- 14 July 2006
- 951
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ELECTRA TSAKIRIDIS ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ 150W ΛΟΓΟ ΑΛΑΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΡΑΤΖΙΣΤΟΡ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 1,5 ΧΡΟΝΟΥ 1500 ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΕΣ ΜΕ ΛΑΜΠΑ EL.34 TIMH 1250EYPO THΛ. 6974076841
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ELECTRA TSAKIRIDIS ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ 150W ΛΟΓΟ ΑΛΑΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΡΑΤΖΙΣΤΟΡ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 1,5 ΧΡΟΝΟΥ 1500 ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΕΣ ΜΕ ΛΑΜΠΑ EL.34 TIMH 1250EYPO THΛ. 6974076841
Λοιπόν το μηχάνημα είναι κορυφή και είμαστε off-topic αλλά δεν αντέχω...Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό γιατί προσωπικά μετά από 4 χρόνια σπουδών φυσικής.
150w/8 στο καναλι λαμπα ασκουν τον ελεγχο 300w/8 τρανζιστορ
Λοιπόν το μηχάνημα είναι κορυφή και είμαστε off-topic αλλά δεν αντέχω...Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό γιατί προσωπικά μετά από 4 χρόνια σπουδών φυσικήςgrandpa: )δεν το καταλαβαίνω! Μου θυμίζει το ερώτημα αν ένα κιλό σίδερο είναι πιο βαρύ από ένα κιλό βαμβάκι που λέγαμε μικροί...Αν θες άνοιξε ένα thread στα τεχνικά και ρίξε μια εξήγηση σε παρακαλώ.
εγω δεν εχω σπουδασει 4 χρονια φυσικη αποκλειστικα και η γνωσεις σου καλε μου φιλε σιγουρα ειναι πολυυυ περισσοτερες.
φερε εναν τελικο 300w τρανζιστορ και ελα σπιτι μου.
6945 18 10 17 Ηλιας
Στεργιο ψαχνω για Bryston 4BST η Gamut D200Mk 2.
Λοιπόν το μηχάνημα είναι κορυφή και είμαστε off-topic αλλά δεν αντέχω...Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό γιατί προσωπικά μετά από 4 χρόνια σπουδών φυσικήςgrandpa: )δεν το καταλαβαίνω! Μου θυμίζει το ερώτημα αν ένα κιλό σίδερο είναι πιο βαρύ από ένα κιλό βαμβάκι που λέγαμε μικροί...Αν θες άνοιξε ένα thread στα τεχνικά και ρίξε μια εξήγηση σε παρακαλώ.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.