ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ BROWSER???

Safari λόγω Mac, αν και έχει πρόβλημα συμβατότητας με το ebay-από υπαιτιότητα του ebay όπως έχω διαβάσει, όχι της apple. Firefox χρησιμοποιώ σπάνια γιατί μου φαίνεται βαρύ. Τώρα τελευταία χρησιμοποιώ κάπως πιό συχνά Opera.

firefox εξαπανεκαθεν αλλα το τελευταιο 6μηνο μου κανει διαφορα νερα, ειδικα σε σελιδες με πολυ flash πχ. www.sport24.gr (σπαστο scrolling, γενικα κολληματα στα tabs, κλπ.)
εβαλα τον chrome, λιγο καλυτερα τα πραματα, ΙΕ 64bit τα ιδια.
μολις κατεβασα τον opera, μιλαμε τo συστημα παει σφαιρα!! καμια σχεση με πριν. ειδικα στο scroll τα σπαει.
βεβαια θελει λιγο δουλεια για να τον συνηθισω αλλα αν πηγαινει ετσι απο την αρχη με βλεπω να μενω.
ολα αυτα σε win7 64bit, C2D quad 3.0ghz, 8gb ram.

Last edited:
Προσωπικά χρησιμοποιώ firefox για "διασκέδαση". Μου έχει γίνει συνήθεια και μερικά plugins του είναι εκ των ουκ άνευ. Ο chrome είναι πιο γρήγορος αλλά ακόμα πολύ πίσω σε συμβατότητα, σταθερότητα κλπ. Opera δεν έχω χρησιμοποιήσει, την τελευταία φορά που δοκίμασα ήταν νομίζω επι πληρωμή (ε όχι δα).

Όμως όταν θέλω να είμαι σίγουρος ότι βλέπω μια σελίδα σωστά, όταν γενικά θέλω να ελαχιστοποιήσω τα περιθώρια λάνθασμένης εμφάνισης ή κάνω σοβαρή δουλειά τότε χρησιμοποιώ μόνο Internet Explorer. Καλώς ή κακώς οι developers τεστάρουν ότι η σελίδα τους παίζει πρώτα σε explorer και μετά σε όλους τους υπόλοιπους browsers.

Απάντηση: Re: ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ BROWSER???

Προσωπικά χρησιμοποιώ firefox για "διασκέδαση". Μου έχει γίνει συνήθεια και μερικά plugins του είναι εκ των ουκ άνευ. Ο chrome είναι πιο γρήγορος αλλά ακόμα πολύ πίσω σε συμβατότητα, σταθερότητα κλπ. Opera δεν έχω χρησιμοποιήσει, την τελευταία φορά που δοκίμασα ήταν νομίζω επι πληρωμή (ε όχι δα).

Όμως όταν θέλω να είμαι σίγουρος ότι βλέπω μια σελίδα σωστά, όταν γενικά θέλω να ελαχιστοποιήσω τα περιθώρια λάνθασμένης εμφάνισης ή κάνω σοβαρή δουλειά τότε χρησιμοποιώ μόνο Internet Explorer. Καλώς ή κακώς οι developers τεστάρουν ότι η σελίδα τους παίζει πρώτα σε explorer και μετά σε όλους τους υπόλοιπους browsers.

+100000

firefox, οτι πιο παραμετροποιήσιμο υπάρχει.
goggle chrome, πολύ καλό πολύ γρήγορο αλλά έχει βασικότατες ελλείψεις όπου ενώ τα σπάει σε θέματα ταχύτητας σε ξενερώνει άλλο τόσο γρήγορα.

τέλος, όλοι ανεξαιρέτως οι browsers μπορούν να σου ρίξουν φόλα όταν πχ πας να κάνεις μια αγορά μέσω πιστωτικής.
ο internet explorer όμως ποτέ!

προσωπικά χρησιμοποιώ αποκλειστικά και μόνο firefox είτε σε xp είτε σε 7 είτε σε snow leopard.

Όταν χρησιμοποιώ windows (γραφείο) firefox, στο σπίτι αν και στο mac έχω βάλει και τα win 7 (για το autocad ) χρησιμοποιώ μόνο safari και snow leopard!

Στην αρχη χρησημοποιουσα Opera. Πολυ καλος, πολυ ελαφρυς αλλα οχι modular. Μετα το γυρισα στο firefox. Open source, modular, μα απειρες δυνατοτητες παραμετροποιησης.
Νομιζω ειναι η πιο πληρης σουιτα περιηγησης.
Εχω και ενα θεμα με τα κλειστα software... το βρισκω αθλιο... οποτε αλεπου και παλι αλεπου.
Βεβαια βλεπω τον κοαμο απο μια πιο Linux μερια οποτε δεν ξερω ποσο μπορει να μετρησει η γνωμη μου...

Για το netbook, χρησιμοποιώ Midori, ένεκα linux, στο πι-σι του σπιτιού, παίζει ο chrome και ο ΙΕ8.
Λίγο καλύτερος απο τον ΙΕ8 ο chrome, αλλά θέλει δουλίτσα ακόμα!!

Firefox στο γραφείο (Windows)
Safari στο σπίτι (Mac)

Αλλα γενικότερα δεν μπορώ να πω ότι με ικανοποιεί πλήρως ούτε το ένα ούτε το άλλο.

Εδώ και καιρό safari 4 στα windows στο γραφείο, ενώ από χθες τον ταχύτατο safari 5.

Στο σπίτι φυσικά safari στο mac μου, αν κ έχω δοκιμάσει και firefox & chrome.

Re: Απάντηση: Re: ΤΕΛΙΚΑ, ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΑΛΥΤΕΡΟ BROWSER???

Φυσικά lynx. Because real men do it on keyboard only ...

:-)

Ετσι ετσι...

Πες το ποντιακα να το καταλαβω, μαμω τα ξενα σας μεσα........:ernaehrung004:
Ο Lynx ειναι browser μεσα απο κονσολα (οχι dos, αληθινη *nix κονσολα) και φορτωνει και χωρις γραφικο περιβαλλον (φυσικα mouse και αλλες τετοιες πολυτελειες τις ξεχναμε). Ειναι για πιο core δουλιες καθως και για servers που το γραφικο περιβαλλον θεωρειται μαλλον αχρηστο.

800px-Lynx-wikipedia.png