Τελικη επιλογη (32'' , 26'' )

Εγώ μεταξύ LG και SONY επέλεξα Sony, ακόμα και αν σε χαρακτηριστικά που αναγράφονται η LG ήταν θεωρητικά καλύτερη....

αυτα τα δυο ειναι βασικα μοντελα...και με τα λεφτα σου παιρνεις το μοντελο 32V4000 που ειναι πολυ καλυτερο

Τελικά αν και η απόσταση θέασης, είναι 0-2,20 μέτρα νομίζω πως μς πίθεται να αγοράσω 32άρα αντί 26άρα τηλεόραση.
Επειδή όπως προείπα τα χρήματα είναι ελάχιστα, τί λέτε για την LG 32LG3000 ;;
Μου την προτείνεται ;;

Αν πάω για κάτι πιό άκριβω, τί λέτε για τήν Philips 32PFL5403D, την έχει κανείς, έχει ψηφιακό δέκτη (γιατι λέει οτι διαθέτει ψηφιακό δέκτη αλλα για ορισμένες χώρες, που της αναφέρει λέει σε λίστα στο πίσω μέρος της οθόνης), παρακαλώ πολύ μπορείτε να μου προτείνεται βραχίονα στήριξης VESA 20x30 γιατί δέν μπορώ να βρώ πουθενά.

δεν αποδιδουν καλα λόγω παλιου επεξεργαστη και τα χρωματα δεν ειναι πολυ καλα

Συγνώμη φίλε GeoGeoGeo, δέν ξέρω πότε έβγαλε η Philips τα υπόλοιπα μέλη της σειράς 5 αλλα η Philips 32PFL5403D έχει βγεί τον Γιενάρη του '09, οπότε πόσο παλιό επεξεργαστή νά 'χει ;;
Απο χρώματα λέει οτι αποδίδει 28,9 εκατομμύρια χρώματα.

Last edited:
να τα τρις εκατομυρριασει,το συγκεκριμενο μοντελο βγηκε περσι τον οκτωβρη νομιζω αλλα το pixel plus HD ειναι επεξεργαστης 2ετιας+

Γειά χαρά, χθές μου ήρθε η Philips 32PFL5403D τα χρωματά της με έχοιυν εντυπωσιάσει (πολυ βαθιά και με μεγάλη διαβάθμιση) να ρωτήσω κάποιον που την έχει, απο το πάτημα του power (της συσκευής ή του τηλεχειριστηρίου) μέχρι να φανεί εικόνα στην οθόνη κάνει 10 δευτερόλεπτα ;;
γιατι εμένα απ' το πάτημα κάποιου κουμπιού ως την εμφάνιση εικόνας μεσολαβούν 10-12 δευτερόλεπτα, λέτε να πέτυχα κομμάτι ;;