ΤΕΛΙΚΗ ΕΠΙΛΟΓΗ HOME CINEMA

stefanos_39

New member
14 January 2010
24
ΤΕΛΙΚΑ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΠΟΛΛΕΣ ΩΡΕΣ ΔΙΑΒΑΣΜΑ ΕΔΩ ΜΕΣΑ ΚΑΙ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ BUDGET ΜΟΥ ΚΑΤΕΛΗΞΑ ΣΤΑ ΕΞΗΣ:
ONKYO TX-SR 707 Black (569 +40 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ TSN VERSAND)
ROISTER EMPHASIS 25/5/C5 ΚΑΙ (500 ΑΠΟ ΤΟΠΙΚΟ ΚΑΤΑΣΤΗΜΑ)
EARTHQUAKE SUPERNOVA MKIV 10B (300 +10 ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ)
ΣΥΝΟΛΟ ΔΗΛΑΔΗ ΜΕ (ΜΕΤΑΦΟΡΙΚΑ) 1419
ΕΙΝΑΙ ΚΑΛΗ Η ΕΠΙΛΟΓΗ ΜΟΥ ΓΙΑ ΤΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΕΔΩΣΑ Ή ΘΑ ΤΟ ΜΕΤΑΝΙΩΣΩ? (50% ΧΡΗΣΗ HOME CINEMA ΚΑΙ 50% ΜΟΥΣΙΚΗ)

ΤΩΡΑ ΜΟΥ ΜΕΝΟΥΝ ΤΑ ΚΑΛΩΔΙΑ.
ΕΠΕΙΔΗ ΤΑ 25αρια ROISTER ΑΛΛΑ ΚΑΙ O ONKYO 707 ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΔΙΠΛΟΚΑΛΩΔΙΩΣΗ, ΛΕΩ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ TO OEHLBACH. ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ ΤΟ 2,5mm ΓΙΑ ΤΙΣ ΧΑΜΗΛΕΣ ΚΑΙ ΤΟ 1,5mm ΓΙΑ ΤΙΣ ΜΕΣΑΙΟΫΨΗΛΕΣ Ή 2,5mm ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΥΟ?
ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΓΙΑ ΤΟ SUB ΕΙΝΑΙ ΠΡΟΤΙΜΟΤΕΡΟ ΝΑ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΩ RCA Y (ΕΝΑ ΣΕ ΔΥΟ) Ή ΑΠΛΟ RCA (ΕΝΑ ΣΕ ΕΝΑ)?

ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΚΟΥΡΑΣΑ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ

Δεν έχουμε πει δεν γράφουμε με κεφαλαία;

Για τα χρήματα που έδωσες έχεις κάνει πολύ καλές επιλογές. Δεν πρόκειται να μετανοιώσεις.

Το σεταπ ειναι πολυ καλο.Σε ολοκληρομενο καλο ειναι να αποφυγεις διπλοενισχυση.Οσο για το σαμπ, κατα την γνωμη μου παντα,παρε απλο rca και οχι Υ.

Και τι εννοείς ολοκληρωμένο? Στην αρχή σκοπεύω να το δουλέψω ως 5.1 και όχι ως 7.1 ή 7.2. αν εννοείς αυτό. Αξίζει η διπλοκαλωδίωση ή όχι?

Εννοούμε ολοκληρωμένο ενισχυτή, σαν αυτόν που αγόρασες. Δηλαδή προενισχυτικά και τελικά στάδια στο ίδιο μηχάνημα όπως όλοι οι AV Receivers.

Καλησπέρα παιδιά.. είμαι καινούριος και εγω στο club….. αν και διαβάζω τα άρθρα σας εδώ και 2 χρόνια περίπου… λοιπόν.. με την σειρά μου και εγω να σας πω ότι φτιάχνω και εγω το προσωπικό μου home sinema… εχω ένα χώρο(το σαλόνι)γύρο στα 20τ.μ….. εχω μια τηλεόραση 42´´ LG (LH-9000).. PS3 φυσικά…. To wii…..ενα media player της extreamer… ένα βιντεοπροβολεα EPSON TW-1000 FULL HD και ένα πανί 86´´ (ηλεκτρικό με δίκια μου πατέντα, δουλεύει άψογα)… επίσης χειρίζομαι τις συσκευές όλες και τα φώτα ακόμη με ένα remote control της Logitech.. στο δια ταύτα τωρα.. από την ερχόμενη εβδομάδα και πρώτα ο θεός ,θα παω να αγοράσω ένα πολυκαναλο ραδιοενισχυτη!!!!!!!!! ΕΔΩ σας χρειάζομαι….. σκέπτομαι για PIONEER VSX-LX70…… DENON AVR-3808….. ONKYO SR-807(καπος ετσι)… γνομες θελω…. Για ηχεία σκέπτομαι b&w η κατι φτιαχτά που κάνουμε με ενα φίλο με μεγάφωνα seas..

Καλησπέρα παιδιά.. είμαι καινούριος και εγω στο club….. αν και διαβάζω τα άρθρα σας εδώ και 2 χρόνια περίπου… λοιπόν.. με την σειρά μου και εγω να σας πω ότι φτιάχνω και εγω το προσωπικό μου home sinema… εχω ένα χώρο(το σαλόνι)γύρο στα 20τ.μ….. εχω μια τηλεόραση 42´´ LG (LH-9000).. PS3 φυσικά…. To wii…..ενα media player της extreamer… ένα βιντεοπροβολεα EPSON TW-1000 FULL HD και ένα πανί 86´´ (ηλεκτρικό με δίκια μου πατέντα, δουλεύει άψογα)… επίσης χειρίζομαι τις συσκευές όλες και τα φώτα ακόμη με ένα remote control της Logitech.. στο δια ταύτα τωρα.. από την ερχόμενη εβδομάδα και πρώτα ο θεός ,θα παω να αγοράσω ένα πολυκαναλο ραδιοενισχυτη!!!!!!!!! ΕΔΩ σας χρειάζομαι….. σκέπτομαι για PIONEER VSX-LX70…… DENON AVR-3808….. ONKYO SR-807(καπος ετσι)… γνομες θελω…. Για ηχεία σκέπτομαι b&w η κατι φτιαχτά που κάνουμε με ενα φίλο με μεγάφωνα seas..

Αν κανεις αναζητηση εδω μεσα πιστευω οτι θα βρεις σχολια & απαντησεις για τις αποριες σου σχετικα με ενισχυτη.
Τωρα σχετικα με ηχεια ξεκινα ακροασεις. Εγω παντως δεν θα πηγαινα σε diy κατασκευη εκτος και αν το ατομο που θα τα εφτιαχνε θα ειχε καλη γνωση του αντικειμενου.

Last edited: