Τελικά σήμερα, ποιο Image για τον 500s?

AlexT_

AVClub Fanatic
17 June 2006
10,458
Θεσσαλονίκη
Εχω έναν 500άρη, τον οποίο αγόρασα για γνήσιο, αλλά δεν είμαι και σίγουρος γιατί εκείνη την εποχή οι μαιμούδες ήταν περισσότερες.

Xρησιμοποιώ ένα Image της ομάδας EDG-Nemesis αλλά δεν είμαι και πολύ ευχαριστημένος. Εχω συχνά κολλήματα ενώ έχει πάνω από 1ΜΒ ελεύθερη μνήμη.
Ενημερωτικά, ο δέκτης "φοράει" μόνο τα απαραίτητα και δεν ζορίζεται στην χρήση, αλλά μη πέσει σε κανάλι χωρίς σήμα.

Θέλω να μου προτείνετε μια σtαθερή αλλά και ασφαλή έκδοση Image, πάντα maxvar.
Τα Gemini είναι ασφαλή μέχρι μια συγκεκριμένη έκδοση. Δεν θυμάμαι αν υπάρχουν κι άλλα με παγίδες.

Last edited:
Μετά από μια μικρή έρευνα διαπιστώνω ότι και εδώ φαβορί είναι το Gemini 4.50 και το Nabilo Dark Star.
Ολα τ' άλλα είναι σχετικά παλιά..

(τα gemini ακόμα στήνουν παγίδες?)

Με βλέπω για Nabilo ή μήπως κι αυτό έχει περίεργα διαγνωστικά, γιατί δεν έχω διάθεση για περιπέτειες.

εχω παντα εχω το Gemini τωρα φοραω το 4.40 δεν το αλλαζω για την δουλεια που το θελω μονο αυτο με εχει βολεψει ......... το Nabilo μου εκανε διαφορα..αλλα θα
περπει να πας στο 4,1 για να εισαι σιγουρος ..... εξαρταται για τι δουλεια το θελεις ....................

εγώ πάντως με edg nemesis δεν έχω κανένα πρόβλημα εδώ και πολύ καιρό. μπορώ να πω μάλιστα οτι είναι και το πιο γρήγορο image που έχω δοκιμάσει.

Έχω δοκιμάσει Gemini και Nemesis στο 500αράκι μου και τελικά κατέληξα στο SifTeam.
Στη δική μου περίπτωση το πιο σταθερό από τα τρία με διαφορά (υπάρχει και maxvar, εγώ έχω βάλει το default).

Άλεξ,
μέχρι πρότινος είχα στον 500άρη την έκδοση Nabilosat DM500 V. 0.8 MAXVAR ,
την οποία πρόσφατα αναβάθμισα σε Nabilosat DM500 DarkStar II.
Και οι δύο εκδόσεις πολύ σταθερές με την τελευταία να πάει σφαίρα πλέον.

Από Nabilo καθόλου ευχαριστημένος. Συνεχή κολλήματα και o server τις περισσότερες ώρες κοιμάται. Το Pli jade είναι καταπληκτικό.

About Box
Model DM500
Manufacturer Dream-Multimedia-TV
Processor STBx25xx, 252MHz
Harddisk none
USB Stick none
Linux Kernel Linux version 2.6.9 (tux@linux) (gcc version 3.4.4) #1 Thu May 31 00:40:26 CEST 2007
Firmware release 3.6.0, 31.05.2007
FP Firmware n/a
Web Interface 6.0.2-Expert