Φίλε Πανο εύχομαι να έχεις Καλές δουλειές!
Προσωπική μου άποψη είναι ότι αφού θέλεις εργαλειο για επαγγελματικο χρήση να πάρεις κάτι καλό!
Δηλαδή κάτι σε bosch, dewalt, makita ή αντίστοιχο
Επίσης, θεωρω ότι οι μπαταρίες των 2A δεν θα σε καλύψουν για επαγγελματική χρήση και καλό θα ήταν να πάρεις μια ακόμη 4-5Α που θα είναι η κυρία μπαταρία χρήσης και οι άλλες δύο backup
Αν καταλήξεις σε dewalt θα σου πρότεινα να δεις το dcd795d2 https://www.skroutz.gr/s/5073743/Dewalt-DCD795D2-Κρουστικό-Δραπανοκατσάβιδο-Μπαταρίας-18V-2x2Ah.html?from=catspan#specs το οποίο είναι παρόμοιο με το dcd796 αλλά λίγο φθηνότερο και την διάφορα χρημάτων να την επενδύσεις σε μια μπαταρία 4Α στα €48.
Αν έχεις στο πρόγραμμα το παλμικό γνώμη μου είναι να επενδύσεις εξ αρχής σε ένα σετακι με τις μπαταριες τους και να κλείσεις με αυτό.
Αργότερα η αγορα του sds μπαταρίας υαλότουβλο ολοκληρώσει την γκάμα.
Θα συμφωνήσω απόλυτα με τους προλαλήσαντες για την αγορά καλών αναλωσίμων, τα bosch που προτείνει ο Μιχάλης είναι εξαιρετικα χωρίς να έχουν υπερβολικό κόστος.
Καλή επιλογή
Ειναι η φύση της δουλειάς που βγαίνει με τετοια εργαλεία , ενδεικτικά θα αναφέρω οτι εργολαβικές δουλειές σε πολυκαταστήματα εχουν βγει με parkside (ψυκτικοί κιολα; ) . Απο εκει και περα ενα καλό πνευματικό δεν κοστίζει καθώς δεν κανουμε ηλεκτρολογικές εγκαταστάσειςΣυνονόματε,έχω φίλο εγκαταστατη πολλά χρόνια πιστοποιημένον paradox.Σχεδον όλος ο εργαλειοφορέας του είναι γεμάτος με 12βολτα parkside.
Πολλές φορές,σε κάμερες, δουλεύουν αρκετά άτομα και όλοι με αυτά....
Για πλάκες, παρότι έχουμε δουλέψει μαζί, δεν ξέρω τι έχει,θα σε γελάσω.
Αγαπητέ Πανο για εμενα εδώ είσαι.Καλησπέρα παιδιά και ευχαριστώ για τις ευχές κλπ .
Η φάση ειναι λίγο παράξενη γενικά γιατί χρόνια κάνω την δουλειά μαζί με αλλο μάστορα (σε εταιρία , μονος μου εξω κλπ ) . Εχω μπει σε σκέψεις να κάνω την αρχή πολλές φορές αλλα τώρα με το κοροναιό το σκέφτομαι περισσότερο καθώς χάνω χρόνο να ασχολούμε με άλλη δουλειά και το " ειναι δεύτερη δουλειά " δεν με συμφέρει καθώς επενδύω χρόνο , σε εργαλεία και αναλώσιμα (facom knipex , bosh σετάκια με τρυπάνια τα αγαπώ , σκαλες κλπ ) , Ακόμη και τώρα δουλεύω κανονικά με τα εργαλεία που έχω απλά θέλω να πάρω ενα δράπανο ποιο ποιοτικό μέχρι να δώσω χρήματα για σετ με κάποιο πνευματικό (που τώρα δανείζομαι άνετα επαγγελματικό εργαλείο αν χρειαστώ δεν το βιάζομαι καθόλου ).
Γενικά το σετ με πνευματικό θα το πάρω στο μέλλον αν με το καλό πάρω μπροστά (γιατί τότε θα χρειαστώ και δεύτερο δράπανο σίγουρα ) προς το παρών μου φτάνει 1 δράπανο με 2 μπαταρίες υπολογισμένα στην πράξη (είμαι στο στάδιο μικρής μετακόμισης σε καθε δουλειά πάω μονο οτι χρειάζομαι) .
Την λύση των parkside την σκέφτηκα αλλα οπως πάει θα σταλεί στο χωριό και αυτό καθώς μας άφησε χρόνους το προηγούμενο (ενα b&D μετατροπή σε λυθίου παίζει να ηταν 15χρονών ) , εργαλεία στην Αθληνα οπου ειμαι υπάρχουν απο γνωστούς ( ναι απο αυτούς ειμαστε μοιραζόμαστε εργαλεία και χέρια) αν χρειαστώ κάτι εξτρα βολεύομαι προς το παρόν . Για την ιστορία το Parkside εχει βγάλει τόσο δουλειά για τα λεφτά του που θα επαιρνα ανετα αλλα 3
@anastasg Οι 2 μπαταρίες μου φτάνουν σίγουρα (ειτε 1.5 είτε 2 ) αν χρειαστεί θα πάρω και εξτρά μετά άλλη (δεν ειναι πρόβλημα απλα δεν εχει νόημα να δώσω πάνω απο 250-300 τώρα για την δουλειά που βγάζω ) . Επίσης ωραίες οι 4ρες αλλα αποφεύγω τις μεγάλες μπαταρίες λόγο βάρους , ο βασικός μου ενδοιασμός είναι εαν αξίζει να δώσω 60-80Ε παραπάνω για μερικά watt μικρή διαφορά στη ροπή και λιγα Amper παραπάνω , οπως και για το εαν υπάρχει αντίστοιχη επιλογή σε πχ bosh (makita δεν αναφέρω λογο τιμής ) καθώς με τα ονόματα , τους κωδικούς και τα μοντέλα δεν ξερεις τι ειναι μοντέλο του πότε κλπ
Γενικά παρέχω (δωρεάν εννοείτε ) συμβουλευτική για όλο το φάσμα συστημάτων ασφαλείας εαν εχετε απορίες καθώς ειμαι της αποψης οτι πρέπει να ξέρουμε τι αγοράζουμε (οπως έλεγε ενας μάστορας "δεν θελω να βλέπω κακοτεχνίες συγχίζομαι " )
Με εκτίμηση
Πάνος
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.