ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ PANASONIC G30 H VT30....

kollimenos

New member
22 October 2011
21
Παιδες ειμαι ενα κλικ πριν κλεισω την VT30. Επειδη ομως θα ειναι μια υπερβαση οπως και να το κανουμε θα ηθελα μια τελευταια γνωμη για το αν σε 2D εικονα αξιζει τα 600 ευρωπουλα παραπανω σε σχεση με την G30.
Οχι οτι το 3D με χαλαει αλλα δεν ειναι πρωτη προτεραιότητα.... Εσεις ποσα θα δινατε παραπανω για την VT αν σας ενοιαζε πρωτα το 2D και λιγοτερο το 3D???
Ευχαριστω εκ των προτερων....

κατά την ταπεινή μου γνώμη 600 ευρώ παραπάνω δεν αξίζουν για λίγο καλύτερη εικόνα. κάποιος που θα πάρει την vt θα την πάρει και για το 3d της. αν είχα να διαλέξω αυτή την εποχή θα ήμουν μεταξύ g30 και st30 (3d or not 3d) με γνώμονα πάντα το value for money που είναι μια σημαντική παράμετρος σε αυτές τις αγορές.

κατά την ταπεινή μου γνώμη 600 ευρώ παραπάνω δεν αξίζουν για λίγο καλύτερη εικόνα. κάποιος που θα πάρει την vt θα την πάρει και για το 3d της. αν είχα να διαλέξω αυτή την εποχή θα ήμουν μεταξύ g30 και st30 (3d or not 3d) με γνώμονα πάντα το value for money που είναι μια σημαντική παράμετρος σε αυτές τις αγορές.

Κατ'αρχας σε ευχαριστω για την απαντηση.
Βασικα αυτο που με "καιει" σε αυτη την αγορα ειναι οτι θελω την καλυτερη δυνατη εικονα σε 2D...αν ειναι δυνατο να ειναι αψεγαδιαστη... Με το 3D ενταξει θα κανεις την πλακιτσα σου καποιες φορες αλλα η χρηση του θα ειναι περιορισμενη...
Για την G30 λενε αρκετοι οτι το μαυρο σε λιγο πιο φωτεινες συνθηκες παει προς το γκρι.. επισης με βαση αυτο το συγκριτικο που μου ειχε προτεινει ενα αλλο μελος http://www.fullhd.gr/2008-03-14-21-3...0e-review.html βλεπεις οτι η G σε μερικα σημεια εχει καποιες ατελειες σε judder, αποπλεξη, διαχωρισμο Y/C.... χωρις να ξερω πολλα επι του θεματος αλλα στις φωτο φαινονται οι ατελειες οντως... και γι αυτο τεινω προς την VT..
Αν ηταν 200-300 ευρω δεν θα το σκεφτομουν αλλα ειναι 600 ρε γαμωτο... Βεβαια μετα θα χρειαστω και home cinema οποτε το ξηλωμα θα συνεχιστει....

Υπάρχει και η GT30 που είναι στο ενδιάμεσο, και δείχνει καλύτερα την ημέρα απο τη G (σε 2D) όπως έχουν αναφέρει καποιες δοκιμές.

Παιδες ειμαι ενα κλικ πριν κλεισω την VT30. Επειδη ομως θα ειναι μια υπερβαση οπως και να το κανουμε θα ηθελα μια τελευταια γνωμη για το αν σε 2D εικονα αξιζει τα 600 ευρωπουλα παραπανω σε σχεση με την G30.
Οχι οτι το 3D με χαλαει αλλα δεν ειναι πρωτη προτεραιότητα.... Εσεις ποσα θα δινατε παραπανω για την VT αν σας ενοιαζε πρωτα το 2D και λιγοτερο το 3D???
Ευχαριστω εκ των προτερων....

Με την ίδια ερώτηση είχα ξεκινήσει και εγώ πριν από 2 μήνες περίπου, είχα καταλήξει στην 50GT30, κυρίως για τη διαφορά των 400 ευρώ μεταξύ αυτής και της 50VT30 αλλά όταν άρχισα το ψάξιμο για την πρώτη διαπίστωσα ότι ήταν δυσεύρετη, βρέθηκε σε ένα κατάστημα μία VT30 ετοιμοπαράδοτη και την τσίμπησα. Κάποιοι στο forum απάντησαν στο ερώτημά μου ότι αξίζει η διαφορά ε'αν συνυπολογίσεις την καλλίτερη προστασία της οθόνης, τα δύο ζευγάρια γυαλιά, το dongle για την επικοινωνία με το internet κ.α.

Την έχω 25 μέρες, έχει γράψει γύρω στις 220 ώρες χωρίς ιδιαίτερη προφύλαξη και στρώσιμο και νιώθω ικανοποιημένος για την επιλογή και για το θέαμα που απολαμβάνω είτε στο ψηφιακό τηλεοπτικό είτε σε προβολές HD και πολύ περισσότερο σε ταινίες 3D.

Re: Απάντηση: ΤΕΛΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ PANASONIC G30 H VT30....

Σας ευχαριστω για τις συμβουλες σας... Δεν αντεξα και πηγα και την εκλεισα..... και την περιμενω οπου να ναι...:Banane0:!!!