Tελικά που μείναμε;

Τα ''γελοία'' ελληνικά τραγούδια ,δεν νομίζω να έχουν σχέση με την κατηγορία.
Αλλά αν ο όποιος φίλος έγραφε για αυτά ,εξιστορούσε μία τραγελαφική κατάσταση σε κάποια μπουζούκια Εθνικής οδού, με το δικό του τρόπο, θα ήταν πολύ καλύτερα ,μη σας πω ότι θα είχε και ενδιαφέρον από πολλές απόψεις.

Το να βάζουμε αβέρτα κλιπς, δεν νομίζω ότι έχει κανένα ενδιαφέρον. Χάσιμο χώρου είναι.

Re: Απάντηση: Tελικά που μείναμε;

Κοιτάτε μέχρι τις 4 που θα επιστρέψω νάχει κλειδωθεί το θέμα.:smash::D

Πάντως αυτός πού έβαλε την φυτιλιά την κοπάνησε πάλι για διακοπές...:Banane0::Banane0::Banane0:

Όχι ρε συ, μόνοι μας είμαστε. Οι "ειδικοί" λείπουν, όπως ουσιαστικά συμβαίνει πάντα-bye-

Πάντως αυτός πού έβαλε την φυτιλιά την κοπάνησε πάλι για διακοπές...

Τι, μας έβαλε φωτιά και την έκανε;
Βρε Κώστα... ντροπή! :flipout:

Πάντως έχεις δίκιο, Σπύρο. Οι περισσότεροι (για να μην πω όλοι) εδώ μέσα, μιλάμε με δίσκους κι όχι με μεμονωμένα τραγούδια, πλην ελάχιστων εξαιρέσεων.

Αλλά αν ο όποιος φίλος έγραφε για αυτά ,εξιστορούσε μία τραγελαφική κατάσταση σε κάποια μπουζούκια Εθνικής οδού, με το δικό του τρόπο, θα ήταν πολύ καλύτερα ,μη σας πω ότι θα είχε και ενδιαφέρον από πολλές απόψεις.

Το να βάζουμε αβέρτα κλιπς, δεν νομίζω ότι έχει κανένα ενδιαφέρον. Χάσιμο χώρου είναι.

Μαζί σου!!
Υπάρχει και η Εκτός!

Στο τέλος όπως πάει θα γράφουμε και Μουσικά Ανέκδοτα:beatnik2:

Απάντηση: Re: Tελικά που μείναμε;

Καλα, αυτο εννοειται. Ειναι το ιδιο με τα θεματα για το Νοτη κτλ. Εμενα θα μου αρεσε στις παρουσιασεις να εχω και ηχητικο δειγμα και ο πιο αμεσος τροπος γι'αυτο ειναι το γιου τιουμπ.

Εφοσον σας ενοχλει το "video" υπαρχει τροπος να ακουγεται η μουσικη μόνο χωρις εικόνα σε μικροτερο κουτάκι με κουμπι Play-pause stop αυτο θα ήταν ακομη καλλίτερο για παρουσιάσεις...

Κι εγώ κι ο Τζίμης και ο Τάσος τι ρόλο βαράμε βρε;
Γλάστρες είμαστε; :BDGBGDB55:

Για τους εμπρηστές λέω ρε συ, όχι για τους πυροσβέστες...-bye-

Οι πρώτοι βέβαια, σύμφωνα με τον χρησμό των "πεφωτισμένων" θα προμηθευτούν τα γκαζάκια τους από Οκτώβρη και βάλε... Γουστάρουν τα σίριαλ βλέπεις και όχι τα αυτοτελή...

Γκούχου μας...

Re: Απάντηση: Re: Tελικά που μείναμε;

Καλα, αυτο εννοειται. Ειναι το ιδιο με τα θεματα για το Νοτη κτλ. Εμενα θα μου αρεσε στις παρουσιασεις να εχω και ηχητικο δειγμα και ο πιο αμεσος τροπος γι'αυτο ειναι το γιου τιουμπ.

Βέβαια εγώ δεν το πήρα πρέφα το θεματάκι των γελοίων ελληνικών. Ο συντάξας είναι από καιρό στη λίστα του Βαλβέρδε...:deal:

Last edited:

Στίς παρουσιάσεις και στά αφιερώματα ένα βιντεοκλιπ δεν βοηθά καθόλου.

Συμφωνώ απόλυτα.Είναι θέμα καθαρά αισθητικής πρωτίστως ,αλλά και μιας λίγο εκβιαστικής διάθεσης του τύπου "Αφού σου έβαλα και κλιπάκι άκου το και πες γνώμη τώρα!!!!".Οταν κάποιος ενδιαφερθεί για μια παρουσίαση θα ψάξει και θα βρει και samples και links και βιντεάκια και ότι γενικώς του παρέχει η μηχανή αναζήτησης.

Last edited:
Μουκ το θέμα έχει τελειώσει. Ούτε το φθινόπωρο του 2023 δεν θα συνεχιστεί το σήριαλ.
Φραγκίσκο αυτό που λες θέλει δικαιώματα. Άστο.
Εξάλλου συμφωνώ απόλυτα με τον Μπάϊρα για το όποιος παρασυρθεί από μία παρουσίαση, μπορεί άνετα να βρει αλλού και ν´ακούσει.

Το θέμα είναι πως η υπoκατηγορία των youtube video συχνά καταλήγει να γίνεται το “λιμάνι” των πικραμένων από το δήθεν ελιτισμό της μουσικής κατηγορίας ,που βρίσκουν εκεί “απάγκιο και απανέμι” (τρίχες δηλαδή).Το σημαντικότερο βέβαια είναι ότι αποτελεί και ένα ιδιαίτερα ευχάριστο περιβάλλον σε όσους τοποθετούνται αρνητικά στην μουσική κατηγορία και στοχεύουν σε υποβάθμιση της με αποτέλεσμα να καταλήγει το θέμα σε τραγωδία, που όμως δεν είναι χειρότερη από τραγωδίες που είχαμε την χαρά να δούμε και αλλού, γιατί δεν μου είναι πολύ εύκολο να ξεχάσω ότι είχαμε και το πρωτοποριακό φαινόμενο της αντι-παρουσίασης εδώ.

Στο πλαίσιο αυτό, αν και τα βιντεάκια γενικά δεν μου φταίνε σε τίποτα, ούτε και τα θεωρώ εκτός θέματος, δεν θα μου είναι δύσκολο να τα αποχωριστώ.

Και κάτι για τον περιβόητο φασισμό της μουσικής κατηγορίας. Πρώτη φορά βλέπω φασισμό στον οποίο τα “άμοιρα θύματα” του εμπλέκονται οικειοθελώς Αν υπάρχει “τυραννία” και δεν την αντέχει κάποιος, log out και τελείωσε το ζήτημα.

θα ζητησω να μπει στην εκτος

Το πάρόν θέμα είναι συνέχεια κατά κάποιο τρόπο του θέματος που άνοιξα πριν καιρό με τίτλο "Άχρηστη Υποκατηγορία" και είχε μεταφερθεί στις Προτάσεις/Ανακοινώσεις.

Αυτό για ποιό λόγο να πάει στην Εκτός?

εγω πιστευω οτι το να μεινουν τα βιντεο σε δυο threads οπως το βιντεο της ημερας
και μουσικες που αγαπησαμε δεν υπαρχει προβλημα....(αν και δεν καταλαβαινω την υπαρξη δυο threads με το ιδιο θεμα)

το προβλημα ειναι οταν μπαινουν σε αλλα νηματα καποιων αλλων που μπορει να εφαγαν και ενα απογευμα ολοκληρο για να γραψουν μερικες εκατονταδες λεξεις....

εκει φανταζουν το λιγοτερο ακαιρα και εκτος κλιματος....

το now playing για παραδειγμα αν και μερικες φορες φανταζει "αναλαφρο" και επιφανειακο,,,ειναι μια τεραστια λιστα-βιβλιοθηκη που απο αυτην εγω προσωπικα εχω βρει απιστευτες μουσικες (σε συνδιασμο με ψαξιμο βεβαια)

απο τα βιντεακια δεν εχω ανακαλυψει απολυτως τιποτα....

δεν λεω τα παραπανω για να πικαρω η να μειωσω καποιους που την βρισκουν με τα βιντεο
αλλα κακα τα ψεμματα την μουσικη την ανακαλυπτεις απο στομα σε στομα και απο κριτικη σε κριτικη και οχι απ το MTV και το YOU TUBE...

Last edited:
Δημήτρη ,οι κατηγορίες διαμορφώνονται όπως γουστάρουν τα μέλη τους.
Κατανοητό φαντάζομαι και αυτονόητο.
Τώρα σε ακραία φαινόμενα, κάποια παρέμβαση θα γίνεται.

Απάντηση: Re: Tελικά που μείναμε;

Μουκ το θέμα έχει τελειώσει. Ούτε το φθινόπωρο του 2023 δεν θα συνεχιστεί το σήριαλ.
Φραγκίσκο αυτό που λες θέλει δικαιώματα. Άστο.
Εξάλλου συμφωνώ απόλυτα με τον Μπάϊρα για το όποιος παρασυρθεί από μία παρουσίαση, μπορεί άνετα να βρει αλλού και ν´ακούσει.

Jim, δε νομίζω οτι θελει δικαιώματα απλα κανει stream μονο την μουσικη απο το youtube και οχι την εικονα!

Στο you tube μπορεις να βρεις οτιδήποτε οπως αναφέρθηκε αρκεί να ξέρεις τι ψάχνεις.
Και οπως και να το κανουμε επειδη ο χρονος ειναι χρήμα σπανια θα ψάξω κατι που διάβασα ενω αν το εχει ετοιμο απο κατω σίγουρα θα το κλικάρω! Τι να κανουμε θελουμε τις ευκολίες μας, αφου υπάρχουν και τις εχουμε συνηθίσει?

Και στο κατω κάτω αλλο να ψαχνεις ανάμεσα σε 3421 video και αλλο να εχει επιλέξει 2 -3 αντιπροσωπευτικά αυτος που κανει την παρουσίαση.

Το πάρόν θέμα είναι συνέχεια κατά κάποιο τρόπο του θέματος που άνοιξα πριν καιρό με τίτλο "Άχρηστη Υποκατηγορία" και είχε μεταφερθεί στις Προτάσεις/Ανακοινώσεις.

Αυτό για ποιό λόγο να πάει στην Εκτός?

τα u tube βρε Κωστα εννοω....

Λοιπόν , παρόλο που το έχουμε ξανασυζητήσει το θέμα, πιστεύω οτι χρειάζεται να προσπαθήσουμε να το δούμε διεξοδικά.

Προσωπικά δεν θα ενοχληθώ απο την μή - παρουσία της κατηγορίας των βίντεοκλίπς, όμως δεν είμαι μόνος μου στην κατηγορία, οπότε πρέπει να σεβαστώ και την γνώμη των υπολοίπων.

Δεν μου αρέσει να βλέπουμε την χρήση των βίντεοκλίπς σαν αρρώστεια της κατηγορίας την οποία πρέπει να στείλουμε κάπου αλλού.
Πιστεύω οτι χρειάζεται περισσότερο διακριτική και έυστοχη χρήση τους εκεί που κρίνεται αναγκαία ή χρήσιμη.
Στις παρουσιάσεις και την ενημέρωση η χρήση τους είναι στην διακριτική ευχέρεια του συντάκτη.
Απο εκεί και πέρα η μαζική παράθεση βίντεοκλίπς απο το youtube προσωπικά με κουράζει αφάνταστα.

Κι αυτό πιστεύω είναι που ενοχλεί και τους περισσότερους.
Οπότε για μένα εκεί εστιάζεται το θέμα. Κι όχι στην ύπαρξη η μή της κατηγορίας των βιντεοκλίπς και αντίστοιχα και της χρήσης τους σε διάφορα θέματα.