Τελικά Samsung 46es6100 ή 46eh6030?

drtsous

New member
31 March 2011
13
Χαίρετε!
Μεταξύ των es6100 και eh6030 ποια είναι προτιμότερη; Απ´όσα διαβάζω όλες έχουν τα θεματάκια τους. Ωστόσο αξίζουν τα 150 ευρώ διαφορά για λόγους σχεδίασης ή υπάρχει κάποια ποιο ουσιαστική διαφορά; Με άλλα λόγια να προτιμήσω την ακριβότερη ντιζαινατη ή τη φθηνότερη χοντρούλα;...(προφανώς με ενδιαφέρει συγκριτικά η ποιότητα της εικόνας τους και όχι το smart tv που δεν έχει η δεύτερη). Ευχαριστώ

Μεταξύ των δύο η δεύτερη είναι πιο value for money επιλογή. Αν βέβαια έχεις απόσταση θέασης κοντά στα τρία μέτρα και ο χώρος σου δεν είναι πολύ φωτεινός, μπορείς να δεις και κάποιες plasma στις 50" με καλύτερη εικόνα και από τις δύο.

Παρακολουθω καιρό τώρα το forum με μεγαλο ενδιαφερον και βλεπω ποσο καλη δουλεια κανετε !με αφορμή την αγορά καινούργιας τηλεόρασης είπα να ζητησω τη συμβουλή σας
Είμαι κάτοχος μιας sansung 40d5003 μοντελο 2011 σε γενικές γραμμές και μετα απο πολλές ρυθμίσεις κατάφερα να πάρω ενα καλό αποτέλεσμα αλλά ήρθε η ωρα να πάω σε κάτι καλυτερο με μονο περιορισμό το οικονομικό μιας και θα είναι η 3 tv σε ενα χρονο και θα πεσει παντόφλα .είμαι και εγώ αναμεσα σε αυτά τα δυο μοντελα , ποια προτείνεται για 80% hd υλικό* 20% νοβα και αναλόγως τα κέφια μπορει και αρκετό ps3 τα κριτήρια μου ειναι καλη κινηση και όσο ποιο σωστη αναπαραγωγή 24p αυτό το τελευταιο είναι που με μπερδεύει αναμεσα στις δυο αν δηλαδή κάποια είναι λίγο καλύτερη απο την αλλη σε αυτό το τομέα , τόσο απο τον εσωτερικό player όσο και απο ενα εξωτερικο
Ευχαριστω.

Παρακολουθω καιρό τώρα το forum με μεγαλο ενδιαφερον και βλεπω ποσο καλη δουλεια κανετε !με αφορμή την αγορά καινούργιας τηλεόρασης είπα να ζητησω τη συμβουλή σας
Είμαι κάτοχος μιας sansung 40d5003 μοντελο 2011 σε γενικές γραμμές και μετα απο πολλές ρυθμίσεις κατάφερα να πάρω ενα καλό αποτέλεσμα αλλά ήρθε η ωρα να πάω σε κάτι καλυτερο με μονο περιορισμό το οικονομικό μιας και θα είναι η 3 tv σε ενα χρονο και θα πεσει παντόφλα .είμαι και εγώ αναμεσα σε αυτά τα δυο μοντελα , ποια προτείνεται για 80% hd υλικό* 20% νοβα και αναλόγως τα κέφια μπορει και αρκετό ps3 τα κριτήρια μου ειναι καλη κινηση και όσο ποιο σωστη αναπαραγωγή 24p αυτό το τελευταιο είναι που με μπερδεύει αναμεσα στις δυο αν δηλαδή κάποια είναι λίγο καλύτερη απο την αλλη σε αυτό το τομέα , τόσο απο τον εσωτερικό player όσο και απο ενα εξωτερικο
Ευχαριστω.

Από τον ενσωματωμένο player δεν υποστηρίζει καμμία σωστή αναπαραγωγή των 24p, από εξωτερικό υποστηρίζουν και οι δύο...

Σε ποιότητα εικόνας συνολικά, το προβάδισμα το έχει η 6030 μεταξύ των δύο (καλύτερη επεξεργασία, καλύτερη κίνηση με σήματα βίντεο, καλύτερη ομοιομορφία πάνελ), με την 6100 να κερδίζει πόντους σε μπλιμπλίκια (λεπτό προφίλ-design, smart tv, wifi, κτλ.).

Απάντηση: Re: Απάντηση: Τελικά Samsung 46es6100 ή 46eh6030?

MStar X10P έχει η 6100, Novatek NT558 η 6030...

:slapface: λάθος το θυμόμουν

έχουμε κάποιο λινκ με τους επεξεργαστές; βασικά είμαι περίεργος σε ποια μοντέλα η samsung έχει βάλει samsung επεγεργαστές

Για να σε μπερδέψω ακόμη περισσότερο...

http://www.multirama.gr/products/product?pid=0748916&catid=060100

ευτηχως δεν φτανουν τα λεφτα για να μπερδευτω:smile:

πηγα σημερα και τις δοκιμασα στο plaisio παιζοντας και λιγο με τις ρυθμισεις(motion plus κλπ)
απο εικονα και κινηση θα ελεγα σχεδον ισοπαλες αλλα με custom ρυθμιση motion plus μαλλον καλυτερη η 6030
μπιπλικια και 3d δεν με νοιαζουν καθολου και μαλλον καταληγω στην 6030 ,να μην ηταν παχυσαρκη μονο.Το καλο ειναι οτι μενουν και ψιλα για κανα media player...

υ.γ παντως και η toshiba που επαιζε παραδιπλα ηταν πολυ καλη...

Last edited: