Tελικά που μείναμε;

Καλα χτες δεν ποσταρες στο videoclip της ημερας ?

:flipout::flipout::flipout:

Συγνωμη παιδια , πραγματικα δεν θελω να κανω flame αλλα δεν κρατηθηκα..:bang:

Άστοχο...
Και οι γαύροι ξέρουν καλά ότι δεν έχουν ομάδα φέτος, αλλά το ματσάκι θα το δουν απόψε.

Anyway προσωπικά προτείνω να μείνουν όπως έχουν...
Βαριέμαι τρελλά μεσα στο καλοκαιρι να ασχολούμαι ή να δίνω πάτημα σε οποιονδήποτε περιμένει την Κατηγορία με το πιστόλι στο χέρι...
Είναι γνωστό επίσης πώς μου είναι παντελώς αδιάφορη η όποια κριτική γινεται για την Μουσική γιατί έχει αποδειχτεί ότι όποιος πραγματικά επιθυμεί να συμμετέχει ,συμμετέχει και γράφει γιά οποιο είδος θέλει...
Θεωρώ επίσης θετικότατο οτι ξεβρώμισε η κατηγορία από αστοιχείωτα και κακόπιστα nicknames ,και συμφωνώ με τον Μανωλάκο οτι αυτό ειναι οριστικόκαι καλό θάναι Μούκ να εμπιστευεσαι περισσότερο για μερικά πράγματα και να μην αμφισβητείς προθέσεις ανθρώπων πού ασχολούνται σοβαρά και διαρκώς με την Κατηγορία.
Ο Γιωργος ο Μπ. στο ανέλυσε ακριβέστατα και επεξηγηματικότατα.

Τέλος δεν παθαινουμε τίποτα απο την οποια ´ποιότητα´των videoclips...
Οποιος δεν θέλει δεν τα βλέπει και τέρμα.
Διαφωνώ με την μεταφορά τους στην Καφέ...
Δεν πρεπει να γινει η κατηγορία το σκουπιδαριό τών υπολοίπων κατηγοριών.
Ευελπιστώ πώς όσοι φίλοι βάζουν videoclips να επιλέγουν αυτά που κατα την γνώμη τους ειναι τά αισθητικά καλύτερα και μουσικά πιό ενδιαφέροντα...
Ας φροντίσουν οι ενδιαφερόμενοι να την τροφοδοτούν με αξιοσημειωτα βιντεάκια για να κερδίσουν και το ενδιαφέρον τών υπολοίπων.
Αυτά.

Άστοχο...
Και οι γαύροι ξέρουν καλά ότι δεν έχουν ομάδα φέτος, αλλά το ματσάκι θα το δουν απόψε.

edit

Y.Γ. Να κανω και μια διορθωση..τελικα δεν ποσταρε χθες ο Γ.Μπ αλλα πριν αρκετες μερες...

Last edited:
Re: Απάντηση: Tελικά που μείναμε;

Anyway προσωπικά προτείνω να μείνουν όπως έχουν...
Βαριέμαι τρελλά μεσα στο καλοκαιρι να ασχολούμαι ή να δίνω πάτημα σε οποιονδήποτε περιμένει την Κατηγορία με το πιστόλι στο χέρι...
Είναι γνωστό επίσης πώς μου είναι παντελώς αδιάφορη η όποια κριτική γινεται για την Μουσική γιατί έχει αποδειχτεί ότι όποιος πραγματικά επιθυμεί να συμμετέχει ,συμμετέχει και γράφει γιά οποιο είδος θέλει...
Θεωρώ επίσης θετικότατο οτι ξεβρώμισε η κατηγορία από αστοιχείωτα και κακόπιστα nicknames ,και συμφωνώ με τον Μανωλάκο οτι αυτό ειναι οριστικόκαι καλό θάναι Μούκ να εμπιστευεσαι περισσότερο για μερικά πράγματα και να μην αμφισβητείς προθέσεις ανθρώπων πού ασχολούνται σοβαρά και διαρκώς με την Κατηγορία.
Ο Γιωργος ο Μπ. στο ανέλυσε ακριβέστατα και επεξηγηματικότατα.

Τέλος δεν παθαινουμε τίποτα απο την οποια ´ποιότητα´των videoclips...
Οποιος δεν θέλει δεν τα βλέπει και τέρμα.
Διαφωνώ με την μεταφορά τους στην Καφέ...
Δεν πρεπει να γινει η κατηγορία το σκουπιδαριό τών υπολοίπων κατηγοριών.
Ευελπιστώ πώς όσοι φίλοι βάζουν videoclips να επιλέγουν αυτά που κατα την γνώμη τους ειναι τά αισθητικά καλύτερα και μουσικά πιό ενδιαφέροντα...
Ας φροντίσουν οι ενδιαφερόμενοι να την τροφοδοτούν με αξιοσημειωτα βιντεάκια για να κερδίσουν και το ενδιαφέρον τών υπολοίπων.
Αυτά.

εμενα στην εκτος δεν με χαλανε ουτε θα ηταν παρακατιανα οπως και η εκτος δεν ειναι σκουπιδαριο

απλα εκει θα μπορουσαν να οργανωθουν σε στυλ
σε
Μουσικα
Θεατρικα
Αστεια

Ναι η εξής απλή.Κάποιοι απλά αναγνώρισαν/ επιβεβαίωσαν τις προθέσεις κάποιων.Και δεν είναι πάρα πολύ εύκολο αυτό πάντα, ειδικά όταν η "θέση" που έχεις είναι τέτοια που δεν σου επιτρέπει να βγάζεις εν βρασμώ συμπεράσματα, ή απλά είσαι ο άμεσα εμπλεκόμενος στα γεγονότα, ή ακόμα πιο δύσκολο είσαι εσύ ο στόχος.

Δηλαδή τι μου λες ρε συ Γιώργο τώρα?
Ότι δεν είχαν γνώση για τις προθέσεις αυτών των "κάποιων" οι υπεύθυνοι της Κατηγορίας από τότε? Αφού αυτά συζητούσαμε καθημερινά σε ιδιωτικό επίπεδο κι όλοι συμφωνούσαν. Δεν κολλάει καθόλου αυτό που λες.
Ούτε καν συνδέεται και ανταποκρίνεται στα περί μεταφοράς του θέματος.
Τι σχέση έχει λοιπόν με τη μεταφορά????

Σπύρο κάνω λάθος?

Απάντηση: Re: Απάντηση: Tελικά που μείναμε;

εμενα στην εκτος δεν με χαλανε ουτε θα ηταν παρακατιανα οπως και η εκτος δεν ειναι σκουπιδαριο

απλα εκει θα μπορουσαν να οργανωθουν σε στυλ
σε
Μουσικα
Θεατρικα
Αστεια

Φορτώνεται πολύ Larry το πράγμα..
Δεν ξέρω εάν τεχνικά γινεται να δημιουργηθεί σκέτη κατηγορία videoclips δίπλα στην Μουσική..
Να σού πώ την αλήθεια το μόνον που με ζορίζει,σχετικά ,είναι πού οταν μπαινω στο avclub και βλέπω την μουσική Κατηγορία είναι πού συχνότατα καλύπτεται απο videoclips και έτσι μπορεί να χάσω καποιο άλλο θεμα που με ενδιαφέρει.
Μηπως εάν μπεί αυτονομα σαν Μουσικό συμπλήρωμα να διευκολύνει τά πράγματα.

Απάντηση: Re: Tελικά που μείναμε;

Ότι δεν είχαν γνώση για τις προθέσεις αυτών των "κάποιων" οι υπεύθυνοι της Κατηγορίας από τότε? Αφού αυτά συζητούσαμε καθημερινά σε ιδιωτικό επίπεδο κι όλοι συμφωνούσαν. Δεν κολλάει καθόλου αυτό που λες.

Σπύρο κάνω λάθος?

Αλλοιώς τά βλέπω σαν μέλος και αλλοιώς θα τάβλεπα σαν Διαχειριστής.
Ενα μέλος μπορεί να τσιμπήσει κατι ,να το υποψιαστεί αλλά δεν έχει την συνολική ευθύνη μιάς Κατηγορίας.
Ο Διαχειριστής οφειλει να το ψαξει πιο πολύ γιατί είναι υπόλογος προς ολα τα μέλη και της Κατηγορίας του αλλα και τού avclub..
Eπομένως ενώ και εγώ πιστευω οτι υπήρξε σχετική -σχετική επισημαινω-καθυστέρηση,η εξέλιξη τής υπόθεσης ήταν τέτοια που ακόμα και μέλη που έβλεπαν με συμπάθεια την συμμετοχή ορισμένων πού μας άφησαν χρόνους απ´εδώ μέσα,πείστηκαν τελικά για τις προθέσεις τους...
Αυτό ειναι μεγαλύτερο κέρδος απο το να λαμβάνονταν τα μέτρα 15 μέρες ενωρίτερα.
Μην ξεχνάς οτι είχαν κατορθώσει με την κλαψα τους και την ´υπόγεια´εργασία πού εκαναν να αποκτήσουν ερείσματα σε απολύτως καλόπιστα μέλη...
Το ´θεαματικό´τους φινάλε και η απόλυτη φαιδροποίησή τους ήταν ομως αυτό πού έκανε ακομα και ουδετερους παρατηρητές να καταλάβουν τι παιζόταν.
Και γιά μενα αυτό ειναι πολύ σημαντικό.

εγω να ρωτησω κατι........

με τοσα βιντεο αντεχει ο σερβερ η θαρθει καποια στιγμη που θα κρεμασει??

γιατι κι εγω φορτωνω φωτογραφιες και κανα βιντεο που και που......αλλα ειμαι μεσα στις τυψεις μην βαραινω τον σερβερ.

Σπύρο κάνω λάθος?

Κώστα έμεινα με την εντύπωση οτι η ερώτηση σου ήταν πιο γενική και αφορούσε την "αλλαγή ύφους/ διάθεσης" ως προς το θέμα τότε και τώρα.Δεν κατάλαβα καθαρά το "τεχνικό" κομμάτι της μεταφοράς.Πραγματικά σε αυτό δεν ξέρω τι να σου απαντήσω πλην του οτι εμμέσως μπορεί να συσχετίζεται με αυτά που σου απάντησα.Προφανώς όταν κάποιος διαφοροποιεί την θέση του πάνω σε κάποιο ζήτημα “πράττει” και διαφορετικά.Γνωρίζω οτι αυτό ενδεχομένως να ακούγεται ως "αδικία" για σένα, αλλά δεν είναι προσωπικό, ισχύει για όλους τελικά.

Last edited:
εγω να ρωτησω κατι........

με τοσα βιντεο αντεχει ο σερβερ η θαρθει καποια στιγμη που θα κρεμασει??

γιατι κι εγω φορτωνω φωτογραφιες και κανα βιντεο που και που......αλλα ειμαι μεσα στις τυψεις μην βαραινω τον σερβερ.

Μην ανησυχείς Ναθ. Τα videos δεν σώζονται στον server, οπότε είναι πρακτικά μη-υπολογίσιμα (σαν φορτίο).

Για τις φωτογραφίες θα μας πει ο Μπαβ όταν το έχουμε παρακάνει.. ;)

Re: Απάντηση: Re: Tελικά που μείναμε;

Βέβαια εγώ δεν το πήρα πρέφα το θεματάκι των γελοίων ελληνικών. Ο συντάξας είναι από καιρό στη λίστα του Βαλβέρδε...:deal:

μήπως θα είχες την καλοσύνη να μου το εξηγήσεις αυτό ?

Πάντως η ιδέα του Λάρρυ δεν είναι κακή.
Και συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση του Σπύρου αλλά και του Μπάϊρα.

Πάντως για να πω και την αλήθεια, η συγκεκριμένη υποκατηγορία είναι παντελώς εκτός κλίματος. Η πιο ανούσια στο κλαμπ.

Το ότι δεν με ενοχλεί,δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να διορθωθεί η κατάσταση.

Πάσχει και θα πάσχει αυτό είναι σίγουρο. Όταν το 99% των μελών αδιαφορεί ,έχουμε θέμα ουσιαστικό.
Τα επιλεκτικά κλιπάκια κ.τ.λ δεν θα σώσουν καμμία κατάσταση. Το ίδιο είναι.
Και εδώ μιλάμε για απλές μεταφορές από άλλο site.
Το να διανθιστεί μία στο τόσο ένα επερχόμενο live ,δεν θα ήταν κακό. Αλλά αυτός ο βομβαρδισμός από Μουσικόραμα, Mad και ΤηλεΑστυ δεν έχει νόημα.

Ας το αφήσουμε για τώρα και όταν επιστρέψουμε με το καλό, βλέπουμε τι θα κάνουμε.

εγω σταματησα να παρουσιαζω μουσικα DVD εδω και καιρο
βλεποντας οτι δεν υπηρχε ενδιαφερον

.

Κάνεις μέγα λάθος !

Το "Heima" δεν θα το είχα αυτή τη στιγμή αν δεν το είχες παρουσιάσει εσύ..
Αυτό λέει πολλά και όχι τα ποστ που "γράφουν" σ ενα θέμα.

Να δεχθώ οτι επισκιάστηκε η κατηγορία και οι παρουσιάσεις σου από τα ανεξέλεγκτα κλιπάκια,ναι !

αλλά όχι οτι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ενδιαφέρον.:grinning-smiley-043

Κάνεις μέγα λάθος !

Το "Heima" δεν θα το είχα αυτή τη στιγμή αν δεν το είχες παρουσιάσει εσύ..
Αυτό λέει πολλά και όχι τα ποστ που "γράφουν" σ ενα θέμα.

Να δεχθώ οτι επισκιάστηκε η κατηγορία και οι παρουσιάσεις σου από τα ανεξέλεγκτα κλιπάκια,ναι !

αλλά όχι οτι δεν υπήρχε και δεν υπάρχει ενδιαφέρον.:grinning-smiley-043

Nai αλλα ποτε θα παμε Ισλανδια ?

.