Τελικος πεντακαναλος Rotel RMB 1075

Καλησπερα,

ενδιαφερομαι για τα καλωδια ηχειων. Επειδη χρειαζομαι πολλα μετρα ακομα και για τα 2 μπροστινα, εχω βαλει καποια οικονομικα (τα απλα της nordost που κανουν 6 ευρω το μετρο). Αυτα που πουλας ειναι καλυτερα?

Απάντηση: Re: Τελικος πεντακαναλος Rotel RMB 1075

Καλησπερα,

ενδιαφερομαι για τα καλωδια ηχειων. Επειδη χρειαζομαι πολλα μετρα ακομα και για τα 2 μπροστινα, εχω βαλει καποια οικονομικα (τα απλα της nordost που κανουν 6 ευρω το μετρο). Αυτα που πουλας ειναι καλυτερα?

Φιλε μου δεν τα πουλαω αλλα τα χαριζω σε οποιον παρει τον τελικο. Τωρα αν ειναι καλητερα ή χειροτερα απο τα nordost που εχεις δεν το ξερω γιατι δεν τα εχω συγκρινει ποτε.

500 ΕΙΝΑΙ Η ΤΕΛΙΚΗ ΣΟΥ ΤΙΜΗ?
ΚΑΤΑΣΤΑΣΗ ΕΝΙΣΧΥΤΗ?(ΟΧΙ ΕΜΦΑΝΙΣΗ,ΕΣΩΤΕΡΙΚΑ ΜΙΛΑΩ)

Οχι φιλε μου. Η τελικη τιμη ειναι 550 (δεν εχω σκοπο να το ξεφτιλησω). Η κατασταση του (εσω και εξω)ειναι αψογη.
ΟΜΩΣ ο τελικος ειναι κλεισμενος απο μελος και συντομα θα περασει στα δικα του χερια (ο αγιος βασιλης δεν θα του παει ελαφακι αλλα ροτελακι αυτη τη χρονια :flipout:).

Στις αγγελιες του hitech 12/2008 υπαρχει αυτο:
Πωλείται λόγω ανάγκης Anthem MCA 5 τελικός 5x170WRMS με ελάχιστες ώρες λειτουργίας (700€). Τηλ. 6948 502585, κ. Γρηγόρης
Εαν εισαι τυχερος και υπαρχει ακομα και με λιγο παζαρι το ελαφακι θα το δωσεις αλλου.
Το ροτελακι το παραλαμβανω αυριο απο τον Βασιλη.
Βασιλη σε ευχαριστω πρωτον για την υπομονη σου και δευτερον γιατι ενω ειχες καλυτερες οικονομικα προσφορες απο την δικη μου τηρεις την δεσμευση και τον λογο σου .
-bye-
500 Παντως το συζητω αμα δεν τον παρει καποιος μεχρι τις γιορτες.Αλλιως θα πάρω ελαφακι!!!!

Βασιλη σε ευχαριστω πρωτον για την υπομονη σου και δευτερον γιατι ενω ειχες καλυτερες οικονομικα προσφορες απο την δικη μου τηρεις την δεσμευση και τον λογο σου .
-bye-

Στεργιο μου εχω μαθει τον λογο μου να τον τηρω ειτε ειναι υπερ μου ειτε ειναι κατα μου. Σου ευχομαι καλοριζικο το εργαλειο και καλοακουστο. Ελπιζω να το απολαυσεις περισσοτερο απο εμενα.

Οπως καταλαβατε η αγγελια μπορει να κλεισει.

Δεν πειραζει ρε παιδια,Εσεις ευχαριστημενοι, το ελαφακι στον Πετρακη και το ζεστο το παραδακι στο τσεπακι καλα χριστουγεννα για ολους τελικα!!

και μιας και απο οτι καταλαβα εκλεισε η αγγελια
ποιος θα μου πει πως βρεθηκε με 20 βατ παραπανω στο καναλι
αν θυμαμαι καλα τον μαρτη του 03 που ειχε κανει τεστ σε πολουκαναλους το χαι τεκ ειχε 150
μηπως σε βαθος χρονου η ισχυη μεγαλωνει?

στα λεφτα αυτα παιδια ειναι οτι καλυτερο μπορει να παρει καποιος πιστευω.Απο θεμα κατασκευης,δεν εχει σχεση με κανενα αντιστοιχο.Τι 150,τι 160 τι 170,ειναι παρα πολυ μουσικος κ οδηγει ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΤΙΚΑΤΑΤΑ σχεσων τα παντα.