Τελικός Champion League 2009 σε HD

Οχι αλλα o φιλος Fabia WRC το Orf1 HD το εβλεπε εαν θυμαμαι καλα παλαιοτερα ποστ του.

Τελικά κάποιο εύκολο χωρίς κρυπτογράφηση υπάρχει? Και εάν μπορούμε να κάνουμε μια λίστα με κανάλια και δορυφόρους και κρυπτογράφηση εάν γίνεται.

Τελικά κάποιο εύκολο χωρίς κρυπτογράφηση υπάρχει? Και εάν μπορούμε να κάνουμε μια λίστα με κανάλια και δορυφόρους και κρυπτογράφηση εάν γίνεται.

Το ITV HD.
Αν το πιάνεις βέβαια.
Εγώ με dm8000 και gibertini 1,25 δεν το κατεβάζω από Παλλήνη.
Φίλος με κινητό 1,25 από Αγία Παρασκευή και dm800 το κατεβάζει κανονικά.

Παιδιά θα έχουμε το νου μας και για feed εκείνη την ημέρα. Όποιος βρει κάποιο που δουλευει να το γράψει εδώ. Μακάρι να γίνει το ίδιο οπως και στον τελικο του UEFA δηλαδη....

Ελευθερο είναι αλλά με δυσκολη ληψη για τους νοτιους..... κλαψ

Το feed λετε να παιξει στις 16 ή στις 10 ε???? Να ετοιμασουμε κανενα lnb...

Ολα είναι πιθανά. Μακάρι να είναι στις 16 και μη κρυπτογραφημένο.... ευχόμαστε για το καλύτερο και το ευκολότερο στη ληψη....

Ας ελπίσουμε ότι θα βγει κανένα feed HD για εμάς που δεν μπορούμε να πιάσουμε το ITV HD...

Πάντως με μια έρευνα που έκανα τα περισσσότερα HD feeds της Manchester έιναι κρυπτογραφημένα ενώ της Barcelona όχι. Άρα εύχομαι να δουμε τη Barcelona σε HD :a0210:

Πως ξεχωρίζεις τα feeds της Μπάρτσα ??????

Και σε ποιο δορυφόρο δεν μας είπες...

Δεν πάει έτσι, δηλαδή κατά ομάδες.
Παίζει ρόλο το πακέτο που μεταδίδει την κάθε διοργάνωση.
Δηλαδή μπορεί να είναι FTA τα feeds του ισπανικού πρωταθλήματος αλλά αυτό δεν σημαίνει οτι το ίδιο πακέτο θα έχει και το CL.
Πάντως επειδή θα μεταδοθεί από πάρα πολλά πακέτα, είναι σχεδόν σίγουρο οτι θα βρεθούν HD feeds.
Εγώ θα προτιμήσω HD Suisse που για κάποιο άγνωστο λόγο έχει πάντα την καλύτερη εικόνα σε ποδοσφαιρικούς αγώνες -όποτε κάνω συγκρίσεις- κι ας είναι 720.

Ναι δεν εννούσα οτι παει κατα ομαδες :)
To στατιστικό κομμάτι έθιξα...... μου αρεσουν θα μαθηματικά....