Τελική επιλογή τηλεόρασης - D3000E vs PX70E

mindscape

Established Member
14 August 2007
230
Παίδες, όπως ίσως γνωρίζετε εδώ και καιρό ενδιαφέρομαι για αγορά τηλεόρασης... Μιλάμε για νέο σπίτι και τα χρονικά περιθώρια στενεύουν... Μετά από ψάξιμο, είχα καταλήξει στην 40D3000E... Η μαζική αγορά δεν έκατσε, γενικά το συγκεκριμένο μοντέλο ...γεννήθηκε δυσεύρετο...

Για να μην τα πολυλογώ, θέλω τη γνώμη σας για να πάρω την οριστική μου απόφαση και τα δεδομένα έχουν ως εξής:
(δώστε βάση στην ιστορία με την 40D3000E, την σταθερά πρώτη μου προτεραιότητα, καθώς η ανάγκες μου είναι κυρίως τηλεοπτικό σήμα (μπάλα), DVD (ταινίες), DiVX από DiVX player και δυνητικά PC...)

1. Sony 40D3000E
[Την τιμημένη την έχω βρει σε κατάστημα, αλλά μιλάμε για το εκθεσιακό μοντέλο. Το τσέκαρα live με τον καταστηματάρχη, μιλάμε για 330 ώρες λειτουργίας... - ΤΙΜΗ συζητήσιμη, περίπου 1300 ευρώ, εγώ το σκέφτομαι για 1200 αλλά δεν ξέρω αν αξίζει να πάρω εκθεσιακό μοντέλο, εδώ θέλω τη γνώμη σας...]

2. Sony 46D3000E
[Αν τελικά η technikdirect στέλνει σε νησί, πάντως σε mail έχω γραπτή απάντηση τους οτι ΔΕΝ στέλνει - TIMH 1660 ευρώ με μεταφορικά]

3. Panasonic Plasma 42PX70E
[Διαθέσιμη σε κατάστημα φίλου, αναρωτιέμαι πόσο υποδεέστερη είναι για τις ανάγκες μου από τις Sony - TIMH 1180 ευρώ]

4. Samsung 40M86
[Δεν έχω πραγματικά ανάγκη full hd tv, αλλά την συμπεριλαμβάνω λόγω καλής προσφοράς - ΤΙΜΗ 1535 ευρώ]

1)1300 για ανοιγμενη και εκτεθημενη σε σκονες,ηλιο ή οτιδήποτε αλλο..:chinscratch:
2)αφου δεν στελνει σε νησι..
3)..δυνητικα pc...
4)εδω θα κατεληγα..αν η 46αρα ειναι αψογη(προσωπικη εμπειρια) αρα η 40αρα θα ειναι ακομη καλυτερη(λογω του το οτι θα κρυβει πιο πολλες ατελειες) και σαν επενδυση για το μελλον..και μακραν πιο ομορφη για το σαλονι..και μοιαζει και με plasma!

Συμφωνώ για την 40D3000 απλά χτύπα την τιμή κάτω από 1200Ε.Αλιιώς δεν έχεις κάποια διεύθυνση στην Αθήνα να την παραλάβεις εκεί?(αν πας για την 46άρα).

1)1300 για ανοιγμενη και εκτεθημενη σε σκονες,ηλιο ή οτιδήποτε αλλο..:chinscratch:
2)αφου δεν στελνει σε νησι..
3)..δυνητικα pc...
4)εδω θα κατεληγα..αν η 46αρα ειναι αψογη(προσωπικη εμπειρια) αρα η 40αρα θα ειναι ακομη καλυτερη(λογω του το οτι θα κρυβει πιο πολλες ατελειες) και σαν επενδυση για το μελλον..και μακραν πιο ομορφη για το σαλονι..και μοιαζει και με plasma!
1) Εκτεθειμένη σε ήλιο δεν είναι, δεν είναι δηλαδή σε βιτρίνα, είναι εντός καταστήματος... Οι 336 ώρες, υπολογίζω για περίπου ένα μήνα λειτουργίας στο νερό δεν είναι πολύ?
2) Ξαναέστειλα mail ρωτώντας αν μπορεί να γίνει κάτι... Ίσως έχουν και την 40άρα και αυτοί κάποα στιγμή...
4) Σε σύγκριση τηλεοπτικού σήματος, DVD και DIVX με τις άλλες?

Συμφωνώ για την 40D3000 απλά χτύπα την τιμή κάτω από 1200Ε.Αλιιώς δεν έχεις κάποια διεύθυνση στην Αθήνα να την παραλάβεις εκεί?(αν πας για την 46άρα).

Παίζει και αυτό το σενάριο... Πάντως βλέπω ότι έβγαλε και την 40αρα το technickdirect στα 1425 με μεταφορικά... Φυσικά όχι σε stock, σε αναμονή...´Εχω στείλει mail για το πότε την περιμένουν αν όντως ισχύει δηλαδή...

δεν υπαρχει ΟΥΔΕΜΙΑ περιπτωση να δεις dvd με καλυτερη ποιοτητα σε μια αλλη τηλεοραση σε αυτα λεφτα...στο λεει καποιος που το ζει καθημερινα (χρωμα,μαυρο,κτλ)..τωρα τα divx και ολα τα συμπιεσμενα ειναι παντου τα ιδια..το τηλεοπτικο σημα σε εμενα το κρινω απο καλο σε καποια καναλια εως πολυ καλο στο sky..εκει δεν ξερω τι κανει η sony,δεν την εχω δει..

θεωρω την samsung μακραν τη καλυτερη επιλογη για τηλεοραση μεχρι τα 1500 (και μεχρι τα 2000 στις 46''), ζηλευω αυτους που την εχουν, συγχαιρω αυτους που την προτεινουν και συμβουλευω το φιλο να της ριξει μια ματια..

Παζάρεψε τη 40D3000 και χτύπα τη... αν μπορείς για τη 46D3000 ακόμα καλύτερα. Έχω τη 40D3000 και έχει άψογη εικόνα σε SD σήμα, NOVA, αναλογικά κανάλια, DVD και DIVX ειδικά αν περάσεις τις ρυθμίσεις του HDTV. Κατεβάζω πολλές σειρές σε DIVX και τις απολαμβάνω πολύ περισσότερο από ότι περίμενα. Για HD σήμα δεν έχω άποψη και ούτε με ενδιαφέρει προς το παρόν γι'αυτό και διάλεξα αυτή τη ΤV....

Sony 40D3000E
[Την τιμημένη την έχω βρει σε κατάστημα, αλλά μιλάμε για το εκθεσιακό μοντέλο. Το τσέκαρα live με τον καταστηματάρχη, μιλάμε για 330 ώρες λειτουργίας... ]

Παρακαλώ ενημέρωσέ με πως τσεκάρεις τις ώρες λειτουργίας γιατί έχω βρει μια ανάλογη περίπτωση με εκθεσιακό κομμάτι. Μου λένε ότι είναι μόνο 2 μέρες στην βιτρίνα...

Samsung 40M86

[Δεν έχω πραγματικά ανάγκη full hd tv, αλλά την συμπεριλαμβάνω λόγω καλής προσφοράς - ΤΙΜΗ 1535 ευρώ]

Που την βρήκες σε αυτή την τιμή;

Απάντηση: Re: Τελική επιλογή τηλεόρασης - D3000E vs PX70E

Παρακαλώ ενημέρωσέ με πως τσεκάρεις τις ώρες λειτουργίας γιατί έχω βρει μια ανάλογη περίπτωση με εκθεσιακό κομμάτι. Μου λένε ότι είναι μόνο 2 μέρες στην βιτρίνα...

Δες εδω. -bye-

πατάς απο το τηλεκοντρόλ μ ετη σειρά και σχετικά σύντομα το ενα μετά το άλλο, ενώ η τηλεόραση βρίσκεται σε standby mode (δηλαδή κλειστή απο το τηλεκοντρόλ κι όχι απο το κουμπί στο πάνω μέρος της)...

1) "ι+"
2) "5"
3) "VOL +"
4) "ON/OFF button"

edit: τα 1) και 4) σίγουρα με αυτή τη σειρά. Όμως μπορεί να είναι τα 2) και 3) σε αντίστροφη σειρά! Σορρυ αλλά τώρα έφαγα κόλλημα! Δοκίμασέ τα και με τους 2 τρόπους, δλδ 1-2-3-4, ή 1-3-2-4.

η γνώμη μου είναι να επενδύσεις στην Samsung 40M86, μια τηλεόραση εντελώς διαφορετική από όσες αναφέρεις.

Πάρα πολύ καλή μόνο που στην Ελλάδα είναι αδύνατο να την βρείς σε τόσο καλή τιμή....

Γιατί να μην την πάρω από Γερμανία?
Έχω ξαναγοράσει τηλεόραση από Γερμανία χωρίς κανένα πρόβλημα και με 200 μεταφορικά και γλίτωσα 1700 .
Μια PHILIPS 9966 νομίζω. Αυτή με το Ambilight. Έκανε εδώ 5700 και την αγόρασα για ένα φίλο από Γερμανία 3800

Last edited: