ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ BROWSER???

Google με τα 1000.... Ο πλέον πανάλαφρος broswer που έχω δοκιμάσει, λειτουργικότατος, ταχύτατος, απλούστατος και με πολλές ευκολίες.

Ο Explorer δε με βολεύει καθόλου (υποκειμενικό)

Ο Firefox είναι το πιο βαρύ πρόγραμμα στον υπολογιστή μου

Ο Safari όταν τον είχα βάλει μου πέταγε errors και έκλεινε (παλιά, τώρα μπορεί να έχει φτιάξει, αλλά δεν έχω ασχοληθεί)

Για Opera έχω ακούσει τα καλύτερα, αλλά δεν έτυχε να τον δοκιμάσω

Εξαρταται και απο το λειτουργικο συστημα βεβαια. Εγω γενικα χρησιμοποιω safari εδω και 3 χρονια που εχω το mac και με εχει βολεψει αφανταστα. Προβληματα δεν ειχα ποτε, ουτε με errors ουτε με τιποτα. Και σε windows που τον ειχα βαλει παλι δεν ειχα προβληματα.

Ο firefox νομιζω ειναι ο πλεον "βαρυς" browser, τουλαχιστον σε windows και mac.

Προσωπικα θα ελεγα οτι οι δυο καλυτεροι ειναι safari και chrome.

Χρησημοποιώ Firefox τα τελευταία δυο χρόνια κατά κόρον χωρίς προβλήματα. Είναι πλήρως παραμετρποιήσιμος και υπάρχει και μια πολυπληθής κοινότητα που βγάζει add-ons για οτιδήποτε θές. Δεν νομίζω ότι είναι ιδιαίτερα βαρύς, εκτός αν τον φορτώσεις με πάρα πολλά add-ons τα οποία αυτά είναι που τον φορτώνουν με επιπρόσθετους πόρους.

PS : Βέβαια χρησημοποιώ Linux οπότε δεν ξέρω τί γίνεται με άλλα λειτουργικά...

O Firefox είναι όντως βαρύς για κάποια παλιότερα συστήματα. Όμως δεν τον αλλάζω με τίποτα γιατί έχει addons για τα πάντα. Στο σύστημα μου με διπύρηνο, 4GB RAM, και windows 7 πάει σφαίρα, παρότι είναι τίγκα στα addon.

Opera. Εύχρηστη, ισχυρή, πολύγλωσση, όμορφη, ευέλικτη, και email client, και torrent client, και ελαφρή - τηρουμένων των αναλογιών. Και σταθερότατη, φυσικά.

OPERA ΔΑΓΚΩΤΟ...
Απλα ο browser του μέλλοντος. Ότι έχουν όλοι οι άλλοι τώρα (tabs, lightweight κλπ) εμφανίστηκε στον Opera μια δεκαετία και βάλε πριν.... Και ταχύτερος δεν υπάρχει... Ιδανικος για αργες ή μπουκωμένες σελίδες.

O Firefox είναι όντως βαρύς για κάποια παλιότερα συστήματα. Όμως δεν τον αλλάζω με τίποτα γιατί έχει addons για τα πάντα. Στο σύστημα μου με διπύρηνο, 4GB RAM, και windows 7 πάει σφαίρα, παρότι είναι τίγκα στα addon.

Εγώ πάλι με καλό διπύρηνο (3Ghz) και 2GB RAM σε win7 64 bit, χωρίς καθόλου addons, όταν ανοίξω πάνω από 15 tabs κολλάει το σύμπαν...

... ενώ στον chrome άνετα ανοίγω τα διπλάσια και πετάει... δεν ξέρω γιατί...

Εγώ πάλι με καλό διπύρηνο (3Ghz) και 2GB RAM σε win7 64 bit, χωρίς καθόλου addons, όταν ανοίξω πάνω από 15 tabs κολλάει το σύμπαν...

... ενώ στον chrome άνετα ανοίγω τα διπλάσια και πετάει... δεν ξέρω γιατί...

Θέμα διαχείρισης μνήμης φαντάζομαι, πάντως 1 έξτρα GB στο σύστημα σου θα κάνει μεγάλη διαφορά με μικρό έξοδο. Πάντως τα addon θέλουν προσοχή. Ένα από αυτά να έχει memory leak την πάτησες.

Google Chrome δαγκωτό. Windows 7 και xp στο desktop.

Ταχύτατος, εύχρηστος.σταθερός. Μέχρι πριν δύο μήνες είχα Firefox αλλά κατάντησε πιό αργός και από χελώνα.

Δεν έχω δοκιμάσει Safari και Opera.

Firefox σταθερη αξία, μέχρι τώρα..
Στην ασφάλεια ότι και να λέμε δεν υπάρχει άλλος με λιγότερες τρύπες και συνεχή updates... Μεχρι 6-7 tabs σε P4 3Ghz και 1gb Ram δεν μου έχει τεθεί θέμα "κούρασης"..

Chrome, ξεκίνησε χάλια, γίνεται όλο και καλύτερος, ο ταχύτερος μέχρι στιγμής..

Safari κόντρα με τον Chrome στην ταχύτητα, αλλά πολλές τρύπες...

Explorer o 8 ξεκίνησε αισιόδοξα αλλά....την πάτησε...

Opera καλός αλλά έχει δρόμο..

Όλα αυτά σε Windows έτσι??

Μήπως να αλλάζαμε τον τίτλο με τον "ποιο browser χρησιμοποιείται;"

γιατί για να πεις ποιος είναι ο καλύτερος πρέπει να έχεις κάνει συγκριτικό τεστ και μάλιστα να το επαναλαμβάνεις συχνά, μια και οι εκδόσεις αλλάζουν κάθε τόσο.....

εγώ πάντως χρησιμοποιώ safari (σε snow leopard).

Μέχρι πριν 3μήνες firefox.Τώρα chrome και είδα το φως. Ελαφρύς, δεν έχει κολλήσει ποτέ...

Για χρόνια ήμουν ικανοποιημένος με το firefox.

Πριν μερικούς μήνες στο desktop άρχισε μερικές φορές να μην κλείνει, Φαινόταν δηλαδή ότι έκλεινε αλλά καταλάβαινα από την ένταση του ανεμιστήρα ότι δεν έπεφτε ο υπολογιστικός φόρτος στο μηχάνημα. Από το task manager διαπίστωσα ότι παρέμενε σαν process ζητώντας περίπου το 50% των πόρων του μηχανήματος. Αν έκλεινα manually την process όλα καλά.
Το συγκεκριμένο πρόβλημα εμφανιζόταν με συχνότητα περίπου 1 στις 2. (CoreDuo 2,66GHz, 2Gb RAM, XP Pro GR). Τελικά το γύρισα σε chrome που με αφήνει πολύ ικανοποιημένο.
Στο φορητό συνεχίζω με firefox αφού δεν έχω εκεί πρόβλημα αλλά έχω βάλει και εκεί το chrome.
Με το safari δεν πολυβολεύτηκα σε περιβάλλον windows. Σε mac βέβαια αλλάζει το πράγμα.