Tελικά που μείναμε;

Απάντηση: Re: Tελικά που μείναμε;

Και πού την είχε τη Στοά ο τσιφλικάς, στον κάμπο? :flipout:

Λοιπόν, για να μην λέμε για τσιφλίκια, θα προτείνω αναδασμό. Θα υποχρεωθούν να παρελάσουν όλοι, με ένα άρθρο, από τη μουσική κατηγορία.

4 χρονια τά λέμε.
Προτιμάται η Υβρις όμως.:afro:
Απόξω είναι καλύτερα.:2thumb22sup:
Υ.Γ.
Εσύ ετοιμάσου γιά Gilels ή Gould.:firstprize::firstprize:

Οχι. Απλά μερικοί έχουν χάσει εντελώς την μπάλα και συνεχίζουν σε θέματα πού έκλεισαν μάλλον συμβιβαστικά..
Αλλά προφανώς το μένος τους δεν ησυχάζει με τίποτα.
Περαστικά τους.
Προφανώς υπάρχει έλλειψη από τά ´απωλεσθέντα αντικείμενα´.

Last edited:
Koίτα επειδή προσωπικά τά γράφω ανοικτά και όχι σέ ´κλειστά γράμματα´,θεωρώ το δήθεν ενδιαφέρον σου για την κατηγορία εντελώς υποκριτικό και δήθεν.
Επίσης θεωρώ απαράδεκτο καί προσβλητικό οτι επαναφέρεις το θέμα .
Και τά σφυρίγματα αλλού.
Οπως επίσης πώς είναι λυπηρό να παριστάνεις ότι δεν έχεις καταλάβει τίποτα γενικότερα..............
Αμα δεν σου αρέσει να μην μπαίνεις.

Καλά θα μπώ και εγώ στην high-end και θα γράψω έτσι ξαφνικά μιάν άποψη,επειδή μούρθε,και θα συμπληρώσω πώς δεν παρακολουθώ κιόλας την κατηγορία.
Εκεί θα μέ παίρνανε με τίς πέτρες και καλά θά κάνανε.
Εν πάσει περιπτώσει στην συμφωνία σου με την ´άποψη´αναφέρομαι.
Το θέμα με τά videoclips έκλεισε συμβιβαστικά.
Το ότι ρίχνεις λάδι στην φωτιά μόνον καλή προθεση δεν δείχνει...
Και δεν θυμάμαι να σού πείραξε κανείς,κάποιο θέμα πού άνοιξες,εάν άνοιξες.
Το χειρότερο όμως απ´όλα είναι ότι ξέρεις πολύ καλά οτιδήποτε συνέβη πριν απο κανενα μήνα στην κατηγορία και δειχνεις οτι δεν καταλαβαινεις.
Αυτό ειλικρινά δεν το περίμενα.

σου ξαναλέω το θέμα δεν το έφερα εγώ στην επιφάνεια...
τώρα το τι σχέση μπορεί να έχει αυτό που έγινε πριν από κανένα μήνα
με το να διαγράφουν τα video clip από την κατηγορία της μουσικής
δεν το καταλαβαίνω.
άλλωστε εγώ ανέβαζα μόνο τα video clip και εσάς σας ενοχλούν απλά και που υπάρχουν!
στο κάτω κάτω το να ανεβάζεις video clip απαγορεύεται από τον κανονισμό ??

εμένα με ενοχλεί. Δεν έχει θέση εδώ, είτε το παρακολουθώ είτε όχι.

Mετά τα μπάνια, θα το δούμε σίγουρα. Επειδή είναι βίντεο ίσως πρέπει να πάνε εκεί.
Δεν προσφέρουν τίποτα. Έτσι και αλλιώς όλοι μπορούν να τα δουν στο Youtube.
Δεν υπάρχει λόγος ύπαρξης.

Για να καταλάβω προτείνεται η κατάργησή τους ή η μεταφορά τους??
Και εάν μεταφερθουν που θα πάνε??
Γιατί προβλέπω μάχες οπως για τά ΧΥΤΑ(σε ποιές περιοχές θα τοποθετηθούν οι χωματερές).:flipout::flipout::flipout:

Πάντως η ιδέα του Λάρρυ δεν είναι κακή.
Και συμφωνώ απόλυτα με την τοποθέτηση του Σπύρου αλλά και του Μπάϊρα.

Πάντως για να πω και την αλήθεια, η συγκεκριμένη υποκατηγορία είναι παντελώς εκτός κλίματος. Η πιο ανούσια στο κλαμπ.

Το ότι δεν με ενοχλεί,δεν σημαίνει ότι δεν πρέπει να διορθωθεί η κατάσταση.

Πάσχει και θα πάσχει αυτό είναι σίγουρο. Όταν το 99% των μελών αδιαφορεί ,έχουμε θέμα ουσιαστικό.
Τα επιλεκτικά κλιπάκια κ.τ.λ δεν θα σώσουν καμμία κατάσταση. Το ίδιο είναι.
Και εδώ μιλάμε για απλές μεταφορές από άλλο site.
Το να διανθιστεί μία στο τόσο ένα επερχόμενο live ,δεν θα ήταν κακό. Αλλά αυτός ο βομβαρδισμός από Μουσικόραμα, Mad και ΤηλεΑστυ δεν έχει νόημα.

Ας το αφήσουμε για τώρα και όταν επιστρέψουμε με το καλό, βλέπουμε τι θα κάνουμε.

Μετά τα μπάνια.
Μικρή βόλτα να πάνε,όχι μακριά.

Stellio καμμία σχέση τα dvd που παρουσιάζονται. Χρησιμότατες οι πληροφορίες για αυτές τις κυκλοφορίες.

Το πρόβλημα θα ήταν να τα έβαζες να παίζουν κιόλας.-bye-

Εννοείται πως πρέπει να μας ενημερώνεις για νέες κυκλοφορίες.

με εξαίρεση το παρακάτω ποστ που έκανες αλλά όπως είπες και εσύ είναι η δική σου άποψη...

Anyway προσωπικά προτείνω να μείνουν όπως έχουν...
Βαριέμαι τρελλά μεσα στο καλοκαιρι να ασχολούμαι ή να δίνω πάτημα σε οποιονδήποτε περιμένει την Κατηγορία με το πιστόλι στο χέρι...
Είναι γνωστό επίσης πώς μου είναι παντελώς αδιάφορη η όποια κριτική γινεται για την Μουσική γιατί έχει αποδειχτεί ότι όποιος πραγματικά επιθυμεί να συμμετέχει ,συμμετέχει και γράφει γιά οποιο είδος θέλει...
Θεωρώ επίσης θετικότατο οτι ξεβρώμισε η κατηγορία από αστοιχείωτα και κακόπιστα nicknames ,και συμφωνώ με τον Μανωλάκο οτι αυτό ειναι οριστικόκαι καλό θάναι Μούκ να εμπιστευεσαι περισσότερο για μερικά πράγματα και να μην αμφισβητείς προθέσεις ανθρώπων πού ασχολούνται σοβαρά και διαρκώς με την Κατηγορία.
Ο Γιωργος ο Μπ. στο ανέλυσε ακριβέστατα και επεξηγηματικότατα.

Τέλος δεν παθαινουμε τίποτα απο την οποια ´ποιότητα´των videoclips...
Οποιος δεν θέλει δεν τα βλέπει και τέρμα.
Διαφωνώ με την μεταφορά τους στην Καφέ...
Δεν πρεπει να γινει η κατηγορία το σκουπιδαριό τών υπολοίπων κατηγοριών.
Ευελπιστώ πώς όσοι φίλοι βάζουν videoclips να επιλέγουν αυτά που κατα την γνώμη τους ειναι τά αισθητικά καλύτερα και μουσικά πιό ενδιαφέροντα...
Ας φροντίσουν οι ενδιαφερόμενοι να την τροφοδοτούν με αξιοσημειωτα βιντεάκια για να κερδίσουν και το ενδιαφέρον τών υπολοίπων.
Αυτά.

Δεν έχει μεταφερθεί τίποτα .Επίσης το πρωτο μου σχόλιο ήταν εντελώς χιουμοριστικό.
Και άλλα μέλη παρότι δεν τούς πολυαρέσουν τά videoclips δεν έθεσαν θέμα μεταφοράς..
Και μήν προτρέχεις εάν δεν δείς.
Τώρα τά videoclips ειναι στην θέση τους.

ναι για την ώρα όπως λες και εσύ είναι στην θέση τους, αλλά όλο το κλίμα
που διαμορφώθηκε είναι ότι είναι ένα καρκίνωμα και πρέπει να το πετάξουμε
διότι μολύνει την μουσική κατηγορία.
άλλωστε το είπε και ο Δημήτρης ότι άσε και θα το δούμε το Σεπτέμβριο....
δεν θα πάνε μακριά !

Βρέ μιά συζήτηση έγινε.
Κάποιοι είπαν έτσι κάποιοι είπαν αλλοιώς.
Αμα φοβάσαι τόσο πολύ οτι θα καταργηθούν(πού δεν βλέπω κάτι τέτοιο)βάλε οσο περισσότερα μπορείς.:flipout:

Προτείνω η ηρεμία που διακατείχε το θέμα πριν ημέρες να παραμείνει...άλλωστε όπως πολύ σωστά τέθηκε, θα το συζητήσουμε με το καλό σε λίγες εβδομάδες, όταν όλοι θα είμαστε πίσω από τα μπανάκια μας, τις διακοπούλες μας, τα νησιά μας... -bye-

επειδή τα έφαγα τα σκ@τ@ μου με κάτι τέτοιες ιστορίες...
κι αν και διαφωνώ με πολλά.

θα πω μόνο οτι δεν αξίζει να χαλάμε τις καρδιές μας για τίποτα.

πολιτισμένοι άνθρωποι είμαστε, λίγο πίσω ο ένας λίγο ο άλλος θα βρεθεί η άκρη.

ηρεμία παλικάρια. :ernaehrung004:

Απάντηση: Re: Tελικά που μείναμε;

Λες, ε;

Θα πάρω κανένα δίσκο καμιά μέρα και θα ξεχάσω πού είναι το σπίτι μου...:flipout::flipout:

Μιά χαρά θα βολευτείς στου Πάκη. Μην κοιτάς που είναι σίκ το κατάστημα τώρα, είχε και HiEnd-ντιβάνι στο πατάρι παλιά :ADFADF1:

Εσύ γιατί λές περνούσε ο Ζήλος από'κεί? :fahne90:

Mη λέμε συνέχεια τα ίδια. Είπαμε θα το συζητήσουμε και ότι αποφασίσουμε θα το κάνουμε.
Αν όλοι γουστάρουν και όλα είναι ο.κ. θα παραμείνουν.
Αν πρέπει να μετακινηθούν και τα μέλη της κατηγορίας συμφωνούν, θα πρέπει να βρούμε λύση.
Την προσωπική μου άποψη την έχω γράψει.

Καλά αυτό για τσιφλικάδες ήταν από τα καλύτερα του καλοκαιριού.
Τρεις λαλούν και δυο χορεύουν.

.... αχ η θερινή ραστώνη .... aca ... δουλειά δεν είχε ο διάολος λαλούσε τα παιδιά του .....

Πάντως υπάρχει ένα "θέμα" στην κατηγορία "μουσική"...

Διαβάζω ότι βρω ενδιαφέρον αλλά.....βλέπω μια αντιμετώπιση από μερικούς απαξιωτική για κάποια άλλα - άλλων.
Μάλλον έχει να κάνει με κάποιο "επίπεδο" που θέλετε να "κρατήσετε" ψηλά. (!!!) + (???) = (εικασία)

Προσέξτε όμως γιατί αν προσπαθήσετε να αξιολογήσετε την ΜΟΥΣΙΚΗ, γενικά, θα τα βρείτε σκούρα.

Δεν θέλω να με ρωτήσετε τι και πως, γιατί δεν ξέρω να σας απαντήσω (πρόσωπα και γεγονότα)...,
σας λέω αυτό που έχω αντιληφθεί με τις λιγοστές επισκέψεις μου στην κατηγορία.