θα ξαναπώ το ίδιο με διαφορετικό τρόπο, και πάλι με ένα πρακτικό σενάριο:
αν αποφασίσω να πάρω ένα ζευγάρι magnepan και το ανακοινώσω εδώ, τονίζοντας πως θα παραμείνω με τον ταπεινό yamaha rxv640, τι θα μου πει σύσσωμο (εντάξει υπερβάλλω λίγο) το φόρουμ;
ότι ο ραδιοενισχυτής δεν έχει κατάλληλο προ για τα magnepan, ή ότι δεν έχει κατάλληλο τελικό;
το δεύτερο φυσικά
γε0ργιε δεν προσπαθώ να αλλάξω θέμα, μάλλον εσύ προσπαθείς με κάθε μέσο να περάσεις την άποψη πως ο προ είναι σημαντικώτερος, κάνοντας ό,τι παραδοχή θες για τον τελικό για να τον βγάλεις από την υπόθεση
Εχετε κανει παραδοχη οτι εχουμε τον τελειο τελικο και ψαχνουμε να πουμε οτι ο προ θα κανει την διαφορα?
Εχεις εξιδανικευσει τον τελικο ο οποιος οδηγει συσκευες στις οποιες το διαγραμμα εμπεδησης ειναι σαν το καρδιογραφημα και το διαγραμμα ηλεκτρικης φασης σαν τον αχλαδοκαμπο,για να πουμε οτι οι μεγαλυτερες διαφορες βρισκονται στην αλλαγη προ?
Εχετε κανει παραδοχη οτι εχουμε τον τελειο τελικο και ψαχνουμε να πουμε οτι ο προ θα κανει την διαφορα?
Εχεις εξιδανικευσει τον τελικο ο οποιος οδηγει συσκευες στις οποιες το διαγραμμα εμπεδησης ειναι σαν το καρδιογραφημα και το διαγραμμα ηλεκτρικης φασης σαν τον αχλαδοκαμπο,για να πουμε οτι οι μεγαλυτερες διαφορες βρισκονται στην αλλαγη προ?
gdevelek γνωρίζω την τακτική σου πλέον. Περιμένεις να πει κάποιος κάτι που να είναι αντίθετο σε αυτά που λέω εγω για να πεις κάτι του στιλ "έλα ντε...", "συμφωνώ...", "τι είναι αυτά που λέει....", "έτσι είναι τα πράγματα...." και ότι άλλο.
Μπορείς να μας πεις όμως την γνώμη σου σε παρακαλώ, γιατί δεν είναι σωστό αυτό που κάνεις?
Κουβεντα κανουμε βρε GeOrge,εγω ακομα γελαω με το καρδιογραφημα και τον αχλαδοκαμπο του audiomonitor και αν λεμε και καμια χαριτωμενια,δεν πειραζει,ολο και κατι βγαινει και μαθαινουμε απο ολους και ολα.:grandpa:
Ναι μωρέ κι εγω ψάχνομαι συνέχεια, να μάθω θέλω και να μοιραστώ τις απόψεις μου, γι' αυτό άνοιξα και το συγκεκριμένο topic. Απλά όταν βλέπω τον gdevelek να χρησιμοποιεί κάποιες συγκεκριμένες εκφράσεις είμαι σαν τον ταύρο εν υαλοπωλείο, αλλά θα μου περάσει.
Ο αχλαδόκαμπος ήταν πετυχιμένο πάντως.![]()
Ωραια,πολυ καλο αυτο,παμε λοιπον παλι στο θεμα μας ,μια καλοπροαιρετη παρεα ειμαστε και κανουμε μια ωραια θεωρητικη κουβεντουλα. :a0210:
Προσωπικα παντως,θεωρω οπως ειπα και στην αρχη,πως καθε κοματι του συστηματος μας ειναι κρισιμο . Στην εποχη μας ομως,δεν νομιζω πως υπαρχουν προενισχυτες-τελικοι που να κανουν ΤΙΣ διαφορες στις χροιες,οσο τα ηχεια,οπου εκει πραγματικα χανεται η μπαλα:argue:
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.