Τελικα τι μετραει? Οι ιντσες ή η ποιοτητα? TV 60+

Το άνοιξα από το κινητό και δεν μου έβγαλε το όνομα...

Sent from my SM-G935F using Tapatalk

Μα το λινκ ειναι για τη βαση κατευθειαν. Δεν σε πεταει στο αμαζον γενικα. 30 λιρες ειναι.

Δεν ειναι κακες για τα χρηματα τους. Η αλλη βεβαια ειναι πολυ ανωτερη αλλα βγαινει λιγο παραπανω σε χρηματα μαζι με μεταφορικα

Εννοείτε ότι αργεί να το φορτώσει ; Το αρχείο στο οποίο αναφέρομαι είναι HEVC, ξέρετε τι πρέπει να κάνω για να παίξει στη B6;

Ναι, εννοω οτι αργει να φορτωσει ! Mιλω για 2K αρχειο ... οχι 4Κ.
Δεν ξερω γιατι .... ρωτα καποιον αλλον (γκουρου :proud:) εδω μεσα .... ισως και να γνωριζει !

Εν ριπη οφθαλμου ανοιγουν τα αρχεια ρε παιδια. Κατι παιζει με τα αρχεια η τα players σας πιθανως.

Παιδιά μια χαζή ερώτηση αλλά πραγματικά με έχει προβληματισει. Όταν πατάω στο τηλεχειριστήριο να κλείσει η τηλεόραση, δεν κλείνει με τπτ. Κλείνει μόνο από το κουμπί της τηλεόρασης. Υπάρχει κάποιο κόλπο που δεν έχω καταλάβει;

Έπαιξα με το τηλεχειριστήριο λίγο παραπάνω και πρέπει να είμαι σχετικά σε μικρή απόσταση για να λειτουργήσει. Μου φαίνεται περίεργο

Last edited:
Παιδιά μια χαζή ερώτηση αλλά πραγματικά με έχει προβληματισει. Όταν πατάω στο τηλεχειριστήριο να κλείσει η τηλεόραση, δεν κλείνει με τπτ. Κλείνει μόνο από το κουμπί της τηλεόρασης. Υπάρχει κάποιο κόλπο που δεν έχω καταλάβει;

Το αριστερό του κοντρόλ εννοείς. Μήπως μπλοκάρει κάτι το δέκτη της τηλεόρασης ;

Δεν εχω τετοιο θεμα. Το χειριστηριο ουτε καν χρειαζεται να κοιταει την τηλεοραση καθως δεν ειναι με υπερυθρες απο οτι καταλαβαινω...

Εμενα εγινε ενα ακυρο σημερα που δεν ξερω αν εγινε κατι αλλο η οχι, την ειχα κλεισει και καποια στιγμη ειδα οτι ειχε ανοιξει???

Αυτή τη στιγμή την 55άρα.

Ακριβώς για αυτό το λόγο και γιατί αν η απόσταση σου είναι από 3μέτρα και πάνω δεν θα βλέπεις εύκολα διαφορά στο 4k.

Last edited:
Αυτή τη στιγμή την 55άρα.

Ακριβώς για αυτό το λόγο και γιατί αν η απόσταση σου είναι από 3μέτρα και πάνω δεν θα βλέπεις εύκολα διαφορά στο 4k.

αυτές τις δυο λέω

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/162925-samsung-ue55k5500

http://www.kotsovolos.gr/site/sound-vision/televisions/led-lcd/162914-samsung-ue49ku6400

Αυτές οι δύο είναι στα 60hz, διορθώστε με αν κάνω λάθος, και ρωτάω δεν πρέπει όλες οι tv σε μεγάλες διαστάσεις να
είναι πλέον στα 100hz;

Κανονικά. εν έτει 2017 θα έπρεπε όλες οι LCD τηλεοράσεις να είναι με VA πάνελ, ενώ άνω των 40" να είναι και 100Hz.

Είναι θλιβερό για την βιομηχανία, πως για να διατηρήσουν την ύπαρξη premium LCD τηλεοράσεων για λίγα χρόνια ακόμα, έχουν καταστρέψει εντελώς τα εισαγωγικά και μεσαία μοντέλα τους...

Το αριστερό του κοντρόλ εννοείς. Μήπως μπλοκάρει κάτι το δέκτη της τηλεόρασης ;
Ναι το αριστερό, πρέπει να είμαι σε πολύ κοντινή απόσταση από την τηλεόραση και να την κοιτάει για να δουλέψει... ΤΙ να το μπλοκάρει;;

Ναι το αριστερό, πρέπει να είμαι σε πολύ κοντινή απόσταση από την τηλεόραση και να την κοιτάει για να δουλέψει... ΤΙ να το μπλοκάρει;;

Καποιο προβλημα εχεις. Εμενα πιανει απο τα 6-7 μετρα και χωρις να κοιταει την τηλεοραση καν. Και τον απεναντι τοιχο να στοχευσω παλι δουλευει.