...τελικά την πήρα Οlympus Ε-520!!

Simos.I

Moderator
Staff member
17 June 2006
31,401
Land of Dystopia
E-520+14-42mm_Left_Angle_540x404.jpg

Aφού άκουσα και διάβασα προσεκτικά τα όσα είπαμε με τον Βλάση αλλά και τα σχόλια του πολύ εξυπερετικού φίλου μας paulmarinis, είμαι από χθες το απόγεμα, ένας νέος κάτοχος Οlympus Ε-520.

Η μηχανή βρίσκεται σε διαδικασία φόρτισης μπαταρίας και γιαυτό δεν έχω ακόμη "ανεβάσει", καμία φωτό.

Διαπιστώνω ότι θα χρειαστώ να "ρίξω", λίγο διάβασμα.

Ακολούθως παραθέτω κάποια στοιχεία για την μηχανή, να σας πω ότι το σώμα, αγοράστηκε με το ΚΙΤ φακό Zuiκο 14-42 mm.

Σημαντικό στοιχείο για μένα έπαιξε το γεγονός ότι η τιμή της είναι εξαιρετικά προσιτή για αρχάριο στο τομέα των DSLR, στο σώμα της βρίσκεται σταθεροποιητής εικόνας για όλους τους φακούς, καθώς ive view.

Καλοριζικυη Σίμο !!

Αν θελεις πες μας και πόσο σου κοστισε. Πήρες το απλό κιτ ή το διπλό ;

Αγοράστηκε 369 ευρώ, τιμή που συνοδευόταν ακαι από την εγγύηση της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας, όσο για το κιτ, ήταν το απλό!!-bye-

μπράβο ρε Σίμο.
αντε να δούμε τι πουλιά πιάνεις τώρα...

Μήτσο,
thanks, δεν ξέρω για ποιά πουλιά μιλάς:flipout: , ελπίζω ότι όταν θα την μάθω θα είστε και οι αυστηροί κριτές μου!!-bye-

Αγοράστηκε 369 ευρώ, τιμή που συνοδευόταν ακαι από την εγγύηση της επίσημης Ελληνικής αντιπροσωπείας, όσο για το κιτ, ήταν το απλό!!-bye-

κατάστημα ?

Σίμο με γειές και από εμένα. Καλορίζικη και καλοδούλευτη. -bye-
Παρακολουθώ και εγώ στενά αυτά τα νήματα για ενημέρωση από τα καταπληκτικά παιδιά του φόρουμ μας, γιατί είμαι και εγώ στη σκέψη για αγορά μηχανής. Έχω κολλήσει όμως ανάμεσα στην ευκολία της LX3 (compact γαρ) και στις παραπάνω δυνατότητες της Olympus 520 κιτ (dslr)!
Όταν κατορθώσω να αποφασίσω, θα πάρω και εγώ μια, γιατί μια Sony DSC W100 που έχω άρχισε να κάνει κάτι νούμερα...

Φιλικά
Γιώργος.

καλες λυψεις!!!:)
Ριξε και μια ματια στο manual (η και περισοτερες), το δικο μου της ε410 ειναι πολυ καλο για πρωτα βηματα....φυμαμαι το κουβαλουσα μαζι μου για κανα μηνα:)

Με γειες και καλώς τονε στο "club"! -bye-

Θα συμφωνήσω και με τον Τάσο, ως προς το θέμα του κιτ με τον διπλό φακό, αξίζει την μικρή διαφορά...

Re: Απάντηση: ...τελικά την πήρα Οlympus Ε-520!!

Με γειες Σιμο. Ασε την φορτιση και δωσε μας κανενα δειγμα...

Να σε ευχαριστήσω μπρέ, μόλις επέστρεψα και μάλλον δεν προλαβαίνω, όμως θα λείψω για κανα 4 ημέρο με την κυρά ( όχι παιδιά ) οπότε και θα έχω την ευκαιρία για πάμπολλους πειραματισμούς.
Οπότε θα τα ξαναπούμε, φωτογραφικά την Κυριακή!!!

geoden, είχα την 520, πολύ καλή κάμερα και καλορίζικη Σιμο, αλλά η LX3 είναι η καψούρα μου!!!