Τελικα ποια καρτα γραφικων για hd?

χαιρεται

Εγω ρε παιδια εχω την 2400 pro και δεν μπορω να την εγκαταστησω στα vista (ultimate 32)με ΤΙΠΟΤΑ .Εχω δοκιμασει απο την 7.2 μεχρι την 8.1 και συνδεδεμενο με dvi και με hdmi .
Bootarei kai janabootarei

Δεν θέλω να σε απογοητεύσω αλλά την είχα και τώρα είναι στην ντουλάπα γιατί έβαλα μι 8800GTS. H 2400pro είναι η μόνη που έχει και προβλήματγα ποιότητας από όλη τη σειρά αυτή. Κανε ένα google search και θα δεις, δε θυμάμαι σε πιο τεστ το διαβαζα η Anandtech ή Firingsquad.

Όντως με την NVIDIA μου λύθηκα όλα τα προβλήματα πάντως .

Re: Απάντηση: Τελικα ποια καρτα γραφικων για hd?

την εχει παρει καποιος?
φαινεται πολυ καλη για θεαση ταινιων και 49 !!

http://www.plaisio.gr/product.aspx?catalog=20&category=69977735&product=1085603

εχει αραγε H/A?

Δεν ξέρω αν έπεσα στην περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος, αλλά μετά την αγορά μιας Sapphire HD3470 η οποία δεν δούλεψε στιγμή σωστά (και αύριο θα ζητήσω την αντικατάστασή της) θα σε πρωέτρεπα αρχικά να την αποφύγεις... Άσε να κάνεις κανείς άλλος το Beta testing της ΑΤΙ.

Re: Απάντηση: Τελικα ποια καρτα γραφικων για hd?

Δεν ξέρω αν έπεσα στην περίπτωση ελλατωματικού προϊόντος, αλλά μετά την αγορά μιας Sapphire HD3470 η οποία δεν δούλεψε στιγμή σωστά (και αύριο θα ζητήσω την αντικατάστασή της) θα σε πρωέτρεπα αρχικά να την αποφύγεις... Άσε να κάνεις κανείς άλλος το Beta testing της ΑΤΙ.

Ωχ! Μην με αγχώνεις. Προχθές έβαλα την Silent σε ένα καινούργιο HTPC και μέχρι στιγμής δεν έχω δει προβλήματα. Βέβαια, δεν την έχω τεστάρει ακόμα εξαντλητικά. Τι πρόβλημα είδες;

Αν τον άφησες κάποιες ώρες ανοιχτό και δεν αντιμετώπισες κάποιο πρόβλημα, τότε μάλλον είσαι ο.κ. Εμένα μετά από κάποιο ακανόνιστο χρονικό διάστημα παγώνουν τα γραφικά & κλείνει η οθόνη... Αύριο την στέλνω για RMA στο Πλαίσιο και ο Θεός βοηθός...

Αν θες να διαβάσεις αναλυτικότερα την περίπτωση μου,
σου παραθέτω 2 links, στα οποία είμαι ο topic starter.

1o: ADSLGR.COM
2o: SAPPHIRE FORUMS

Tελικα η καλυτερη επιλλογη ειναι nvidia, εκτος αν υπαρχει αυστηρο οριο τιμης.

Πλεον ο ηχος μεσω hdmi εχει καταντησει να αποτελει μειονεκτημα των ΑΤΙ.
Η ποιοτητα απεικονισης ειναι ενα παραμυθι που ισχυε 3-4 γενιες καρτων πισω.
Οι ντραιβερς της ειναι κατα βαση χειροτεροι ενω υπαρχουν πολυ λιγοτερες ετοιμες παθητικες υλοποιησεις σε επιπεδο ΑΤΙ.

Αποψη μου ειναι οτι τη δεδομενη χρονικη στιγμη που υπαρχει απαντηση και στην κατηγορια της 3850, δεν αξιζει καμια.

Αποψή μου είναι οτι η 2600 της ATI είναι τα καλύτερα 65-70 Ευρώ που μπορεί να δώσει κάποιος εαν ενδιαφέρεται μονο για HD.

Αποψή μου είναι οτι η 2600 της ATI είναι τα καλύτερα 65-70 Ευρώ που μπορεί να δώσει κάποιος εαν ενδιαφέρεται μονο για HD.

+100

Τα κάνει όλα σωστά, κυκλοφορούν πολλές με παθητική ψύξη, και είναι σε πολύ καλή τιμή.

Επίσης, δεν είναι και "του πεταμού" αν θέλει κάποιος να παίξει και κανένα παιχνιδάκι..

Μα αν δεν κάνω λάθος η σειρά 2600 αντικαταστάθηκε από την σειρά 3600. Εγώ πήρα αυτή και είμαι πολύ ευχαριστημένος:

l_00166232.jpg

SAPPHIRE TECHNOLOGY Radeon HD3650 512 MΒ GDDR3 PCI-E 2.0 79

Tελικα η καλυτερη επιλλογη ειναι nvidia, εκτος αν υπαρχει αυστηρο οριο τιμης.

Πλεον ο ηχος μεσω hdmi εχει καταντησει να αποτελει μειονεκτημα των ΑΤΙ.
Η ποιοτητα απεικονισης ειναι ενα παραμυθι που ισχυε 3-4 γενιες καρτων πισω.
Οι ντραιβερς της ειναι κατα βαση χειροτεροι ενω υπαρχουν πολυ λιγοτερες ετοιμες παθητικες υλοποιησεις σε επιπεδο ΑΤΙ.

Αποψη μου ειναι οτι τη δεδομενη χρονικη στιγμη που υπαρχει απαντηση και στην κατηγορια της 3850, δεν αξιζει καμια.

ποια θεωρείς απάντηση στις 3850; μήπως τις 8600;

9600GT / 8800GS, αν και λίγο πιο ακριβές...

Επίσης όταν βλέπω ποστ ότι κάποιος χρήστης δεν καταφέρνει να πάρει 1:1, κατά πάσα πιθανότητα είναι με ΑΤΙ...

Τώρα να πετυχαινω μόνο τα ποστ με τους υποφεροντες ΑΤΙ-users, τι να πω.. δεν νομίζω.

Last edited:
Δεν ξερω ρε παιδιά.. Τελικά είτε έιμαι τυχερός πολύ είτε .. δεν ξερω

Εστησα το HTPC (ειχα 4 χρόνια να συναρμολογήσω μηχάνημα) και ολα δουλεψαν με την πρώτη.. Για την mobo που πήρα (Asus M3A) υπάρχουν ενα σωρό αναφορές οτι εχει προβληματα με το LAN driver που τη συνοδεύει, εμένα δουλεψε μια χαρά.. Για τις ΑΤΙ ολοι λέτε οτι εχουν προβληματικους drivers, σε εμένα η 2600 έκατσε περιφημα.. Και δεν εχω ιδιαίτερη εμπειρία

Μήπως κανουμε τα εύκολα δύσκολα τελικά ?