600 XT fanless.

Παιδιά θέλω μια βοήθεια.Έχω την κάρτ γραφ.nvidia 8400gs,πήρα καλώδιο DVI σε HDMI για την tv αλλά δεν έχω εικόνα.Πως το ρυθμίζω; δεν είμαι και πολύ γνώστης,ευχαριστώ.

χαιρεται

Εγω ρε παιδια εχω την 2400 pro και δεν μπορω να την εγκαταστησω στα vista (ultimate 32)με ΤΙΠΟΤΑ .Εχω δοκιμασει απο την 7.2 μεχρι την 8.1 και συνδεδεμενο με dvi και με hdmi .
Bootarei kai janabootarei

λεω να παρω μια HD2600 pro για ενα HTPC που φτιαχνω, αν παρω μια με 256 ραμ και οχι με 512, θα υπαρχει προβλημα στην αναπαραγωγη για τo HD υλικο?

λεω να παρω μια HD2600 pro για ενα HTPC που φτιαχνω, αν παρω μια με 256 ραμ και οχι με 512, θα υπαρχει προβλημα στην αναπαραγωγη για τo HD υλικο?

Tι προβλημα .. μια χαρά κάρτα είναι.. και εαν σε ενδιαφέρει μόνο το HD δεν υπάρχει λόγος να δώσεις ούτε ενα ευρώ παραπάνω (για την ώρα)

το υποστηριζει συμφωνα με την ATI:http://ati.amd.com/products/Radeonhd3400/index.html

# mproved Unified Video Decoder – View and manipulate the latest Blu-ray and HD DVD content with a dedicated hardware video decoder that leaves your CPU free to perform other tasks.
# Ultimate Image Quality – Performance that rivals high-end HD-DVD and Blu-ray players on displays with resolutions that exceed 1080p – up to 2560x1600.1
# Integrated Digital Outputs – Enjoy your digital content the way you want to, with built-in HDMI that includes 5.1 surround audio for big screen entertainment and the latest in display connectivity; DisplayPort™ technology.
# PCI Express® 2.0 – Get ready for the most demanding graphics applications with PCI Express 2.0 support, which allows up to twice the throughput of current AMD PCI Express cards.
# DirectX® 10.1 Compatibility – You’ll be blown away by life-like graphics from Microsoft® DirectX® 10.1 games, with stunning 3D graphics and shading effects.
# ATI Hybrid Graphics – Combine an ATI Radeon™ HD 3400 Series graphics card with a compatible AMD 7-Series Integrated Chipset to improve gaming performance and multi-monitor productivity.
# ATI CrossFireX™ multi-GPU – Upgrade to even greater 3D performance quickly and easily thanks to plug-and-play ATI CrossFireX technology.
# ATI PowerPlay™ Technology – power saving features that reduce power consumption at idle or during low-usage
# Runs Cool and Quiet – With a smaller chip designed to use less power, your system can take advantage of high-end Windows Vista® features while running more efficiently and quieter than ever.
# Be More Productive – See more and do more of your work and entertainment with advanced multi-monitor support.