Τελικη επιλογη ηχειων

απο κει υποτιθεται οτι θα μου τα εφερναν απο ιταλια
αλλα τελικα ειπαν οτι δεν τα χουν!!!

τπτ και εκει....

λοιπον τα delphinus για καινουργια παραγγειλια χωρις την εκπτωση δλδ ειναι στα 1200ευρο
και με την εκπτωση εχει τα cygnus και μ τα αφηνει 1400ευρο.........

Αν ειναι να ανεβεις τοσο ψηλα αυξανονται κατα πολυ οι επιλογες σου.
Αποψη μου μπες στα sites ολων των γνωστων hi fi καταστημάτων και δες τι προσφορες υπαρχουν σε εκθεσιακα ηχεια.
Οποια,σου κινησουν το ενδιαφερον πας για ακροαση.
Οπως φυσικα και στα μεταχειρισμενα με τοσα λεφτα βρισκεις ηχεια ανωτερης κατηγοριας.
Δειγματοληπτικα αν το επετρεπε ο χωρος σου σε αγγελιες του forum βρισκεις τα ηλεκτροστατικα quad στα 1500 και τα ursa major στα 2000.

Απο κει και περα μεταξυ delphinus και cygnus ειναι τι ταιριαζει καλυτερα στο χωρο σου.

τα delphinus χρειαζονται και βασεις οποτε πανω κατω στην ιδια τιμη παιζουν.

αλλες επιλογες το delphinus το εκθεσιακο,b&w 685 s2,b&w cm6 s2 ή cm5 s2.

κατι αλλο δεν μ αρεσε!

Αν τα delphinus τα εκθεσιακα ειναι σε καλη τιμη δεν εχεις λογο να μην τα παρεις. Κατοπιν ακροασης βεβαια οτι ειναι σε αριστη κατασταση κλπ. Δεν βρισκω λογο γιατι να μην ειναι εφοσον εχουν παιξει σε περιβαλλον καταστηματος.

κατα την γνωμη σου τα b&w 685 s2 λενε κατι;
Δεν τα εχω ακουσει τα συγκεκριμενα.
Καποια παλιοτερα βασης της προσιτης σειρας της b&w που ειχα ακουσει δεν μου ειχαν κανει καποια ιδιαιτερη εντυπωση.
Αλλα κατα τη γνωμη μου το ηχειο ειναι υποκειμενικη υποθεση.
Διαφορετικες μουσικες / απαιτησεις / χώρος τοποθετησης για τον καθενα οποτε τα σταθμιζεις και αποφασιζεις.

Αποψη μου , αφου βρισκεις τα 685 και τα delphinus (εκθεσιακα) διαθέσιμα , παρε παραμάχαλα τον nad και κάποια cd που σου αρέσουν , και πήγαινε να τα ακούσεις .Έιχα ακούσει πριν αρκετά χρόνια ένα φθηνό setup με έναν ολοκληρωμένο nad και b&w βάσης , και μου είχε κάνει ιδιαίτερη εντύπωση. Μπορεί να εκπλαγείς απο το ματσάρισμα Nad - b&w και να αποφύγεις προς το παρόν περιπέτειες με αλλαγή ενισχυτή. Επίσης τσέκαρε και τo νήμα για την έκθεση που έγινε , καθώς αναφέρονται κάποια φθηνά ηχεία που προκάλεσαν θετικές εντυπώσεις.

σε ευχαριστω φιλε μου να σαι καλα.

απλα με κραταει και ενα ακομα πραγμα.οτι εγω τωρα εχω 10'' woofer...πραγμα που σημαινει οτι θα χασω σε μπασο.οπως και να χει.απλα βγαζουν πιο σωστο ηχο τα καινουργιας τεχνολογιας.