TEΛΙΚΟΣ ELECTRA TSAKIRIDIS

komninos i

AVClub Enthusiast
14 July 2006
951
ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ELECTRA TSAKIRIDIS ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ 150W ΛΟΓΟ ΑΛΑΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΡΑΤΖΙΣΤΟΡ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 1,5 ΧΡΟΝΟΥ 1500 ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΕΣ ΜΕ ΛΑΜΠΑ EL.34 TIMH 1250EYPO THΛ. 6974076841

ΠΩΛΕΙΤΑΙ ΤΕΛΙΚΟΣ ELECTRA TSAKIRIDIS ΜΟΝΟΜΠΛΟΚ 150W ΛΟΓΟ ΑΛΑΓΗ ΦΙΛΟΣΟΦΙΑΣ ΣΕ ΤΡΑΤΖΙΣΤΟΡ ΑΡΙΣΤΗ ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ 1,5 ΧΡΟΝΟΥ 1500 ΠΕΡΙΠΟΥ ΩΡΕΣ ΜΕ ΛΑΜΠΑ EL.34 TIMH 1250EYPO THΛ. 6974076841

ΕΞΑΙΡΕΤΙΚΟ ΟΡΓΑΝΟ ΑΝΑΠΑΡΑΓΩΓΗΣ ΗΧΟΥ. ΜΕΓΑΛΗ ΕΥΚΑΙΡΙΑ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΤΟΝ "ΤΣΙΜΠΗΣΕΙ".

θα μου επιτρεψετε να προσθεσω κατι απο την προσωπικη μου -μικρη- εμπειρια.

150w/8 στο καναλι λαμπα ασκουν τον ελεγχο 300w/8 τρανζιστορ (σε ταξη ΑΒ βεβαια γιατι 300w/8/channel καθαρης ταξης Α σε τρανζιστορ ειναι λιγο δυσκολο να βρεθουν).

Ισως σας φανει παραξενο αλλα το ακουσα με τα αυτια μου (δεν ειναι και τα τελεια οπως ενος reviewer αλλα δεν ειναι και για πεταμα(!!!)).

Να ειμαστε ολοι καλα και να απολαμβανουμε το χομπυ μας:ernaehrung004:

Last edited:
Re: Απάντηση: TEΛΙΚΟΣ ELECTRA TSAKIRIDIS

.

150w/8 στο καναλι λαμπα ασκουν τον ελεγχο 300w/8 τρανζιστορ
Λοιπόν το μηχάνημα είναι κορυφή και είμαστε off-topic αλλά δεν αντέχω...Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό γιατί προσωπικά μετά από 4 χρόνια σπουδών φυσικής (:grandpa: )δεν το καταλαβαίνω! Μου θυμίζει το ερώτημα αν ένα κιλό σίδερο είναι πιο βαρύ από ένα κιλό βαμβάκι που λέγαμε μικροί...Αν θες άνοιξε ένα thread στα τεχνικά και ρίξε μια εξήγηση σε παρακαλώ.

Απάντηση: Re: Απάντηση: TEΛΙΚΟΣ ELECTRA TSAKIRIDIS

Λοιπόν το μηχάνημα είναι κορυφή και είμαστε off-topic αλλά δεν αντέχω...Μπορείς να το εξηγήσεις λίγο αυτό γιατί προσωπικά μετά από 4 χρόνια σπουδών φυσικής (:grandpa: )δεν το καταλαβαίνω! Μου θυμίζει το ερώτημα αν ένα κιλό σίδερο είναι πιο βαρύ από ένα κιλό βαμβάκι που λέγαμε μικροί...Αν θες άνοιξε ένα thread στα τεχνικά και ρίξε μια εξήγηση σε παρακαλώ.

εγω δεν εχω σπουδασει 4 χρονια φυσικη αποκλειστικα και η γνωσεις σου καλε μου φιλε σιγουρα ειναι πολυυυ περισσοτερες.

φερε εναν τελικο 300w τρανζιστορ και ελα σπιτι μου.

6945 18 10 17 Ηλιας

εγω δεν εχω σπουδασει 4 χρονια φυσικη αποκλειστικα και η γνωσεις σου καλε μου φιλε σιγουρα ειναι πολυυυ περισσοτερες.

φερε εναν τελικο 300w τρανζιστορ και ελα σπιτι μου.

6945 18 10 17 Ηλιας

και για να στο κανω πιο ευκολο, μην φερεις ουτε τελικο. εχουμε

ελα απλα για να νοιωσεις την εκπληξη που αισθανθηκαμε οταν καναμε μια χαλαρη ακροαση (οχι συγκριτικο, μικρη ακουστικη εμπειρια θα ελεγα)

Γεια....
Η απάντηση είναι απλή.Τά τρανζίστορς εξόδου ενός τρανζιστοράτου τελικού δουλεύουν με τάσεις από 24 έως 64 volts.Οι λυχνίες εξόδου ενός λαμπάτου τελικού δουλεύουν με τάσεις από 200 έως 1000 volts.Έτσι παρέχουν πολλά μα πολλά ρεύματα.Τα ELECTRA πρέπει να δουλεύουν στα 350 volts.Γενικά οι λυχνίες είναι πιο 'σωστά υλικά' για ενισχυτές αλλά πιο ακριβά και ογκώδη.Όπως ακριβώς τα βινύλια απέναντι στα cd.Ας όψεται το εύκολο χρήμα...Και πάλι γεια...

Καλημέρα σας. Καλά γιά τα "ρεύματα" αλλά ο φίλος McZab άλλο ρώτησε. 150W ισχύς είναι 150W είτε από λυχνίες είτε από τρανζίστορ είτε από ...κουζίνα. Και εγώ από Φυσική έτσι καταλαβαίνω W=Joule/sec.

Πάντως το ότι οι λυχνίες ασκούν τρομερό έλεγχο είναι γεγονός σίγουρα.
Γιά τον τελικό του Οδυσσέα Τσακιρίδη από εμπειρία, γνώμη μου ταπεινή είναι ότι είναι σίγουρα λεφτά (εκτός και αν πάει κάποιος σε DIY!)