o denon δεν ειναι thx ετσι?
η σε dali 8 η στα crystal..μαλλον στα πρωτα με βλεπω..Πρεπει να με επηρεασει οτι τα dali δεν ειναι thx certified?
τον 875 τον βρηκα 2000 ελλαδα..400 παραπανω απο τον denon..Αξιζουν..?Δεν θελω να ρισκαρω με γερμανια..
παιζει ρολο π οι onkyo εδω δεν ειναι απο ιαπωνια αλλα μαλαισια?
αυτό είναι το τηλέφωνο της media markt εκεί, κάνε ένα τσεκ
Τηλ: 210-8174400
αν πάρεις πρώτος θα φάω το καπέλο μου, έχω σκάσει να περιμένω τον 905!
αυτο ειναι νουμερο σπιτου!
Τα κριτήρια που χρησιμοποιήθηκαν στην αναζήτηση είναι τα εξής:
# Τηλέφωνο: 2108174400.
.
Βρέθηκαν συνολικά 1 εγγραφές.
ΤΕΚΝΟ ΑΝΩΝΥΜΗ ΚΤΗΜΑΤΙΚΗ & ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΣΤΙΚΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ
ΧΑΛΑΝΔΡΙ
Παπανικολή 22Α
15232
2108174400
Γιατί στα μαγαζιά προτείνουν αυτό που τούς αφήνει μεγαλύτερο κέρδος, αυτό που έχουν ήδη σαν stock και θέλουν να το σπρώξουν, όχι να κάνουν άλλες παραγγελίες ειδικά για σένα ή για τον οποιονδήποτε άλλον.
γιατι σε οσα μαγαζια κ αν παω μου προτεινουν τα dali concept 8,concept2,concept center k concept sub??μου λενε καμμια σχεση με τα crystal audio..
αυτο ειναι νουμερο σπιτου!
έχεις δίκιο, έκανα λάθος copy-paste, sorry γα την ταλαιπωρία.
έχω στα χέρα μου το Ηχος τεστ 2008 και στη σελίδα 140 είναι τα crystal audio t3 και ακριβώς από κάτω τα dali concept 8. Βαθμολογίες 3,6/5 και 2,4/5.
Για τα τ3 γράφουν "Το ηχείο απαιτεί αρκετή ισχύ για να οδηγηθεί σωστά, άνω των 100βατ. Διαθέτει μεγάλη εικόνα, ακρίβεια, σωστές χροιές και κάποια δόση λαμπρότητας, άριστη ταχύτητα και ρυθμό και δυνατότητα να παίζει πολύ δυνατά"
Για τα νταλί 8 γράφουν "Είναι χαμηλών τόνων και άκρως ατμοσφαιρικό ηχείο, που προσφέρεται για χαλαρές, αλλά ουσιαστικές ακροάσεις ακόμα και απαιτητικών μουσικών έργων. Για επιλογή των concept 8 θα στηριχτείτε πολύ στο προσωπικό σας γούστο, εξ αιτίας των ιδιαιτεροτήτων που παρουσιάζει"
Πιο δίπλα είναι τα dali ikon 6 με 3,4/5 και κολακευτικά σχόλια για home cinema επιδόσεις όπως όλη η σειρά ikon. Σου αντιγράφω γιατί φαίνεται να υπάρχει κάποια σημαντική διαφορά στο στυλ του ήχου από τη σειρά concept στη σειρά ikon που έχω ακούσει κι εγώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.