Τελική προσπάθεια για αυτοκάθαρση...

Ευχαριστώ όλους τους φίλους-μέλη του κλάμπ που προσπαθούν να με στηρίξουν, είτε γράφοντας εδώ μέσα, είτε με ΠΜ.

Πραγματικά μου δίνετε κουράγιο. Θα ξεκινήσω να γράψω το οδοιπορικό της ανάβασης (θα βάλω και φωτο) και βλέπουμε....

Ευχαριστώ όλους τους φίλους-μέλη του κλάμπ που προσπαθούν να με στηρίξουν, είτε γράφοντας εδώ μέσα, είτε με ΠΜ.

Πραγματικά μου δίνετε κουράγιο. Θα ξεκινήσω να γράψω το οδοιπορικό της ανάβασης (θα βάλω και φωτο) και βλέπουμε....

Ωραία! Δείξε μας τι θα μπορούσαμε κι εμείς να δούμε, κι ακόμα δεν καταφέραμε!
Σπάνια εμπειρία σίγουρα, και ακόμα σπανιώτερη η φωτογράφισή της!
Περιμένουμε! :)

Είστε να οργανωθούμε να πάμε να λιποψυχήσουμε μαζί; Εάν μπορέσουμε να τα καταφέρουμε, μπορέσαμε, εάν δεν μπορέσουμε πάλι... θα έχουμε παρέα!

Ωραία! Δείξε μας τι θα μπορούσαμε κι εμείς να δούμε, κι ακόμα δεν καταφέραμε!
Σπάνια εμπειρία σίγουρα, και ακόμα σπανιώτερη η φωτογράφισή της!
Περιμένουμε! :)

Πάντως φωτο από την κορυφή δεν έχω.... είπαμε πρόβλημα.

και μονο που σε αξιωσε η παναγια να φτασεις εκει μην σκεφτεσαι τιποτα αλλο, ολα τα αλλα ειναι απο του πονηρου προχωρα μπροστα !!!

Βλάση, κανόνισε μάναμ το ταξιδάκι που λέγαμε προς τα δω...

Το βίδο μας περιμένει....

3 μερούλες με τη μηχανή στο χέρι θάμαστε...

Ego xero (mallon exo diapistosei) oti san tin YGEIA den exei..... ta alla ola, erxontai kai parerxontai...

I zoi einai orea kai einai kai sintomi... de leei na ti diskoleyoyme apo monoi mas perissotero...

Diavaste ti eida edo pou eimai prin liges meres...

O mpampas dinei lefta stin mikri tou kori, na ta dosei ston planodio mousiko...
O planodios mousikos ta dinei ston astego pou ton plisiase (molis ekane dialleimma)...
O astegos agorazei apo parakeimeno planodio glyko kai to dinei sti mikri...
(yparxoun kai foto)...

I ZOI EINAI OREA kai i elpida yparxei ekei pou den to perimenoume tis perissoteres fores...

Ego xero (mallon exo diapistosei) oti san tin YGEIA den exei..... ta alla ola, erxontai kai parerxontai...

I zoi einai orea kai einai kai sintomi... de leei na ti diskoleyoyme apo monoi mas perissotero...

O planodios mousikos ta dinei ston astego pou ton plisiase (molis ekane dialleimma)...
(yparxoun kai foto)...

I ZOI EINAI OREA kai i elpida yparxei ekei pou den to perimenoume tis perissoteres fores...

Pou vriskesai vre Ilia kai grafeis greeklish?

iPhone...?

(yparxoun kai foto)...

Αν αυτό είναι αλήθεια, είναι απο τα πιο συναρπαστικά πράγματα που έχω ακούσει ποτε!

Η αξία μας σαν άνθρωποι βρίσκεται στην καρδιά και στο μυαλό μας. Το αν είμαστε καλοί ή όχι έχει να κάνει με το πως σκεφτόμαστε και κυρίως με το τι κάνουμε.

Η πίστη είναι κάτι που δεν βρίσκεται σε τέτοιου είδους πράξεις.

Βλάση με αγωνία περιμένω φωτογραφίες και αφήγηση,

Πρίν ξεκινήσεις θα κάνω μια (αποτυχημένη?) προσπάθεια να χαλαρώσω το κλίμα.

Εάν δεν βρούμε εμείς την πίστη θα μας βρεί αυτή σίγουρα.

Θέλουμε δεν θέλουμε.

Από το τελευταίο ταξίδι στο Όρος το 2007...

2wd39ua.jpg

Είστε να οργανωθούμε να πάμε να λιποψυχήσουμε μαζί; Εάν μπορέσουμε να τα καταφέρουμε, μπορέσαμε, εάν δεν μπορέσουμε πάλι... θα έχουμε παρέα!

Μακάρι να το καταφέρουμε καποια στιγμή. Υπάρχουν αρκετά εμπόδια να ξεπεραστούν για να το πετύχουμε, αλλά η ιδέα είναι πολύ καλή!

Πάντως φωτο από την κορυφή δεν έχω.... είπαμε πρόβλημα.

Έχεις τόσα άλλα σημαντικότατα να μας δείξεις και να μας ανοίξεις την όρεξη, που ίσως να μας οδηγήσεις τελικά να βγάλουμε φωτο απ' την κορυφή όλοι μαζί!

Έχεις τόσα άλλα σημαντικότατα να μας δείξεις και να μας ανοίξεις την όρεξη, που ίσως να μας οδηγήσεις τελικά να βγάλουμε φωτο απ' την κορυφή όλοι μαζί!

Εμάς ποιον θα βρούμε να μας βγάλει...

Εμάς ποιον θα βρούμε να μας βγάλει...

Την δύναμη να μας βγάλει απ' την αδράνειά μας για να το ξεκινήσουμε όταν βρούμε, όλο και κάποιος θα βρεθεί μας βγάλει και στα υπόλοιπα! -bye-

Βλαση σου γραφω γιατι οι 2 μερες που βρεθηκαμε στη Φλωρινα και πηγαμε στις Πρεσπες μου εκανε να σε κουβεντιαζω ακομη και τωρα μετα 1 χρονο στην παρεα μου.
Εισαι ενας ανθρωπος που δε σκευτεται να δωσει στους συνανδθωπους του.
Οι κουβεντες σου για τη φωτογραφια αλλα και η αντιληψη σου για τη ζωη και οι γνωσεις σου με κανουν να απορω για αυτο το αρθρο σου.
Ισως ειμαι μικρος σε ηλικια, ισως να μην εζησα και να μη γνωρισα οσα εσυ ακομη και να μη σε γνωρισα καλα για να μπορω να κανω ενα 'καλο' reply αλλα θα τολμησω να πω τα εξης:

Το οτι δεν εμεινες στο βουνο δε σε κανει αδυναμο, σου δινει να καταλαβεις την ανθρώπινη σου υποσταση και να αναρωτηθεις εαν μπορεις , εαν εισαι ο σουπερ ανθρωπος , που πολυ πιστευουμε πως κρυβουμε μεσα μας.
Οταν παλευεις με τη σωματικη και ψυχικη σου αντοχη και προσπαθεις να ξεπερασεις την προηγούμενη σου επιτυχία έρχεσαι μοιραια αντιμέτωπος με την αληθεια, ολοι εχουμε ενα οριο, οπως εχουμε και τις μερες μας, σημερα θα τρεξω 4 χιλιομετρα και θα ειμαι μια χαρα, την επομενη θα νιωσω εξαντλημένος. Ισως απο σωματικη κουραση ισως και απο αλλα προβληματα που τριγυριζουν στο μυαλο. Σιγουρα ομως τα 4 χιλιομετρα θα ειναι ακομη εκει και θα περιμενουν για την επομενη προσπαθεια.

Βλαση εγω θα σου εκανα παρεα στο εκκλησάκι, μεχρι να λιωση το βουνο να γινει λιβαδι.-

Βλάσση, προσπάθησε να χαλαρώσεις, να ηρεμήσεις, να ξαναβρείς τον εαυτό σου, να αποκτήσεις κ πάλι αυτοπεποίθηση.

Κ όπως είπες ένας φίλος πιο πάνω, έχοντας υγεία, όλα τα άλλα έπονται.