Προσωπικά χρησιμοποιώ firefox για "διασκέδαση". Μου έχει γίνει συνήθεια και μερικά plugins του είναι εκ των ουκ άνευ. Ο chrome είναι πιο γρήγορος αλλά ακόμα πολύ πίσω σε συμβατότητα, σταθερότητα κλπ. Opera δεν έχω χρησιμοποιήσει, την τελευταία φορά που δοκίμασα ήταν νομίζω επι πληρωμή (ε όχι δα).
Όμως όταν θέλω να είμαι σίγουρος ότι βλέπω μια σελίδα σωστά, όταν γενικά θέλω να ελαχιστοποιήσω τα περιθώρια λάνθασμένης εμφάνισης ή κάνω σοβαρή δουλειά τότε χρησιμοποιώ μόνο Internet Explorer. Καλώς ή κακώς οι developers τεστάρουν ότι η σελίδα τους παίζει πρώτα σε explorer και μετά σε όλους τους υπόλοιπους browsers.
Πες το ποντιακα να το καταλαβω, μαμω τα ξενα σας μεσα........:ernaehrung004:Φυσικά lynx. Because real men do it on keyboard only ...
![]()
Φυσικά lynx. Because real men do it on keyboard only ...
![]()
Ο Lynx ειναι browser μεσα απο κονσολα (οχι dos, αληθινη *nix κονσολα) και φορτωνει και χωρις γραφικο περιβαλλον (φυσικα mouse και αλλες τετοιες πολυτελειες τις ξεχναμε). Ειναι για πιο core δουλιες καθως και για servers που το γραφικο περιβαλλον θεωρειται μαλλον αχρηστο.Πες το ποντιακα να το καταλαβω, μαμω τα ξενα σας μεσα........:ernaehrung004:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.