Τελικα ποιον επιγειο δεκτη να αγορασω?

παιδια μια ερωτηση

Οι δεκτες που αναφερετε υποστηριζουν HDTV ?? παιζουν 1080p???γιατι διαβαζω απο Σεπτεμβρη θα εχουμε HD απο ΕΡΤ μην αγοραζουμε και αλλα μηχανηματα

Αν επιτρέπεται, που το διάβασες αυτό για HD από την ΕΡΤ?

το ειχα διαβασει στο fullhd οτι θα γυρισει η ΕΡΤ σε mpeg4 και full hd και ηδη κανουν δοκιμες και μαλιστα θα γινουν τωρα με το μουντιαλ
Τωρα με το υπαρχον συστημα δεν ξερω τι θα γινει

Το έχω διαβάσει αλλά δεν καταλαβαίνω γιατί πρέπει να σπάσεις τα αρχεία που είναι μεγαλύτερα από 4 GB :)))

Αγόρασα τον Turbox HD-1000 από το Πλαίσιο. Το "ANT IN" είναι θηλυκό και το "TO TV" είναι αρσενικό. Ανάποδα τα έχουν βάλει; θα χρειασθούν ανταπτοράκια;

Re: Απάντηση: Τελικα ποιον επιγειο δεκτη να αγορασω?

Αγόρασα τον Turbox HD-1000 από το Πλαίσιο. Το "ANT IN" είναι θηλυκό και το "TO TV" είναι αρσενικό. Ανάποδα τα έχουν βάλει; θα χρειασθούν ανταπτοράκια;
σωστα ειναι.καπου εχεις μπερδευτει μου φενεται.:hmmmm:
επι της ευκαιριας καλος ο δεκτης;

Εγώ έχω αγοράσει τον Crypto ReDi 200 HD DVB-T έχω βάλει δίσκο 1ΤΒ - NTFS και έχω γράψει από τα ψηφιακά της ΕΡΤ χωρίς κανένα πρόβλημα.
Δοκίμασα όμως να παίξω ταινίες HD από το δίσκο στην τηλεόραση μέσω του Crypto και δεν μπόρεσα.
Θα κοιτάξω ξανά τις ρυθμίσεις και θα επανέλθω με νεότερο post.

Ο TurboX HD-1000 είναι αρκετά καλός. Παρατηρώ ότι η σάρωση είναι αρκετά σύντομη, δεν έχω βρει τρόπο να αλλάξω τη σειρά των καναλιών, (δεν ξέρω αν γίνεται). Το manual δεν είναι διαφωτιστικό. Τα δικά του αρχεία, όταν γράφει, τα παίζει μια χαρά. AVI δεν έχω καταφέρει ακόμη να δω (η αλήθεια είναι ότι δεν το πολυέψαξα). Σε USB stick του ενός γίγα, δεν γράφει επειδή δεν του αρκεί ο χώρος. Στο 8άρι, όλα καλά. Δε συγκρίνεται βέβαια με το Avermedia TV Pilot που έχω στο HTPC, το οποίο είναι πιο γρήγορα και πιο λειτουργικό, αλλά προς το παρόν, με ότι μας δίνει η κρατική τηλεόραση... α ! και το Blue Sky:flipout: είναι και τα δύο υπεραρκετά.
Εδώ στη Γλυφάδα, περιμένουμε πως και πως τη Digea αφού η λήψη είναι άθλια μέχρι τώρα και όταν πιάνουμε κάποιους σταθμούς καλά, χάνουμε κάποιους άλλους και η ιστορία αυτή τραβάει χρόνια τώρα.:fahne90:
Περιμένουμε να χιονίσει, τρόπος του λέγειν, για να δούμε αλλά και να ακούσουμε, για λίγο πάντα, πολλές φορές ούτε για μια μέρα δεν διαρκεί η χαρά, σωστά. (ας μη ξεχνάμε και το ράδιο). Τα ίδια χάλια.

Απάντηση: Re: Τελικα ποιον επιγειο δεκτη να αγορασω?

Εγώ έχω αγοράσει τον Crypto ReDi 200 HD DVB-T έχω βάλει δίσκο 1ΤΒ - NTFS και έχω γράψει από τα ψηφιακά της ΕΡΤ χωρίς κανένα πρόβλημα.
Δοκίμασα όμως να παίξω ταινίες HD από το δίσκο στην τηλεόραση μέσω του Crypto και δεν μπόρεσα.
Θα κοιτάξω ξανά τις ρυθμίσεις και θα επανέλθω με νεότερο post.

Ο δέκτης αυτός δεν αναπαράγει αρχεία βίντεο (μόνο mp3, bmp, jpg)

Απάντηση: Re: Τελικα ποιον επιγειο δεκτη να αγορασω?

Ο TurboX HD-1000 είναι αρκετά καλός. Παρατηρώ ότι η σάρωση είναι αρκετά σύντομη, δεν έχω βρει τρόπο να αλλάξω τη σειρά των καναλιών, (δεν ξέρω αν γίνεται). Το manual δεν είναι διαφωτιστικό. Τα δικά του αρχεία, όταν γράφει, τα παίζει μια χαρά. AVI δεν έχω καταφέρει ακόμη να δω (η αλήθεια είναι ότι δεν το πολυέψαξα). Σε USB stick του ενός γίγα, δεν γράφει επειδή δεν του αρκεί ο χώρος. Στο 8άρι, όλα καλά. Δε συγκρίνεται βέβαια με το Avermedia TV Pilot που έχω στο HTPC, το οποίο είναι πιο γρήγορα και πιο λειτουργικό, αλλά προς το παρόν, με ότι μας δίνει η κρατική τηλεόραση... α ! και το Blue Sky:flipout: είναι και τα δύο υπεραρκετά.
Εδώ στη Γλυφάδα, περιμένουμε πως και πως τη Digea αφού η λήψη είναι άθλια μέχρι τώρα και όταν πιάνουμε κάποιους σταθμούς καλά, χάνουμε κάποιους άλλους και η ιστορία αυτή τραβάει χρόνια τώρα.:fahne90:
Περιμένουμε να χιονίσει, τρόπος του λέγειν, για να δούμε αλλά και να ακούσουμε, για λίγο πάντα, πολλές φορές ούτε για μια μέρα δεν διαρκεί η χαρά, σωστά. (ας μη ξεχνάμε και το ράδιο). Τα ίδια χάλια.
Αν χρειασθεί αναβάθμιση το λογισμικό του από που θα το βρούμε;

Re: Απάντηση: Re: Τελικα ποιον επιγειο δεκτη να αγορασω?

Ο δέκτης αυτός δεν αναπαράγει αρχεία βίντεο (μόνο mp3, bmp, jpg)
billakos15 σε ευχαριστώ για την απάντηση, η αλήθεια είναι ότι το διάβασα το manual και έλεγε αυτό ακριβώς.
Εκτιμώ ότι θα βγει κάποια αναβάθμιση σύντομα.

Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τελικα ποιον επιγειο δεκτη να αγορασω?

billakos15 σε ευχαριστώ για την απάντηση, η αλήθεια είναι ότι το διάβασα το manual και έλεγε αυτό ακριβώς.
Εκτιμώ ότι θα βγει κάποια αναβάθμιση σύντομα.
Αγαπητέ μου φίλε, εδώ και μήνες περιμένω μήπως και βγει καμιά αναβάθμιση, αλλά μάταια. Δε το βλέπω. Μάλιστα και κάποιος άλλος φίλος του forum ανέφερε για τη μηδενική υποστήριξη της συγκεκριμένης εταιρίας (για διαφορετικό βέβαια προιόν). Βασικά πιστεύω ότι εάν ήταν να βγάλουν αναβάθμιση θα το είχαν ήδη κάνει.

Re: Απάντηση: Re: Απάντηση: Re: Τελικα ποιον επιγειο δεκτη να αγορασω?

Αγαπητέ μου φίλε, εδώ και μήνες περιμένω μήπως και βγει καμιά αναβάθμιση, αλλά μάταια. Δε το βλέπω. Μάλιστα και κάποιος άλλος φίλος του forum ανέφερε για τη μηδενική υποστήριξη της συγκεκριμένης εταιρίας (για διαφορετικό βέβαια προιόν). Βασικά πιστεύω ότι εάν ήταν να βγάλουν αναβάθμιση θα το είχαν ήδη κάνει.
την funai δεν την ειχα σε υποληψη,και ειδικα σε σχεση με το plaisio(turbo-x) την ειχα για το π****ο.κιομος η funai για το δεκτης της ακουσε τους πελατες της και εβγαλε σε 3 μηνες 3 συμαντικα update me αποτελεσμα ο funai να εχει γινει ενας ολοκληρομενος δεκτης,και το πλαισιο εξαφανισμενο,ουτε ενα update,και ειναι και ο μονος δεκτης που δεν παιζει ουτε ενα format video.πατος απο υποστιριξη.

Eγω πήρα σήμερα εναν δέκτη της Crystal audio.
CD-SD το μοντέλο, στα 39 ευρώ από Κωτσόβολο.
Πολύ ικανοποιημένος από την ποιότητα κατασκευής και την πρώτη γενική εικόνα.
Δεν κατάφερα όμως να πιάσω τα ψηφιακά της ΕΡΤ.
Μάλλον τα πιάνει, εμφανίζονται κανονικά οι πληροφορίες, αλλά μπορώ να δω μόνο το ΡΙΚ. Τα άλλα δε βλέπονται καθόλου. Μόνο θόρυβος.
Σύνδεση με scart σε παλιά crt.
Τι κάνω λάθος ;

Last edited: